Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ζηλιαρα ελλεινιδα
οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο.... ;)
εγω και με τις τρεις αυτες μαλακιες παντα πορευομουν και δεν εχασα.....η τριτη μεγαλυτερη μαλακια
πρωτη ειναι το "αν θελεις κατι πολυ, το συμπαν συνομωτει να το αποκτησεις"
δευτερη το "η προσπαθεια αρκει"
γεια σου ρε τσιμπουκιε , καλλιτεχναρα ;)Τζο ! Τεράστιος !
Απολογούμαι γιατί παραστράτησα ! Με παρέσυρε ο rigor, αλλά δεν θα το ξανακάνω !
προτων μαλακιες λες εσυ....δευτερων την δουλεια την σταματησα οταν εβλεπα τις αντηδρασεις του στην αρχη τις σχεσης μας.....τριτων ποτε δεν παραδεχτηκε οτι ηταν αυτος ο λογος που χωρισαμε...οπως και να το κανεις κανενας αντρας δεν σε υπολογιζει και δεν βλεπει τη ανθροπως εισαι οταν μια κοπελα κανει η εκανε αυτη την δουλεια.....στο κατω κατω οπως θα ελεγες και εσυ "ελα μωρε τωρα...πουτανα ηταν"
Πω,πω εισαι φοβερος. Κατεχεις τοσα πραγματα...Μπραβο φιλε!κοιταξε οχι επειδη εχω τα αστερια και επειδη εχω πολλες καταθεσεις στο ενεργητικο μου και γνωρισα πολλες ιεροδουλες αλλα εχω να πω τα εξης
καταρχας ειναι το επαγγελμα τους λειτουργημα;ειναι ναι κατα μια εννοια καθοτι εξυπηρετει μια κοινωνικη αναγκη σεξουαλικης εκτονωσης ειδικα ατομων που πιθανον μονιμα ή περιστασιακα εστω δεν θα μπορουσαν να εχουν μια καποια σεξουαλικη ζωη πχ φανταρους,φοιτητες,μεταναστες εσωτερικοι και εξωτερικοι,προσωρινα διαμενοντες καπου,ατομα με ιδιαιτεροτητες και ειδικες αναγκες ή καποια αναπηρια κλπ...φυσικα δεν εξυπηρετουν μονο αυτους.....
το κανουν απο αναγκη και ανεχεια;στην αρχη σιγουρα ναι.....καμια χορτατη δεν γινεται πουτανα....αλλο αν μετα γλυκαινονται απο το χρημα....και μιλαμε για πουτανες του μπουρδελου οχι κολγκερλ και σιτυτουρς...μιλαμε για την πουτανα που θα παρει και τον πακιστανο και τον αλβανο και τον πασα ενα βρωμιαρη κλπ.....
ειναι ευκολη δουλεια;ναι σε γενικες γραμμες ειναι και μην ακουσω δικαιολογιες και μαλακιες απο την κελυ και την καθεμια....εκει που μια συνομηλικη τους σφουγγαριζει σκαλες ή ξεσκατωνει παπουδες για 30 ευρω μεροκαματο μια ιεροδουλη οπως με μενα προχτες που δεν ειμαι και κανενας ασχημος ουτε κανας βρωμιαρης εκατσε σε ενα τζακουζι υδρομασαζ,καπνισε τα τσιγαρακια της ηπιε την σαμπανιτσα της,εφαγε και δυο πουτσους περιποιημενους και σε μια ωρα πηρε 200 ευρω ..και εκατο να της μειναν στο χερι ειναι περισσοτερα απο οσα παιρνει ενας γιατρος στην εφημερια του πχ.....
εχει η δουλεια τους κοστος;ναι εχει ηθικο και κοινωνικο στιγματισμο....ουδεν καλον αμιγες κακου....εχουν να σηκωσουν ενα φορτιο που ειναι επωδυνο και για την ψυχικη και σωματικη πολλες φορες υγεια τους και για την κοινωνικη τους οντοτητα και υπαρξη.....τι να κανουμε;αυτα ειναι οι παραπλευρες απωλειες της φυσης του επαγγελματος.....εξαλλου και αλλα επαγγελματα μηπως δεν στιγματιζουν και δεν χαρακτηριζουν ολοκληρο τον βιο ανθρωπων που τα ασκουν;
ειναι οι ιεροδουλες φιλοχρηματες;ναι δυστυχως οσο και να θελω να το αποφυγω και γω ως σκεψη οταν παω μαζι τους οι περισσοτερες εχουν το χρημα θεο και καλος πελατης ειναι ο τακτικος,ο λεφτας,αυτος που παιρνει το καλο προγραμμα κλπ.....ακομα και αυτες που δειχνουν φιλοτιμες και επαγγελματιες καλες το χρημα το αγαπανε και το επιζητουν....μερικες δε το εχουν ως θεο τους.....
αυτα τα ολιγα απο την δικη μου εμπειρια που οσοι με ξερουν γνωριζουν πως ειναι μεγαλη σχετικα....