Tωρα καταλαβες φιλε master21 γιατι μαζι μου οι πουτανες κανουν ερωτα και χυνουν? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινουν και δεν εκτιμουν τη διαφορα στον τροπο που τους φερομαι? Το καταλαβαινουν στο χαμογελο μου, στο χαδι μου, στον τροπο που τις αγγιζω, στο οτι δεν απαιτω σε 10 λεπτα να αλλαζουν 100 στασεις, στο οτι αν εχω καποιο παραπονο θα τους το πω ευγενικα, στο οτι παντα με ειλικρινεια τους θυμιζω ποσο σημαντικες ειναι.
Ξερεις κατι? Ειναι πολυ ευκολο να ισοπεδωνεις καποιον που εχει ηδη εξευτελιστει αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο δεν σε κανει καθολου αντρα. Αμα θες να βρισεις καποια, πηγαινε βρισε αυτες τις καριολες που κυκλοφορουν εξω και το παιζουν καποιες γιατι τις προστατευει ο νομος και δε βρεθηκε καποιος μαγκας να τις βιασει. Εγω ακολουθω αυτο το σπουδαιο που ειχε πει καποτε ο Ζαχος Χατζηφωτιου: "Πρεπει να φερεσαι στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες"!
Και οπως εχω ξαναπει, αν ειχα κορη θα της ελεγα να γινει πουτανα για ενα χρονο για να ταπεινωθει, να προσφερει και να μαθει. Ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε εστω για λιγο απο εκει, ειναι μεγαλο σχολειο για τη γυναικα το μπουρδελο. Τις πουτανες τις λατρευω γιατι εχουν ταπεινωθει και ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα να εχεις ταπεινωθει. Σε κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο. Αυτα!