Νέα

Πώς πάει η δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Kαι οι καφετεριες και βομβα να πεσει δουλεια εχουν.

Μια κουταλια καφε 7 ευρω.

Να ΄ναι καλα οι Ελληναραδες.
Η γνωστη γκρινια του νεοελληνα.
Μη πιεις καφε με 7 ευρω υπαρχουν ωραιες καφετεριες με 3-4 ευρω

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Δεν ειμαι παιδι του καφε και τετοια πουστριλικια.

Αλλο θελω να πω...αλλα ενταξει.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω παλι αναγκαστηκα να επιστρεψω Ελλαδα μετα απο οσα γινονται στην Γερμανια. (Επισκευες αγωνιστικων & πολυτελων αυτοκινητων).  :headbang:

Εδω ακομα η δουλεια δεν εχει πεσει. (Επισκευες αυτοματων σασμαν και πωληση ανταλακτικων). Ελπιζω να διατηρηθει σε υψηλα επιπεδα.  :-

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
καφετεριες,φουρνοι και φαστφουνταδικα...εκει εχει λεφτα  :boobies:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
η σωστη εκφραση ειναι αρχιδια-λουλουδια

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά το έτοιμο φαγητό έχει πάρα πολύ δουλειά!
Τους τελευταίους μήνες μοιράζουν συνεχώς φυλλάδια. Έχω μαζέψει ένα σωρό...σουβλάκια, πίτσες, κοτόπουλα, φαστφουντ, κινέζικο, κρέπες.... χαμός. Στους δρόμους βλέπω συνέχεια ντελιβεράδες με τα μηχανάκια να πηγαίνουν γαμιώντας να παραδώσουν παραγγελίες. Και ανοίγουν συνεχώς καινούργια μαγαζιά!

Τι διάολο; Κανείς δεν μαγειρεύει πια;
Μετά σου λέει κρίση.......... Αρχίδια!
Απλά είμαστε πάρταλοι και τα θέλουμε όλα έτοιμα!  :jerking: :jerking: :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλα βρε φιλε εδω δεν εχουν χρηματα για τα βασικα
τα ειδη πολυτελειας θελεις να κοιτανε ?

Ο χρυσος σαν κοσμημα ειναι ειδος πολυτελειας χωρις αξια μεταπωλησης

οταν αγοραζεις ενα κοσμημα στο πουλανε με 50-60 ευρω το γραμμαριο το 14αρι 585
(Δεν γνωριζω ακριβως γιατι απεχω απο το αθλημα εδω και πολυ καιρο.... 4 χρονια τουλαχιστον)

και οταν πας να το πουλησεις στο παιρνουν για χρυσο με 10-12 το γραμμαριο

Αρα απευθυνεται σε αυτους που τους ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ να ξοδεψουν ενα αλφα ποσον για το καθε τι που θα φορεσουν μεχρι να βαρεθουν

δεν εχει καμια πρακτικη εφαρμογη και δεν χρησιμευει πουθενα εκτος απο.....

ΦΙΓΟΥΡΑ

αρα ειναι κατι αχρηστο σε περιεργες εποχες....

Θα γυρισει ο τροχος αλλα ποτε ?

Και κατι αλλο ο Φεβρουαριος και ο Μαρτιος ηταν ΠΑΝΤΑ δυσκολοι μηνες για καθε λογης εμποριο

Χρήματα, υπάρχουν ακόμα...Μαύρα, αλλά υπάρχουν...Μην ακούτε τις κλάψες μερικών μερικών...Την καρμοιριά ο Έλληνας την έχει στο πετσί του...

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Μάγκες ακόμα είναι νωρίς. Από καλοκαίρι και μετά θα αρχίσει να καταλαβαίνει ο έλληνας τις επιπτώσεις της κρίσης.προς το παρόν η πλειοψηφία έχει την ψευδαίσθηση ότι δεν την αγγίζει. το αγγούρι θα χωθεί στον κώλο για τα καλά το φθινόπωρο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καφετεριες,φουρνοι και φαστφουνταδικα...εκει εχει λεφτα  :boobies:
Να προσθέσω:Υπηρεσίες Υγείας-Συμβόλαια,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη-και ...Γραφεία Τελετών!!!Ο Έλληνας όπως όλοι άλλωστε,αρωσταίνει και πεθαίνει!! :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχει κ με πιο κατω τιμη καφεδες... και ακομα σας λεω οτι κ καποια καφε πανε σκατα!!!!!

δε βγαινει παιδες...δε βγαινει... :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα θα περασει κ αυτο...ειμαι αισιοδοξη!(μη ρωτησει κανεις"γιατι"!δε ξερω!!) :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
βρισκετε σε αριστι τροχια αφτι τιν εποχι..........

Επισκέπτης
Οπωσδήποτε υπάρχει πτώση. Δεν θέλω να πω σε τι δουλειά είμαι ακριβώς αλλά είναι εμπόριο τέλος πάντων. Πιστεύω ότι αυτή η πτώση είναι περισσότερο ψυχολογική. Ο κόσμος είναι κουμπωμένος, δεν είναι ότι έχει λιγότερα χρήματα από το 2008 ή το 2007 ή το 2006. Απλά είναι πιο cautious και αναβάλει κάποιες αγορές του καλού-κακού. Χρήμα υπάρχει στην αγορά αλλά δεν κινείται. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της κρίσης θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι από τον τουρισμό και από Οκτώβρη μεριά μετά.

Ίδωμεν!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Επειδη ο κοσμος δεν εχει την ασφαλεια του τυπου "αν θα πληρωθει και τον αλλο μηνα" ειναι λογικο να ειναι μαζεμενες οι αγορες που θα κανει γιατι δε ξερει αν θα ξανα εχει λεφτα. Σταματησε να αγοραζει ασυστολα και περνει τα απαραιτητα. Οντως απο το καλοκαιρι θα φανει σε ποσο χαλια κατασταση ειμαστε η και θα βρεθουμε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Οπωσδήποτε υπάρχει πτώση. Δεν θέλω να πω σε τι δουλειά είμαι ακριβώς αλλά είναι εμπόριο τέλος πάντων. Πιστεύω ότι αυτή η πτώση είναι περισσότερο ψυχολογική. Ο κόσμος είναι κουμπωμένος, δεν είναι ότι έχει λιγότερα χρήματα από το 2008 ή το 2007 ή το 2006. Απλά είναι πιο cautious και αναβάλει κάποιες αγορές του καλού-κακού. Χρήμα υπάρχει στην αγορά αλλά δεν κινείται. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα της κρίσης θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι από τον τουρισμό και από Οκτώβρη μεριά μετά.

Ίδωμεν!!!
Συμφωνω με τα λεγομενα σου.
Ακριβεια υπηρχε ανεκαθεν στην χωρα μας συγκριτικα με τις αλλες χωρες και ειδικα τα τελευταια δυο τρια χρονια.
Οι μισθοι στον ιδιωτικο αλλα και στο δημοσιο τομεα ειναι τουλαχιστον οι ιδιοι σε σχεση με περυσι, οποτε δεν δικαιολογειται φετος τετοια πτωση.

Το θεμα πιστευω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο και σ αυτο εχουν παιξει σημαντικο ρολο τα μμε.Ο κοσμος εχει επηρεαστει απ οσα ακουγονται και δεν ανοιγεται ευκολα.

Πραγματικη κριση ομως υφισταται σε αλλες ευρωπαικες χωρες οπου οι απολυσεις 'δινουν και παιρνουν' και αυτο ισως εχει επιπτωση και στον τουρισμο μας. Οποτε καλο θα ναι οι τουριστικες επιχειρησεις να χουν ελκυστικες τιμες ωστε να προσεγγισουν και 'εγχωριους τουριστες'  ;) ... αλλιως τους βλεπω να τους τρωει η μαρμαγκα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οτι εχει να κανει με την ομορφια της γυναικας π.χ. κομμωτηρια,μανικιουρ κ.α. δεν θα περασει κριση.

σοβαρα το λες? δεν καταναλωνα ποτε ιδιαιτερα πολλα λεφτα στα συγκεκριμενα μερη βεβαια αλλα τωρα ενεκα που κανω και οικονομιες παω ακομα πιο αραια.....μονο βαφη κανω σταθερα καθε μηνα αλλα σε φιλη κομμωτρια σπιτι της....δεν πληρωνω κομμωτηριο....και γενικως προσπαθω οτιδηποτε καλλωπιστικο κανω να το βγαζω οσο πιο φτηνα γινεται.....
φιλες-γνωστες-συγγενεις παντως τα εχουν κοψει μαχαρι ολα αυτα.....τα μανικιουρ-πεντικιουρ-σπα και αλλα τετοια σπαταλα....

εμενα ο κλαδος μου δε μπορω να πω οτι εχει ιδιαιτερο προβλημα.....ανθρωπιστικο επαγγελμα το ενα εκπαιδευση το αλλο.....ευτυχως δουλεια εχω και δουλευω πρωι-απογευμα ολες τις μερες της εβδομαδας...δεν εχω ρεπο κανενα...ειναι κλαδοι τους οποιους μαλλον δεν τους αγγιζει η κριση γιατι μας εχουν αναγκη οι ανθρωποι....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος κριση κριση αλλα τα hontos center ειναι γεματα συνεχεια σαν να μην συμβαινει τιποτα.οτι εχει σχεσει με το μουνι παντα πουλαει.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1

Ίδωμεν!!!
Ακριβως ετσι ειναι!!!Ο απλος κοσμος ειναι κουμπωμενος και οι επιχειρηματιες εχουν βρει καλη αφορμη να μη πληρωνουν τα διαφορα οφειλουμενα και επισης να κανουν και καμμια απολυση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom