konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεεεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό!
ειναι λιγο μαζοχιστικο μοτιβατιον αλλα ισχυει αρκετες φορες
Δεεεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτό!
τωρα εχει που φυγαμε εμεις.....τι μου το θυμίζεις
ολόκληρος έβρος θα έπρεπε να σφύζει από μπουρδέλα
παπάρια τελικά
Απόψεις! Μάλλον διαφορετικός τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα...
ειναι λιγο μαζοχιστικο μοτιβατιον αλλα ισχυει αρκετες φορες
Μολογα τωρα ποσες σου καθησαν με αυτο που ειπες ?Ζητω οι πουτανες ρε! Ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια. Ολες οι αλλες μεσα στην υποκρισια και το παραμυθι τους ζουνε!
Ρωτας μια γυναικα: "Γιατι βαφεσαι και περιποιεισαι το σωμα σου απο την κορυφη ως τα νυχια και ντυνεσαι προκλητικα?" και σου λεει: "Γιατι μου αρεσει." Χαχαχα!
Γι' αυτο γουσταρω τις πουτανες, γιατι ειναι οι μονες που παραδεχονται οτι οι γυναικες ειναι σεξουαλικα αντικειμενα και οτι το μουνι εχει τιμη.
Και λιγα λογια για τους αγαπουληδες. Προτιμω να ειμαι αγαπουλης και να γαμαω παρα κερασακιας και καληνυχτακιας και να την παιζω. Αντε γεια!
i think i'm paranoid
καλα πας κι εσυ βλεπω...σαν τον γλ
εγραψες και βελβυ στην πλατη του σκιτσου...μπραβο,προοδευεις...
ε οχι και σαν τον γλ....εγω δεν εγραψα τιποτα στην πλατη της εβας....i think i'm paranoid
καλα πας κι εσυ βλεπω...σαν τον γλ
Ζητω οι πουτανες ρε! Ειναι οι μονες γυναικες που αποδεχονται την αληθεια. Ολες οι αλλες μεσα στην υποκρισια και το παραμυθι τους ζουνε!
Ρωτας μια γυναικα: "Γιατι βαφεσαι και περιποιεισαι το σωμα σου απο την κορυφη ως τα νυχια και ντυνεσαι προκλητικα?" και σου λεει: "Γιατι μου αρεσει." Χαχαχα!
Γι' αυτο γουσταρω τις πουτανες, γιατι ειναι οι μονες που παραδεχονται οτι οι γυναικες ειναι σεξουαλικα αντικειμενα και οτι το μουνι εχει τιμη.
Και λιγα λογια για τους αγαπουληδες. Προτιμω να ειμαι αγαπουλης και να γαμαω παρα κερασακιας και καληνυχτακιας και να την παιζω. Αντε γεια!
Τι μου θυμησες τωραΚαλώς το φρικιό από την κρύπτη.
ετσι ειμαι εγω , αλλοτε υπερενθουσιαζομαι και αλλοτε υπεραπογοητευομαιΜπορεί να κάνω και λάθος. Απλά διέκρινα έναν πεσιμισμό στον τρόπο που ανέλυες το θέμα και σε κάποιες πιθανές εμπειρίες σου.
Αγάπησες, -σα, -σε, -σαμε κλπ μια (και περισσότερες;) πουτάνα. Αν "παίζεις" σε τέτοιους χώρους πόσο δύσκολο να είναι;
Αν είσαι ηγούμενος σε μοναστήρι με καλόγριες, καλόγρια θα αγαπήσεις.
Όσο σε φιάχνει το απολαμβάνεις. Αν σε χαλάει το κόβεις!
Θα μου πεις πολύ ωραία τα λες! Τόσο εύκολο είναι;
Να σου πω λοιπόν εγώ που έχω βιώσει την υπέρτατη απώλεια (Δεν αναφέρομαι σε έρωτα, σε πιο σοβαρό αναφέρομαι!) πως είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις...
εβαλες και τελεια...μπραβο...εχεις γινει πολυ δυναμικη
Λιγο πολυ ολοι ετσι ειμαστε φιλαρακοετσι ειμαι εγω , αλλοτε υπερενθουσιαζομαι και αλλοτε υπεραπογοητευομαι
αλλα μην ανησυχεις για μενα, κατα βαθος μ'αρεσει το ολο παιχνιδι
οσο για την απωλεια που λες , σου ευχομαι ειλικρινα καλη δυναμη
σε συγκριση με την ανθρωπινη ζωη ολα τ'αλλα ειναι για να φιλοσοφουμε και να περναει η ωρα ;)
Πιστευεις οτι ΑΝ θελεις μπορεις να βρεις γκομενα ?
Εχω ορεξη σημερα
Κάνει τις επαγγελματίες να χύνουν! Ποια θα του αντισταθεί? Μέχρι και στο cv θα το έχει βάλει.
Ειναι αντρες για εντονους οργασμους μωρη , μα τι κριμα να μην εχουμε την χαρα
Καληνυχτακιας ?
ετσι ειναι αδερφε,Λιγο πολυ ολοι ετσι ειμαστε φιλαρακο
Μην μασας και κοιτα να περνας οσο καλυτερα μπορεις
Η ζωη κυλαει και φευγει και το θεμα ειναι τι μενει τελικα σε ολους μας. ;)
Καληνυχτακιας ?
Αγαπούλης.