Νέα

Πώς μπορείτε να γαμάτε πολλές φορές στην συνέχεια ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα uxa999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μάλλον τρυκ των εταιρειών παραγωγής είναι και γαμάνε τόση ώρα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πώς γαμάνε τόση ώρα;
απάντηση: όταν είσαι στην δουλειά περνάει εύκολα η ώρα;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
To Ηollywood και η εβδομα τεχνη κανουν θαυματα σημερα.

Ολα μπορουν να γινουν με την βοηθεια της τεχνολογιας και της ιατρικης.

Εδω βλεπουμε στις ταινιες κατι τυπους να πετανε, το πως γαμανε τοση ωρα ειναι αποριας αξιον ?

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
To Ηollywood και η εβδομα τεχνη κανουν θαυματα σημερα.

Ολα μπορουν να γινουν με την βοηθεια της τεχνολογιας και της ιατρικης.

Εδω βλεπουμε στις ταινιες κατι τυπους να πετανε, το πως γαμανε τοση ωρα ειναι αποριας αξιον ?
ακριβώς :rockon: :rockon:

freenowforever

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
i logiki leii oti pairnoun xapia

to thema einai ti xapia kai an sou kanoun zimia?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ωπα ρε καραλιακουρα χαλαρωσε...
30-35 λεπτα γρηγορου και δυνατου σφυροκοπηματος δεν ειναι υπερβολικη διαρκεια?Υπολογισε και την τριπλη διαρκεια που κοβουν στο μονταζ...

Uxa99 η μοναδικη λογικη εξηγηση ειναι οτι χυνουν πολλες φορες ενδιαμεσα , που το κοβουν στο μονταζ και επισης το οτι χρησιμοποιουν επιβραδυντικα/αναισθητικα... + η συνηθεια...
Παντως ειναι θλιβερο μερικες φορες τι ζορι τραβανε για να μπορεσουν να χυσουν...

Το ερωτημα που εχω εγω ειναι ρε φιλοι τσοντακιδες δεν ξενερωνετε με τις παραγωγες των τελευταων ετων (αμερικανικες κυριως) που μια σκηνη κρατα 30-40 λεπτα?
Πανω στο 15λεπτο που εχω φτιαχτει και κατακαυλωσει και ειμαι ετοιμος πρεπει να περιμενω αλλα 20λεπτα να τελειωσει η σκηνη.Θα μου πειτε γιατι πρεπει να περιμενεις να χυσεις με τους ηθοποιους?Γουστα ειναι αυτα φιλοι μου...Πιστευω η ιδανικη διαρκεια μιας σκηνης πρεπει να ειναι 15-20λεπτα.
ρε φιλε ακομη το σχοινι τραβας εσυ?καλα ποσο χρονων εισαι?

MystiriosLover

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγώ φιλε μου πιστεύω 3 λόγους...
1on να έχουν ρίξει πριν το γύρισμα καμια 5-6 μαλακίες και να έχουν ξεθυμάνει εντελώς και έτσι στο "μαμισι" να είναι απλά ορεξάτοι και να κρατάνε σε διάρκεια (κάπως έτσι το παθαίνω και go μετά την πέμπτη  φορα μιση ώρα +++ με hardcore καταστάσεις και αντέχω)
2on να κάνουνε πολλά γυρίσματα (πηδήματα) και από τις πολλές φορες που τελειώνουν να μην αντέχουν άλλο
και τριtών ότι τα μοντάρουν με κάποιον τρόπο, η τελειώνει ο άντρας σε κάποια φάση μέσα στη γυναικα χωρίς αυτό να φαίνεται στην κάμερα και έτσι είναι σαν να μην έχει τελειώσει... εξάλλου στα βιντεάκια που κρατάνε περίπου 30-40 λεπτά συνήθως ο άντρας δεν βγάζει σχεδόν τίποτα sto telos... μονο κάτι σταγόνες... και σε κάτι στιγμές που αλλάζουν στάση η κάμερα από την σκηνη του sex απομακρύνεται και κάνει zoom στα πρόσωπα σαν να θέλει να κρύψει κάτι (ίσος το τελείωμα) και εκείνη την στιγμή εντελώς τυχαία η κοπέλα τρίβεται χαμηλά (σαν να σκουπίζει κάτι...) δεν γίνεται να έχεις μπροστά σου τέτοιες γυναικάρες οι οποιες στα δίνουν όλα και τα κάνουν όλα και εσύ να τις τιμάς με δυο σταγόνες...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κρεμα εμλα    :fuck2:  :fuck2:  :fuck2:   :fuck2:  :fuck2:  :fuck2:  :rockon:
η emla είναι αναισθητική κρέμα που χρησιμοποιείται ως τοπικό αναισθητικό απο τους δερματολόγους. καλό να πάιρνετε συμβουλή ιατρών πρίν να κάνετε του κεφαλιού σας την μακακία!!  :s&m_1: :s&m_1: :2funny:

Επισκέπτης
Το να κρατιέσαι και να μην χύνεις, έχει να κάνει με την χρήση ενός συγκεκριμένου μυός του ηβοκοκκυγικού (είναι αυτός ο μυς που μπορεί να μας κάνει να "κρεμάσουμε" μία πετσέτα στο καυλωμένο καυλί μας και να την κουνάμε) - αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom