stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
χωριάτη, βλαχαδερό,καλά κλάσε μου μια [glow=red,2,300]μάντρα[/glow] αρχίδια!!!
χωριάτη, βλαχαδερό,καλά κλάσε μου μια [glow=red,2,300]μάντρα[/glow] αρχίδια!!!
αγαπουλη!εγω μονο και μονο την ρωξάνα...(ντανιέλα)
πρωιναγαπουλη!
Τοσο γρηγορα αφηνεις το κλαμπ?
Εξηγησε μου λιγο τι εννοεις ακριβως με αυτην την κοκκινη γραμμη
Οχι,δεν ηταν αυτο το προβλημα αγαπητε μου!
Παραημουν σοβαρη για αυτη την δουλεια
Και ναι γουσταρα το χρημα για αυτο και εγινα,συνειδητα μπηκα μεσα στα σκατα και συνειδητα βγηκα απο αυτα χωρις απωλειες ;)
Ναι,δεν διαφωνουμε οτι οταν καποια κανει "καριερα" αυτοματως κανει και λεφτα.Οπως ειπες και εσυ απολυτως σεβαστο
Οσον αφορα τους αγαπουληδες τωρα,ενταξει σε αυτο εχουν μεριδιο ευθυνης οι ιδιοι περισσοτερο απο οτι οι πουτανες.
Οχι,οτι και οι κοπελες δεν εχουν αλλα αυτες οι δουλεια τους ειναι αυτη,να βγαζουν ευκολα και γρηγορα λεφτα
Θες να πεις πως λίγο πολύ γεννιέσαι πουτάνα και δεν γίνεσαι;
θα επιστρέψωΤοσο γρηγορα αφηνεις το κλαμπ?
χωριάτη, βλαχαδερό,
Μπορείς να βγεις έξω και να τη συστήσεις λέγοντας <<η κοπέλα μου,δουλεύει σε οίκο ανοχής>>??
Μήπως ντρέπονται?
με απλά λόγια όταν μια γυναίκα αποφάσισει και πουλάει το σώμα της, τότε από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να πουλήσει και τον καθένα...
έλα ρε πρωτευουσιάνε!
και εσυ που εισαι κλεφοτοκοτας ευκολα πουλας και της κοτες σου χωριατακιμε απλά λόγια όταν μια γυναίκα αποφάσισει και πουλάει το σώμα της, τότε από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να πουλήσει και τον καθένα...
Ετσι σε θελω και θα βγεις εδω μεσα και θα το βροντοφωναξεις!θα επιστρέψω
να ζουσα στο χωριο μια χαρα θα ταν ηρεμα δεν ειναι
με απλά λόγια όταν μια γυναίκα αποφάσισει και πουλάει το σώμα της, τότε από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να πουλήσει και τον καθένα...
και εσυ που εισαι κλεφοτοκοτας ευκολα πουλας και της κοτες σου χωριατακι
αυθαίρετο συμπέρασμα μετά από λογικό άλμα
ειμαι αρωστακι ,οσο για της κοτες σου φερτες να της φαω πρωταείσαι και λεβέντης είσαι και αγαπούλης-μαλάκας!
δεν νομίζω, ξανασκέψου το
Ετσι σε θελω και θα βγεις εδω μεσα και θα το βροντοφωναξεις!
ΡΩΞΑΝΑ-ΝΤΑΝΙΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!