Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Απόψεις! Μάλλον διαφορετικός τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα...

Ναι, όντως. Συμφωνώ με τη διόρθωση του Κόσνικ που είπε ότι σε τραυματίζει.

ειναι λιγο μαζοχιστικο μοτιβατιον αλλα ισχυει αρκετες φορες

Δεν έχω νιώσει υπέρτατο πόνο ως τώρα, μόνο στον ερωτικό τομέα. Και σίγουρα η όποια 'απώλεια' δε με έκανε πιο δυνατή!

Επισκέπτης
Ζητω οι πουτανες ρε! Ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια. Ολες οι αλλες μεσα στην υποκρισια και το παραμυθι τους ζουνε!

Ρωτας μια γυναικα: "Γιατι βαφεσαι και περιποιεισαι το σωμα σου απο την κορυφη ως τα νυχια και ντυνεσαι προκλητικα?" και σου λεει: "Γιατι μου αρεσει." Χαχαχα!

Γι' αυτο γουσταρω τις πουτανες, γιατι ειναι οι μονες που παραδεχονται οτι οι γυναικες ειναι σεξουαλικα αντικειμενα και οτι το μουνι εχει τιμη.  :sunglasses:

Και λιγα λογια για τους αγαπουληδες. Προτιμω να ειμαι αγαπουλης και να γαμαω παρα κερασακιας και καληνυχτακιας και να την παιζω. Αντε γεια!

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ζητω οι πουτανες ρε! Ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια. Ολες οι αλλες μεσα στην υποκρισια και το παραμυθι τους ζουνε!

Ρωτας μια γυναικα: "Γιατι βαφεσαι και περιποιεισαι το σωμα σου απο την κορυφη ως τα νυχια και ντυνεσαι προκλητικα?" και σου λεει: "Γιατι μου αρεσει." Χαχαχα!

Γι' αυτο γουσταρω τις πουτανες, γιατι ειναι οι μονες που παραδεχονται οτι οι γυναικες ειναι σεξουαλικα αντικειμενα και οτι το μουνι εχει τιμη.  :sunglasses:

Και λιγα λογια για τους αγαπουληδες. Προτιμω να ειμαι αγαπουλης και να γαμαω παρα κερασακιας και καληνυχτακιας και να την παιζω. Αντε γεια!
Μολογα τωρα ποσες σου καθησαν με αυτο που ειπες ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Γι' αυτο γουσταρω τις πουτανες, γιατι ειναι οι μονες που παραδεχονται οτι οι γυναικες ειναι σεξουαλικα αντικειμενα και οτι το μουνι εχει τιμη.  :sunglasses:

Πιστευεις οτι ΑΝ θελεις μπορεις να βρεις γκομενα ?

Εχω ορεξη σημερα  :sunglasses:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Tales-From-The-Crypt-Season-6-Front-Cover-10739.jpg
    Tales-From-The-Crypt-Season-6-Front-Cover-10739.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 64

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μπορεί να κάνω και λάθος. Απλά διέκρινα έναν πεσιμισμό στον τρόπο που ανέλυες το θέμα και σε κάποιες πιθανές εμπειρίες σου.

Αγάπησες, -σα, -σε, -σαμε κλπ μια (και περισσότερες;) πουτάνα. Αν "παίζεις" σε τέτοιους χώρους πόσο δύσκολο να είναι;
Αν είσαι ηγούμενος σε μοναστήρι με καλόγριες, καλόγρια θα αγαπήσεις.
Όσο σε φιάχνει το απολαμβάνεις. Αν σε χαλάει το κόβεις!
Θα μου πεις πολύ ωραία τα λες! Τόσο εύκολο είναι;
Να σου πω λοιπόν εγώ που έχω βιώσει την υπέρτατη απώλεια (Δεν αναφέρομαι σε έρωτα, σε πιο σοβαρό αναφέρομαι!) πως είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις...  
ετσι ειμαι εγω , αλλοτε υπερενθουσιαζομαι και αλλοτε υπεραπογοητευομαι
αλλα μην ανησυχεις για μενα, κατα βαθος μ'αρεσει το ολο παιχνιδι

οσο για την απωλεια που λες , σου ευχομαι ειλικρινα καλη δυναμη
σε συγκριση με την ανθρωπινη ζωη ολα τ'αλλα ειναι για να φιλοσοφουμε και να περναει η ωρα  ;)

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειμαι εγω , αλλοτε υπερενθουσιαζομαι και αλλοτε υπεραπογοητευομαι
αλλα μην ανησυχεις για μενα, κατα βαθος μ'αρεσει το ολο παιχνιδι

οσο για την απωλεια που λες , σου ευχομαι ειλικρινα καλη δυναμη
σε συγκριση με την ανθρωπινη ζωη ολα τ'αλλα ειναι για να φιλοσοφουμε και να περναει η ωρα  ;)
Λιγο πολυ ολοι ετσι ειμαστε φιλαρακο
Μην μασας και κοιτα να περνας οσο καλυτερα μπορεις
Η ζωη κυλαει και φευγει και το θεμα ειναι τι μενει τελικα σε ολους μας. ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πιστευεις οτι ΑΝ θελεις μπορεις να βρεις γκομενα ?

Εχω ορεξη σημερα  :sunglasses:

Κάνει τις επαγγελματίες να χύνουν! Ποια θα του αντισταθεί? Μέχρι και στο cv θα το έχει βάλει.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Κάνει τις επαγγελματίες να χύνουν! Ποια θα του αντισταθεί? Μέχρι και στο cv θα το έχει βάλει.

Ειναι αντρες για εντονους οργασμους μωρη , μα τι κριμα να μην εχουμε την χαρα  :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Λιγο πολυ ολοι ετσι ειμαστε φιλαρακο
Μην μασας και κοιτα να περνας οσο καλυτερα μπορεις
Η ζωη κυλαει και φευγει και το θεμα ειναι τι μενει τελικα σε ολους μας. ;)
ετσι ειναι αδερφε,

σ'ευχαριστω για την ευχη και ανταποδιδω  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom