Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
δυστυχως οι 18 χρονες στην ηλικια σου ειναι πλεον πολυ καμμενες, εχουνε ενα σωρο προτασεις απο παντου και για αυτο ειναι φουλ απαιτητικες, θα φας πολλες χυλοπιτες μεχρι να βρεις μια, θα σε απορριψουνε και ασχημες, γιατι ισως δεν εχεις αμαξι ή το στυλ που της αρεσει
και να βρεις γκομενα με τα χιλια ζορια, θα στα πριζει παμε εκει που θελω, τωρα εχω νευρα και βουλωσετο, θελω να μεινω λιγο μονη μου να το σκεφτω, γενικα θα εχεις την αισθηση οτι σου κανει την χαρη αυτη και καθε μερα θα πρεπει να περνας τεστ για να την κρατησεις ,διαφορετικα καποιος αλλος θα στην φαει απο τις πολλες προτασεις που δεχεται καθημερινα
και μην βλεπεις εξω στο δρομο καποιον με γκομενα εκεινητην στιγμη και δειχνει αυτος σουπερ κεφατος και να τα περναει σουπερ, εε μετα απο λιγο θα τον εχει κανει τσιτα η γκομενα με τις μαλακισμενες απαιτησεις της, ξερω πολλα παιδια απο το μπασκετ 18-20 που εχουνε γκομενα ανεβαζουνε στορι οτι ειναι το σουπερ ζευγαρι και μετα κραζουνε την γκομενα οτι ειναι μαλακισμενη και ιδιοτροπη αλλα ανεχονται αυτα για να μην μεινουνε μπακουρια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.
τυπε ηρθα να σε σωσω εμενα θα ακους μονο και θα γινεις ανελεητο beast σε χρονο dt

βημα 1
λοιπον στελνεις στο διαολο τους παρθενους σπυριαρηδες φιλους που εχεις τωρα αν σε ρωτησουν γιατι δεν θες να τους ξαναδεις τους λες στα ισα οτι ειναι βαριδια που σε τραβανε στον πατο της μιζεριας τους (σημαντικο να το πεις αυτο)

βημα 2
πας και χωνεσαι στις παρεες που εχουν τα μουνια
προσεχε δεν πας σαν μαλακας να τους ρωτησεις αν σε θελουν απλα πας σαν να τους ξερεις απο χθες και τους κανεις εσυ χαρη που τους μιλας

κανε αυτα τα 2 και εδω ειμαστε να συνεχισουμε... :2on1:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Και εμείς εδώ το ίδιο πρόβλημα έχουμε...

Είμαστε 30, 40, 50 ... και θέλουμε να ηδαμε 20 χρόνια ...

Μάντεψε τι κάνουμε...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μην ανησυχεις απλα χωσου φιλε
Πιασε μια ανετη ηρεμη ανθρωπινη κουβεντα με την κοπελα που σ αρεσει ειτε την ξερεις ειτε οχι
Οπως ειπε και ο συναθλητης πιο πανω μη μασας με τη χυλοπιτα
Πηγαινε στην επομενη
Μερικα λαθη να ΜΗΝ κανεις
1.Οχι αναβολη σχεδιων επειδη κολωνεις
2.Οταν δεις το στοχο σου αποφασισε ποσο γρηγορα θα δρασεις.Να σκεφτεσαι εξυπνα.
Πχ αν δεις μια κοπελα μονη να περιμενει ε κατσε πρωτα να δεις ποιον η ποιους περιμενει εκτος κι αν ειναι σε σταση λεωφορειου οποτε χωσου γρηγορα!
3.Αν νοιωσεις εκεινη τη στιγμη αυτοπεποιθηση ορμα μη την αφησεις να σου φυγει απο δευτερες σκεψεις!
Προσεχε ντυσιμο να ειναι cool και οταν μιλας οπως ειπε αλλος συναθλητης να μην ειναι σα να τις παρακαλας.
Ουτε και με τουπε.
Απλα κι ανθρωπινα κι αν δε γουσταρουν χαιρετας με χαμογελο και απαξιωση και πας παρακατω!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Φιλε μην μιζεριαζεις. Για αρχη, Ξεκινα βολτες Φυλης και στουντιο για να ξελαμπικαρει το μυαλο σου. Μετα θα την πεφτεις παντου, μια καλη αρχη ειναι και τα διαδικτυακα, tinder κλπ για γρηγορες γνωριμιες.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.636
Πόντοι
22.886
Φίλε 18 και παρθένος , σίγουρα δεν έχεις κάνει κάτι καλά .
Σε πρώτη φάση ξεχνάς τα 15χρονα , χάσιμο χρόνου συν ότι θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο .
Αλλάζεις παρέα , αλλάζεις περιοχές που βγαίνεις (άκου πλατεία Σαρωνίδας) :confused::confused:
Και χρησιμοποίησε τα social , σε φάση όμως που να μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που προωθείς από εκεί .
Μετά για πιο άμεσες λύσεις μπορούμε να σου προτείνουμε αρκετοί συνάδελφοι κάποια κοπέλα από το forum , κοντά στην ηλικία σου , να σου πάρει την παρθενιά και στην συνέχεια θα τα δεις αλλιώς όλα τα πράγματα και θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου .
Σε κάθε περίπτωση μην τρελαίνεσαι , έχεις χάσει χρόνο μεν αλλά όλα διορθώνονται.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.564
Πόντοι
2.536
1. Λες στον πατέρα σου ότι αν δεν γαμήσεις θα τρελαθείς ή ίσως γίνεις αδερφή: θα ξηλωθεί στο λεπτό και θα σε ματσώσει.
2. Βρίσκεις μετά από προσεκτική έρευνα ποια επαγγελματίας θα σου πάρει την παρθενιά. Με αυτή θα απομυθοποιήσεις το μουνί. Θα προσέχεις στο εκπαιδευτικό γαμήσι! Δεν θα κάτσεις σαν χάνος να περάσεις απλώς καλά. Θα προσέχεις. Θα αποτυπώσεις στη μνήμη σου τα πάντα.
3. Ξέροντας πια τί γεύση έχει, πόσο μαλακό είναι κλπ (το μουνί εννοώ, μικρέ) θα αρχίσεις να την πέφτεις μόνο σε όσες σου αρέσουν πραγματικά. Στο μεταξύ διαβάζεις, μορφώνεσαι, δεν μένεις μπούφος και ανυποψίαστος για τα πάντα. Αν το μυαλό στηρίζει την ψωλή, έτσι κι η ψωλή πρέπει να δίνει κίνητρα στο μυαλό να καλλιεργηθεί
4. Οι γκόμενες πρέπει να ομορφαίνουν την ζωή. Αν σου σπάνε τα αρχίδια , δρόμο. Με αυτή τη σκέψη που θα έρθει στο μυαλό σου λόγω ψυχραιμίας και σιγουριάς που θα έχεις αποκτήσει λόγω των παραπάνω βημάτων, θα βρεις και γκόμενα. Είναι μαθηματικά βέβαιο.

Καλή διασκέδαση

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τυπακο μετά την περιγραφή που έκανες ετοιμάσου να σου στείλουν πμ όλοι οι γεροντόπουστες του σάιτ ...:confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Τυπακο μετά την περιγραφή που έκανες ετοιμάσου να σου στείλουν πμ όλοι οι γεροντόπουστες του σάιτ ...:confused::confused::confused:
τύπε λογικα αυτο θα εχει γινει απο τοτες που ειχε το θεμα με τις τρίχες ο τυπος :undecided::undecided::undecided:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τύπε λογικα αυτο θα εχει γινει απο τοτες που ειχε το θεμα με τις τρίχες ο τυπος :undecided::undecided::undecided:

Εχει σταθεί σαν οικογένεια το μπου στον Τζιμακο, όλα τα προβλήματα του λύνουμε...:grouphug::grouphug::grouphug:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

E4761B7F-F9AE-4FC4-BB79-04D88ED047D4.jpeg

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αμ τωρα ειναι η ηλικια να πηδηξεις να συναναστραφεις με γυναικες να κανεις ακομη και σχεση μαζι τους τυπε νηματοθετη.
Μεχρι τα 30 σου στοχος ειναι να ΜΗΝ δεις ΚΑΜΜΙΑ τους σοβαρα οσο και αν σου αρεσει.
ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ
Μετα τα 30 συνεχισε να γαμας απλα αν σου κοβει θα εχεις καταλαβει το παραμυθι της γυναικας και την απατη.
Ολα γινονται για χαρη της γυναικας στην ουσια καις εις βαρος σου.Με το σπερμα σου θα κανει εκεινη παιδια και θα σε προσταζει να την υπηρετεις επειδη και καλα εκεινη εκανε το δυσκολο εργο της γεννας κτλ
Εκτος φιλε αν θες παιδια οποτε ας προσεχες.Ετοιμασου για ατελειωτα ξενυχτια ευθυνες εξοδα και μια συζυγο γεματη ιδιοτροπιες.
Δικη σου επιλογη.
Στα λεω τωρα που το παραμυθι ξεκινα για σενα και εχεις αγνη ψυχη ετοιμη να εξιδανικευσει και να δει στο προσωπο μιας γυναικας τη σχεση της ζωης του.
Μετα απο 6 μηνο στην ηλικια που εισαι οι γυναικες θελουν αλλαγη
Απλα να ΧΩΝΕΣΑΙ παντα τυπε.
Αυτο ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Μη ξεγελαστεις και πεις ΟΚ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΓΚΟΜΕΝΑ σταματαω.
Και ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Θα σου πουν οτι σε σκεφτονται,οτι σ αγαπανε,οτι ειναι το αλλο σου μισο κτλ
Η γνωστη "κασετα" τους.
ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ στα ΣΟΒΑΡΑ οσο και αν νοιωθεις ομορφα με αυτα τα λογια.
Εσυ συνεχισε εκει να γαμας να γαμας να γαμας.
Σημαντικο:Μεχρι να χορτασεις μουνι παιξτο και καλα σοβαρος
Μετα δειξε στη κοπελα σου οτι δε μπορει να βασιστει πανω σου για κατι σοβαρο.
Μη το λες στα λογια ομως καντο πραξη.
Πχ να ζητα της τριολέ με καποια φιλη της.
Επισης στα μηνυματα μην της στελνεις σε σκεφτομαι αλλα σκεφτομαι τη μουναρα σου
Οχι μου λειπεις,αλλα μου λειπει το φιδορουφιχτο τσιμπουκι σου κτλ
Ετσι η τυπισα θα κατανοησει οτι οι αναγκες σου ειναι μονο σεξουαλικες
Τωρα αν ταιριαζεις μαζι της και ως ατομο δες το πιο χαλαρα και πες και καμμια μαλακια που λενε τα φιλαρακια μεταξυ τους.
Στην χειροτερη ας ειστε fuck buddies
Αλλα οχι σχεση διαρκειας φιλε
Μη ψαρωνεις με τις μαλακιες τους

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Περιμενε, θα ρθουν σε λιγο οι αιπιστημονες του σαιτ στα γκομενικα θεματα να σε καθοδηγήσουν. Ονοματα δε λεμε

Υ.Γ. αρσενικο να εισαι μονο και να την πεφτεις έξω αντρικια με αυτοπεποίθηση και να εχεις κυκλους :jerking:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.679
Πόντοι
8.346
Οτι σου είπε φιλε ο @Reznov πιο πριν. Η αλήθεια ειναι αυτη και το εχω ζησει στο πετσί μου. Αν δν θελεις ομως να κανεις περα τα φιλαράκια σου να ξερεις και να εισαι συνειδητοποιημένος οτι ειναι για συγκεκριμένα κ μόνο πράγματα. Και για αυτο που θες εσυ, δλδ να βρεις μουνακια, χρειάζεσαι αλλη παρεα με πιο δραστήρια ατομα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reznov

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.480
Πόντοι
27.261
Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω
ρε μορτακο γιατι δεν τα φτιαχνεις με τον εαυτουλη σου ? :think:
φωτοσελφις, καρδουλες και ταξιδακια καθε μερα (αναβυσσο-σαρωνιδα-συνταγμα και πισω), χωρις να εχεις την ανησυχια να σου πει η αλλη... εππππ γιατι εκανες like και καρδουλες σε αυτην, εμενα δε με αγαπας ? γιατι κοιταξες αυτην, εγω δε σου αρεσω πχια ? γιατι δε μου στελνεις μοναδικο μηνυμα λατρειας, δε με νοιαζεσαι ?
κλπ κλπ κλασσικη ανουσια μουρμουρα.
με το σελφσερβις θα φτασεις την αποδοση σεξ στα υψη, θα μαθεις να παιζεις επαγγελματικη μπαλιτσα ανακαλυπτοντας ολα τα κρυφα χαρισματα και κουμπια σου και το πιο κυριοτερο και βασικοτερο εβερ, που ολοι οι μεγαλομπιχτες φοβουνται...
δε θα εχεις κινδυνο να γινεις κερατας μαγκα μου.
επισης κατι πολυ σημαντικο... ΘΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ φιλαρακι.
σκεψου θετικα - σκεψου εξυπνα - σκεψου μορτικα :eyebrows:

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μικρέ το ποιο σημαντικό είναι να βρεις δουλειά πρώτα και άσε για μετά τις γκόμενες. Και όταν έχεις καύλες βρες το στανταρακι σου από τα κορίτσια του χώρου και είσαι κομπλέ:wink:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
^ ναι στα 18 το πιο συμαντικο ειναι να βρει δουλεια και στανταρακι-πουτανα...

γκομενες μετα τα 50 να ωριμασει και λιγο

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι ναναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom