Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
και επειδη ειδα και αλλα θεματακια που προεκυψαν......

ειναι οι πουτανες δυνητικα θυματα ;θεωρητικα ναι οπως ολες οι γυναικες που ειναι αυτοδημιουργητες και με λεφτα και με ενα επιπλεον μειον.....τα ψυχικα τους κομπλεξ και τα κομπλεξ κατωτεροτητας που κουβαλανε καθως ενιοτε και την μειωμενη εξυπναδα μερικων μερικων.....

μπορει μια πουτανα να αγαπησει πραγματικα και αγνα-χωρις κανενα οφελος και κερδος;δυσκολο γιατι λογω εργασιας αποκτουν επαγγελματικες διαστροφες,καχυποψια και αλλοτριωμενες αντιληψεις για εννοιες οπως αισθηματα,ανθρωπινες σχεσεις,αγαπη,συντροφικοτητα κλπ......
Δηλαδή μάγκα μου πιστεύεις ότι οι αυτοδημιούργητες γυναίκες είναι δυνητικά όλες θύματα? Συγνώμη αλλά αυτό είναι τελείως αβάσιμο και λάθος!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλαδή μάγκα μου πιστεύεις ότι οι αυτοδημιούργητες γυναίκες είναι δυνητικά όλες θύματα? Συγνώμη αλλά αυτό είναι τελείως αβάσιμο και λάθος!
μην σπαμαρεις οταν χυνουν ολοι οι αλλοι......

Επισκέπτης
σου τελείωσαν τα "επιχειρήματα" μωρή τσατσόγρια :birdman: :birdman: :birdman:

χύνω την μάπα την δική σου και του κλώνου σου του sotomoto64 :2on1: :2on1:

ανακάλυψες και εσύ μαζί με το κλώνο σου το μπιφτεκάκι ότι ο δικός μου κλώνος είναι ο sotomoto64??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις μωρή ξεσκισμένη λούγκρα??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
σωστά, ίσως το γουστάρουν με την έννοια ότι προτιμούν να τους γαμήσει ένας ωραίος σε σύγκριση με έναν άσχημο,κοιλαρά,βρωμιάρη κλπ...άλλα μέχρι εκεί...το μοναδικό κίνητρο της πουτάνας είναι το χρήμα και όχι το πήδημα, πολύ περισσότερο δε η σχέση με κάποιον πελάτη...βέβαια αν ο πελάτης είναι αγαπούλης τόσο το καλύτερο για αυτήν, γιατί θα έχει την ευκαιρία να τον μαδήσει καλύτερα :sunglasses:

αυτή η άποψη είναι υπεραπλουστευμένη!! Είναι σαν να λες ότι ένας πωλητής αυτοκινήτων κάθε φορά που σου μιλάει θέλει να σου πουλήσει αυτοκίνητο. Κάποιοι άνθρωποι ορίζονται από την δουλειά τους, κάποιοι άλλοι όχι όμως.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σας έχει πιάσει..Το να ερωτευτείς μια κοπέλα χωρίς να ξέρεις ό,τι είναι πουτάνα να το δεχτώ..Το τί θα κάνεις μετά είναι άλλη ιστορία.
Αλλά να ερωτευτείς μια που την είδες σε μπουρδέλο σημαίνει ό,τι κάτι δεν πάει καλά.Μήπως έχεις τόση ανάγκη να αγαπηθείς?Μήπως είσαι μόνος?
Γιατί σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν έρχονται όπως στο Pretty Woman (τουλάχιστον στο 99,9999%).

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί σας έχει πιάσει..Το να ερωτευτείς μια κοπέλα χωρίς να ξέρεις ό,τι είναι πουτάνα να το δεχτώ..Το τί θα κάνεις μετά είναι άλλη ιστορία.
Αλλά να ερωτευτείς μια που την είδες σε μπουρδέλο σημαίνει ό,τι κάτι δεν πάει καλά.Μήπως έχεις τόση ανάγκη να αγαπηθείς?Μήπως είσαι μόνος?
Γιατί σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν έρχονται όπως στο Pretty Woman (τουλάχιστον στο 99,9999%).
μερικες κιολας ειναι πολυ ομορφες και σε βυθιζει περισσότερο απο οσα ειπες..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
μερικες κιολας ειναι πολυ ομορφες και σε βυθιζει περισσότερο απο οσα ειπες..
Δε διαφωνώ πώς ορισμένες είναι όμορφες..Αλλά πιστεψέ με, έξω κυκλοφορούν πολύ ομορφότερες.Και από το να αναλώνεται κάποιος σε ατελέσφορες σκέψεις/προσπάθειες για να γίνει αρεστός σε μια πόρνη, μήπως είναι σοφότερο να δοκιμάσει αλλού..
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα γράψω για τη σχέση μου για 1 1/2 μήνα με στριπτιζού,μέσα στον οποίο γνώρισα τις φίλες της,τα <<αγόρια>> τους και επιβεβαιώθηκαν όλα όσα ουσιαστικά πίστευα και μου έλεγαν παλαιότεροι.
Να σημειώσω πώς δεν τα λέω ως πληγωμένος, γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος.Είπα απλά θα περάσω καλά.Και έτσι έκανα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δε διαφωνώ πώς ορισμένες είναι όμορφες..Αλλά πιστεψέ με, έξω κυκλοφορούν πολύ ομορφότερες.Και από το να αναλώνεται κάποιος σε ατελέσφορες σκέψεις/προσπάθειες για να γίνει αρεστός σε μια πόρνη, μήπως είναι σοφότερο να δοκιμάσει αλλού..
Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα γράψω για τη σχέση μου για 1 1/2 μήνα με στριπτιζού,μέσα στον οποίο γνώρισα τις φίλες της,τα <<αγόρια>> τους και επιβεβαιώθηκαν όλα όσα ουσιαστικά πίστευα και μου έλεγαν παλαιότεροι.
Να σημειώσω πώς δεν τα λέω ως πληγωμένος, γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος.Είπα απλά θα περάσω καλά.Και έτσι έκανα..
Αναμένουμε  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πριν 2 χρονια ειχα γνωρισει και εγω καποια κοπελα απο αυτον τον χωρο,στο πλοιο που εργαζομουν τοτε.Αφου βγηκαμε 3-4 φορες,μου το ξεφουρνισε.Αλλα μιλαμε για πολυ τρελα.Καλο κομματι ομως,εξ ουγγαριας.Σανυ την ελεγαν.Την εκανα με ελαφρα,γιατι καποια πραγματα δεν μου αρεσαν.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πριν 2 χρονια ειχα γνωρισει και εγω καποια κοπελα απο αυτον τον χωρο,στο πλοιο που εργαζομουν τοτε.Αφου βγηκαμε 3-4 φορες,μου το ξεφουρνισε.Αλλα μιλαμε για πολυ τρελα.Καλο κομματι ομως,εξ ουγγαριας.Σανυ την ελεγαν.Την εκανα με ελαφρα,γιατι καποια πραγματα δεν μου αρεσαν.

τα εφτιαξες με τον νώντα μετα...      :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Επείσης ξέχασα, το να πας σκοπιμα να ερωτευτείς εκει ειναι λιγο μπλικαρισμένο το μυαλο, αλλα εαν συμβει απρόσμενα επειδη υπαρχει το κλικ με την κοπελα τοτε εσυ φταις?

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Επείσης ξέχασα, το να πας σκοπιμα να ερωτευτείς εκει ειναι λιγο μπλικαρισμένο το μυαλο, αλλα εαν συμβει απρόσμενα επειδη υπαρχει το κλικ με την κοπελα τοτε εσυ φταις?
Ο θεος ερωτας σε σημαδεψε !
ααααααααααχ!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616