Επισκέπτης
Ναι ημουν πουτανα και σταματησα γιατι δεν μου πηγαινε αυτη η δουλεια
Ναι το ξερω
ήσουνα ξεπέτα έτσι? γουστάρες μόνο το χρήμα όχι το γαμήσι!
Ναι ημουν πουτανα και σταματησα γιατι δεν μου πηγαινε αυτη η δουλεια
Ναι το ξερω
Ολες στα μπουρδελα μαγκα μου για να ψηθουν και να ταπεινωθουν. Και η κορη μου, και η κορη σου και ολες.
Και οσο για το ποιος ειναι μαλακας, θα μου επιτρεψεις να σου το επιστρεψω επι δυο:
Μπααααααααααααα!αρα η απάντηση δοθηκε στο ερωτημα του θρεντ?
Ναι το ξερω
υπαρχει και η αλλη εκδοχη του οτι << πριν χρεωποπησει η ελλαδα και μου τα φαει ο παπανδρεου να τα φαω στην πουτανες>>Οπότε μιλάμε για συνειδητή επιλογή και "προσπάθεια ανέλιξης" με σκοπό την απόκτηση "φήμης", όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Απολύτως σεβαστό, no pb.
Όσον αφορά τους "αγαπούληδες", το πρόβλημα τους είναι όταν μετά "μετανιώνουν" και αρχίζουν τα:
-"Mου τα φάγανε οι πουτάνες, τι μαλάκας ήμουνα...", κλπ
Και να ζησω και τον μεγαλο ερωτα!υπαρχει και η αλλη εκδοχη του οτι << πριν χρεωποπησει η ελλαδα και μου τα φαει ο παπανδρεου να τα φαω στην πουτανες>>
υπαρχει και η αλλη εκδοχη του οτι << πριν χρεωποπησει η ελλαδα και μου τα φαει ο παπανδρεου να τα φαω στην πουτανες>>
4 σελιδες απο σημερα το πρωι
οχι ματια μου,δεν γινεσαι πουτανα αμα δεν θελεις να γινεις.
Καλημερες
poutanloveΚαι να ζησω και τον μεγαλο ερωτα!
αγαπούλη
υπήρξα αλλά έμαθα και δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος, ενω εσύ θα μου γλέιφεις μαι ζωή τη κωλοτρυπίδα
Εγω παντως δικιε μου το κελλακυ θα το εβλεπα λιγο διαφορετικα!poutanlove
[move]Σταμ=πουτανοκαψουρης=αγαπουλης [/move]
Εγω παντως δικιε μου το κελλακυ θα το εβλεπα λιγο διαφορετικα!
θα αλλαξω και εγω... θα γυρησει ο τροχος και θα σε
άπαξ και γίνεσαι πουτάνα έστω και για ένα μικρό διάστημα έχεις περάσει μια κόκκινη γραμμή... αυτή βέβαια την κόκκινη γραμμή την περνάει μια μειοψηφία γυναικών(μικρή,μεγάλη δεν ξέρω)
ήσουνα ξεπέτα έτσι? γουστάρες μόνο το χρήμα όχι το γαμήσι!
Οπότε μιλάμε για συνειδητή επιλογή και "προσπάθεια ανέλιξης" με σκοπό την απόκτηση "φήμης", όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα.
Απολύτως σεβαστό, no pb.
Όσον αφορά τους "αγαπούληδες", το πρόβλημα τους είναι όταν μετά "μετανιώνουν" και αρχίζουν τα:
-"Mου τα φάγανε οι πουτάνες, τι μαλάκας ήμουνα...", κλπ