pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
το ξανασκέφτηκα και επιμένω
σειρά σου να σκεφτείς και πάλι αυτό που είπες και ίσως να αναθεωρήσεις
μετα να δεις κραξιμο! μην ανχονεσαι ομως! θα σε υπερασπιστω εγω!
ΟΚ αγαπούλη ό[size=25pt],[/size]τι πείς
μετα να δεις κραξιμο! μην ανχονεσαι ομως! θα σε υπερασπιστω εγω!
Και εμεις αγαπησαμε κυριε μου!
Μιλησα με τις πουτανες που γαματε και μου ειπαν γαματε αγαρμπα
τα ξερασες ολαΑδερφε εγω περισι μηγα πρωτη φορα σε οικο..
αν μου ελεγες περισι οτι θα χεις με τανα θα σε περνουσα για ουφο
κι αυτην για μισοτρελη ή πρεζου ή τελος παντων μη φυσιολογικο ατομο
Φετος εχω αλλη αντιληψη ...
Κοιταω με μισο ματι την Αννουλα την παλιοπουτανα που μου εριξε χυλοπιτα για να τα φτιαξει με τον
Καρπαζοεισπρακτορα επιδη ειναι δημοσιος υπαλληλος ...
Ενω τις κοπελες των ντελω τις κοιταω με δυο ματια
Οποτε το θεμα δεν ειναι ΤΙ θα πεις αλλα σε ΠΟΙΟΥΣ !
Οσι για τις ντροπες ...
Εγω θα ντρεπομουν παντως!
Θα ντρεπομουν να δει η κοπελα με τι βλακες εχω να κανω
Σκληροπυρηνικος!ποιος τους γαμαει απ τα αρχιδια μου κρεμονται ολοι τους, λιγο να κουνηθω μηδενικα ειναι ολοι
και εσυ απ τα τετοια μου κρέμεσαι :-*Μιλησα με τις πουτανες που γαματε και μου ειπαν γαματε αγαρμπα
όποιος θεωρεί ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει επειδή είναι πουτάνα κάνει τα εξής λάθη:
1) γενικεύει
2) κρίνει δίχως να έχει ίδια εμπειρία, πλέον αρμόδιες να απαντήσουν επί του θέματος είναι οι ίδιες οι εργαζόμενες, οι υπόλοιποι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και μάλιστα όχι και τόσο ανεπηρέαστες και άρα ασφαλείς (τυχόν σχέση με πουτάνα που τον πούλησε στη συνέχεια δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως...αρκεί να σκεφτείτε πόσοι από δω έχετε πουλήσει έρωτα σε γκόμενες για να τις πηδήξετε και όταν βαρεθήκατε την κάνατε με ελαφρά...και δεν είσαστε και πουτάνες...)
3) γενικεύει
πάρτε όλοι
την δροσια του να χεις.....όποιος θεωρεί ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει επειδή είναι πουτάνα κάνει τα εξής λάθη:
1) γενικεύει
2) κρίνει δίχως να έχει ίδια εμπειρία, πλέον αρμόδιες να απαντήσουν επί του θέματος είναι οι ίδιες οι εργαζόμενες, οι υπόλοιποι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και μάλιστα όχι και τόσο ανεπηρέαστες και άρα ασφαλείς (τυχόν σχέση με πουτάνα που τον πούλησε στη συνέχεια δεν αποδεικνύει τίποτα απολύτως...αρκεί να σκεφτείτε πόσοι από δω έχετε πουλήσει έρωτα σε γκόμενες για να τις πηδήξετε και όταν βαρεθήκατε την κάνατε με ελαφρά...και δεν είσαστε και πουτάνες...)
3) γενικεύει
πάρτε όλοι
Οποτε περιμενουμε να μας δοσεις απαντησειςόποιος θεωρεί ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει επειδή είναι πουτάνα κάνει τα εξής λάθη:
1) γενικεύει
λ
3) γενικεύει
πάρτε όλοι
σάλτα και γαμήσου μωρή παλιοπουτάνα!!!
Οποτε περιμενουμε να μας δοσεις απαντησεις
ετσι ηταν το αρχικο κειμενο της προφητειας του νωνταποιος τους γαμαει απ τα αρχιδια του γλ κρεμονται ολοι τους, λιγο να κουνηθει μηδενικα ειναι ολοι
την δροσια του να χεις.....
Απο τοτε που ακους Νικο Γκανο εχεις σοβαρευτειετσι ηταν το αρχικο κειμενο της προφητειας του νωντα