Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αρα η απάντηση δοθηκε στο ερωτημα του θρεντ?  :think:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Οπότε μιλάμε για συνειδητή επιλογή και "προσπάθεια ανέλιξης" με σκοπό την απόκτηση "φήμης", όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Απολύτως σεβαστό, no pb.
Όσον αφορά τους "αγαπούληδες", το πρόβλημα τους είναι όταν μετά "μετανιώνουν" και αρχίζουν τα:
-"Mου τα φάγανε οι πουτάνες, τι μαλάκας ήμουνα...", κλπ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οπότε μιλάμε για συνειδητή επιλογή και "προσπάθεια ανέλιξης" με σκοπό την απόκτηση "φήμης", όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Απολύτως σεβαστό, no pb.
Όσον αφορά τους "αγαπούληδες", το πρόβλημα τους είναι όταν μετά "μετανιώνουν" και αρχίζουν τα:
υπαρχει και η αλλη εκδοχη του οτι << πριν χρεωποπησει η ελλαδα και μου τα φαει ο παπανδρεου να τα φαω στην πουτανες>>  :2funny: :2funny: :2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
[move]Σταμ=πουτανοκαψουρης=αγαπουλης  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
άπαξ και γίνεσαι πουτάνα έστω και για ένα μικρό διάστημα έχεις περάσει μια κόκκινη γραμμή... αυτή βέβαια την κόκκινη γραμμή την περνάει μια μειοψηφία  γυναικών(μικρή,μεγάλη δεν ξέρω)

Εξηγησε μου λιγο τι εννοεις ακριβως με αυτην την κοκκινη γραμμη  :huh:

ήσουνα ξεπέτα έτσι? γουστάρες μόνο το χρήμα όχι το γαμήσι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι,δεν ηταν αυτο το προβλημα αγαπητε μου!
Παραημουν σοβαρη για αυτη την δουλεια  :grin:

Και ναι γουσταρα το χρημα για αυτο και εγινα,συνειδητα μπηκα μεσα στα σκατα και συνειδητα βγηκα απο αυτα χωρις απωλειες  ;)

Απολύτως σεβαστό, no pb.

Ναι,δεν διαφωνουμε οτι οταν καποια κανει "καριερα" αυτοματως κανει και λεφτα.Οπως ειπες και εσυ απολυτως σεβαστο  :)

Οσον αφορα τους αγαπουληδες τωρα,ενταξει σε αυτο εχουν μεριδιο ευθυνης οι ιδιοι περισσοτερο απο οτι οι πουτανες.
Οχι,οτι και οι κοπελες δεν εχουν αλλα αυτες οι δουλεια τους ειναι αυτη,να βγαζουν ευκολα και γρηγορα λεφτα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom