Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Οποιος εκφραζει συναισθηματα και ακομα χειροτερα θαυμασμο και υπερλατρεια σε τετοιες γυναικες που τις ψωλοχυνει ο καθενας...το λιγοτερο για να μην πουμε grand grand καραμαλακας
ρε Αχιλλέα μήπως είσαι λίγο απόλυτος???

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
πλακα μου κανετε?δεν βλεπετε ολους αυτους τους καμμενους αγαπουληδες πως σερνονται πισω απο τα σκατα της καθε τσουλας;
Εδω στο παιζουν και ιστορια και απο πανω οι σπερματοαποθηκες.
Έλεος ρε φίλε, μην γενικευεις τόσο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Ακους εκει το κανατε προβλημα..

εδω υπαρχουν σοβαρότερα προβληματα..

εδω ο θειος μου μενει στην φυλης αλλα μετα την μπουρδελοθυελα και παω με την ψυχη στο στομα παντα  :tickedoff:

Επισκέπτης
αυτή η άποψη είναι υπεραπλουστευμένη!! Είναι σαν να λες ότι ένας πωλητής αυτοκινήτων κάθε φορά που σου μιλάει θέλει να σου πουλήσει αυτοκίνητο. Κάποιοι άνθρωποι ορίζονται από την δουλειά τους, κάποιοι άλλοι όχι όμως.

υπεραπλουστευμένος είναι ο εγκέφαλός σου αγαπούλη! :birdman: οι πουτάνες ανήκουν στη κατηγορία των ανθρώπων που ορίζονται από τη δουλειά τους, γιατί ο πωλητής αυτοκινήτων πουλάει αυτοκίνητα ενώ αυτές το σώμα τους...υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ των δύο που ο καμμένος εγκέφαλός σου δεν μπορεί να διακρίνει!!! :birdman: :birdman: :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ακους εκει το κανατε προβλημα..

εδω υπαρχουν σοβαρότερα προβληματα..

εδω ο θειος μου μενει στην φυλης αλλα μετα την μπουρδελοθυελα και παω με την ψυχη στο στομα παντα  :tickedoff:
Να βαζεις μασκα ρε. :grin:

Επισκέπτης
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σας έχει πιάσει..Το να ερωτευτείς μια κοπέλα χωρίς να ξέρεις ό,τι είναι πουτάνα να το δεχτώ..Το τί θα κάνεις μετά είναι άλλη ιστορία.
Αλλά να ερωτευτείς μια που την είδες σε μπουρδέλο σημαίνει ό,τι κάτι δεν πάει καλά.Μήπως έχεις τόση ανάγκη να αγαπηθείς?Μήπως είσαι μόνος?
Γιατί σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν έρχονται όπως στο Pretty Woman (τουλάχιστον στο 99,9999%).

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
υπεραπλουστευμένος είναι ο εγκέφαλός σου αγαπούλη! :birdman: οι πουτάνες ανήκουν στη κατηγορία των ανθρώπων που ορίζονται από τη δουλειά τους, γιατί ο πωλητής αυτοκινήτων πουλάει αυτοκίνητα ενώ αυτές το σώμα τους...υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ των δύο που ο καμμένος εγκέφαλός σου δεν μπορεί να διακρίνει!!! :birdman: :birdman: :birdman:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το καταλαβαινετε οτι ο θεις μου μπορει να κερατώνει την θεια μου επειδη μενει εκει?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να πας να στηνεις καραουλι,να μην τον αφηνεις να πηγαινει.
θα ειναι καλα παντω να τον πετύχω..

εχει να πεσει αιωνιος εκβιασμος μετά...

θα σκάει παραδάκι γερο για να μην τα πω ολα στην θεία  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
το καταλαβαινετε οτι ο θεις μου μπορει να κερατώνει την θεια μου επειδη μενει εκει?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
πφφφφφφφφφ τα ειπαμε και στο εν λογω θρεντ τυπε μου!

τη θεια σου να φοβασαι με τοσους συναγωνιστες εκει κατω! :2funny:  :birdman:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
θα ειναι καλα παντω να τον πετύχω..

εχει να πεσει αιωνιος εκβιασμος μετά...

θα σκάει παραδάκι γερο για να μην τα πω ολα στην θεία  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

μωρε αν πετυχεις το θειο σου καλα ειναι, μην πετυχεις τη θεια σου  :tits2: να φοβασαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom