@Μαστερά...Πάμε για το ύψος των Κινέζων. Είναι ανάλογα σε ποιο μέρος της Κίνας είσαι. Στη νότια Κίνα οι κοντοί είναι περισσότεροι από τους κανονικους. Στην βόρεια Κίνα υπάρχουν ψηλοί κινέζοι...Μάλιστα στη δουλεία μου 2 Κινέζοι είναι περίπου στο 180. Επίσης στο ναυπηγείο έχω πετύχει Κινέζο στο ύψος μου. Το ίδιο συμβαίνει και με τις Κινέζες...Και έχω την εντύπωση πως η λεγόμεη νεολαία θα είναι πιο ψηλή από τους 30άρηδες και 40άρηδες Κινέζους...Αυτό έχει να κάνει με βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους.Α! Και έχω πετύχει κινέζα που ήταν κατά κάτι ψηλότερη από μένα (χωρίς να φοράει τακούνια) και έμεινα μαλάκας
Διαβάζοντας τα πόστς μπερδεύτικα...Κάμια στιγμή νόμιζα ότι το θέμα ήταν "αν έχεις ερωτευτεί ιερόδουλη"...Γιατί για ναα παίρνει 2 τρένα ο άλλος για να πάει να βρει την τύπισσα μάλλον αυτός την είχε δαγκώσει (και πολύ χοντρά) μάλιστα τη λαμαρίνα και όχι το ανάποδο.
Ξαναλέω είναι φυσικό μια ιερόδουλη να γουστάρει έναν τύπο λόγο εμφάνισης και να γουστάρει να τα πράτει μαζί του, αλλά για να τον ερωτευτεί ΛΟΓΙΚΑ θα πρέπει να τον δει και εκτός εργασίας...Έχω την εντύπωση πως ο έρωτας "γεννιέται" όταν γνωρίσεις τον άλλο σαν ολοκληρωμένη οντότητα, στο κρεββάτι άλλα πράγματα γνωρίζεις και ένα μέρος της προσωπικότητας του, και αυτό αν ο άλλος ή η άλλη είναι ειλικρινής μαζί σου, και οπότε αυτό που μπορεί να "γεννηθεί" είναι η κάβλα, η χημεία (όπως θέλετε πέστε το) να γαμιέσαι μαζί του/της.
Δε μου έχει τύχει κάποιο καλ γκιρλ να μου δείξει στοιχεία ότι της αρέσω ή κάτι τέτοιο...Και ακόμα αν μου το έλεγα πολύ πιθανά θα νόμιζα ότι έλεγε για το σεξ και δε της αρέσω γενικά σαν άτομο.
Αυτά...
Καλημέρες