sebastian2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
εχει δικιο η ινα ρε παιδια δε ρωτησα αν εχουμε ερωτευτει ποτε πουτανες αυτο ειναι αλλο θεμα και συ συμπελιους πως το καταλαβες ακριβως
εχει δικιο η ινα ρε παιδια δε ρωτησα αν εχουμε ερωτευτει ποτε πουτανες αυτο ειναι αλλο θεμα και συ συμπελιους πως το καταλαβες ακριβως
Eνδιαφερει παρα πολλους αυτο το θεμα ρε18 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λες τωρα!!!
Στις 5 το πρωι
Κανε της προταση να βγειτε,δεν εχεις να χασεις τιποτε.δε μπορω να πω ακριβως αλλα κατι σχετικο δεν εχει νοημα να μιλησω για μενα δε θα ειμαι αντικειμενικος
18 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λες τωρα!!!
Στις 5 το πρωι
Ω ναι! Και ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο πουτανιαρης ο μπουρδελοεπισκεπτηριος πρωτος και καλυτερος!
Εμενα παντως μου την εχουν πεσει... αλλα δε ρωτησα αν ηταν πουτανες! Μαλακια ε? :-
Κανε της προταση να βγειτε,δεν εχεις να χασεις τιποτε.
Και θα αφησουμε τον φιλο στην απορια,να ανοιγει καθε μερα παρομοια θρεντ;λολ χυμα στο κυμα και εσυ πας
Καλα να σε ρωτησω κατι σεμπαστιαν ποσες φορες εχεις παει με την συγκεκριμενη?
Και θα αφησουμε τον φιλο στην απορια,να ανοιγει καθε μερα παρομοια θρεντ;
Ποιος ειναι αυτος παλι ρε.Ας παρουμε πρωτα το ιστορικο του και βλεπουμε.
Εγω που ειμαι ερωτευμενη με τον εζελ μηπως να ανοιξω και εγω ενα θρεντακι να αρχισω να ποσταρω φωτογραφιες του?
Α εισαι τουμπανος τυπε;ετσι εξηγηται που εχεις κανει την κοπελα και λιωνει για παρτη σου.πρεπει να την πεσω εχω γυμναστηριο αυριο θα ξαναποσταρω παλι
πρεπει να την πεσω εχω γυμναστηριο αυριο θα ξαναποσταρω παλι
Ποιος ειναι αυτος παλι ρε.
σου αρεσουν οι αντρες που κοντευει να τους παρει ο υπνος;
σου αρεσουν οι αντρες που κοντευει να τους παρει ο υπνος;
γεια σου ιννα
πηγες και αποψε στην φιλη ?????
ουστ ρε
γεια σου μπολντ
οχι σημερα σπιτι αλλα το γαμησαμε εδω στο μπου