Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σωστο ειναι αυτο

αλλα υπαρχει κατι που σου διαφευγει , πολλες πουτανες δεν νιωθουν ταπεινωση , το θεωρουν προτερημα που κανουν αυτη τη δουλεια
καθε αλλο παρα ταπεινες λοιπον ειναι καποιες, το θεωρουν τιμη τους και καμαρι τους

πλακα μου κανετε?δεν βλεπετε ολους αυτους τους καμμενους αγαπουληδες πως σερνονται πισω απο τα σκατα της καθε τσουλας;
Εδω στο παιζουν και ιστορια και απο πανω οι σπερματοαποθηκες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν θελει η κοπελα μπορει να μην περασει ποτε αυτη την κοκκινη γραμμη που λες,στο χερι της ειναι.

οχι ματια μου,δεν γινεσαι πουτανα αμα δεν θελεις να γινεις.

δε διαφωνουμε καλη μου,
απλα δε γινεσαι αμεσως "φτασμενη" πουτανα , σιγα σιγα διαμορφωνεται και αλλοιωνεται ο χαρακτηρας , ειναι μια διαδικασια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πλακα μου κανετε?δεν βλεπετε ολους αυτους τους καμμενους αγαπουληδες πως σερνονται πισω απο τα σκατα της καθε τσουλας;
Τυπε σε κοβω για γαυρο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε διαφωνουμε καλη μου,
απλα δε γινεσαι αμεσως "φτασμενη" πουτανα , σιγα σιγα διαμορφωνεται και αλλοιωνεται ο χαρακτηρας , ειναι μια διαδικασια
Φτασμενος δεν γινεται κανενας απο την αρχη ρε.Εκτος απο τον Τσακ Νορις βεβαια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ακριβως για το φαινομενο "αγαπουλη" χρησιμοποιω και γω καπως ακραιες εκφρασεις  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δηλαδη για να καταλαβω σημερα..

οποιος εκφραζει συναισθηματα ειναι αγαπούλης?

:jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Δηλαδη για να καταλαβω σημερα..

οποιος εκφραζει συναισθηματα ειναι αγαπούλης?

:jerking: :jerking:

Οποιος εκφραζει συναισθηματα και ακομα χειροτερα θαυμασμο και υπερλατρεια σε τετοιες γυναικες που τις ψωλοχυνει ο καθενας...το λιγοτερο για να μην πουμε grand grand καραμαλακας

Επισκέπτης
4 σελιδες απο σημερα το πρωι  :grin:

Αν θελει η κοπελα μπορει να μην περασει ποτε αυτη την κοκκινη γραμμη που λες,στο χερι της ειναι.
Οσο για το γνωμικο που εβαλες,λολ δεν ειναι παντα ετσι.
Υπαρχουν κοπελες που παντρευτηκαν και τωρα ειναι κυριες στο σπιτακι τους με την οικογενεια τους και κανεις δεν γνωριζει το παρελθον τους.

οχι ματια μου,δεν γινεσαι πουτανα αμα δεν θελεις να γινεις.

Καλημερες  :grin:

γιατί είπα εγώ κάτι το διαφορετικό? :think:

Επισκέπτης
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΥΤΟ..

;) ;)

οτι και αν κανεις εδω εισα κατακριτεος..

Δες το και απο την αλλη πλευρα ηλιθιε. Επειδη ειμαστε στην Ελλαδα αναγκαζομαστε να υποφερουμε απο γλοιωδεις ηλιθιους μπουληδες αγαπουληδες που γαμανε την πιατσα και κανουν τις πορνες μεχρι και τα βαθια τους γεραματα να γελανε με τους Ελληνες αντρες.

Επισκέπτης
Tωρα καταλαβες φιλε master21 γιατι μαζι μου οι πουτανες κανουν ερωτα και χυνουν? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινουν και δεν εκτιμουν τη διαφορα στον τροπο που τους φερομαι? Το καταλαβαινουν στο χαμογελο μου, στο χαδι μου, στον τροπο που τις αγγιζω, στο οτι δεν απαιτω σε 10 λεπτα να αλλαζουν 100 στασεις, στο οτι αν εχω καποιο παραπονο θα τους το πω ευγενικα, στο οτι παντα με ειλικρινεια τους θυμιζω ποσο σημαντικες ειναι.

Ξερεις κατι? Ειναι πολυ ευκολο να ισοπεδωνεις καποιον που εχει ηδη εξευτελιστει αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο δεν σε κανει καθολου αντρα. Αμα θες να βρισεις καποια, πηγαινε βρισε αυτες τις καριολες που κυκλοφορουν εξω και το παιζουν καποιες γιατι τις προστατευει ο νομος και δε βρεθηκε καποιος μαγκας να τις βιασει. Εγω ακολουθω αυτο το σπουδαιο που ειχε πει καποτε ο Ζαχος Χατζηφωτιου: "Πρεπει να φερεσαι στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες"!

Και οπως εχω ξαναπει, αν ειχα κορη θα της ελεγα να γινει πουτανα για ενα χρονο για να ταπεινωθει, να προσφερει και να μαθει. Ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε εστω για λιγο απο εκει, ειναι μεγαλο σχολειο για τη γυναικα το μπουρδελο. Τις πουτανες τις λατρευω γιατι εχουν ταπεινωθει και ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα να εχεις ταπεινωθει. Σε κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο. Αυτα!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι μονο σε αυτην την χωρα κατακρινεται καποιος που διχνει συναισθηματα σε μια γυναικα, ασχετα απο τον χωρο...

Πουθενά αλλου σε κανενα μερος δεν εχω παρατηρήσει κατι ανάλογο...

Μηπως ειμαστε κομπλεξικος σαν λαος? Μηπως εχουμε ανασφάλεια?  :think: :think: :think:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Πολυ επιθετικος εισαι  :grin:

δε διαφωνουμε καλη μου,

Ναι δεν γινεσαι και καλο για μενα ειναι να μην γινεις ποτε.
Δεν ειναι προνομιο να κανεις καριερα σε αυτο το επαγγελμα  :uglystupid:

Μιλαω παντα απο προσωπικης εμπειριας  ;)

Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι μονο σε αυτην την χωρα κατακρινεται καποιος που διχνει συναισθηματα σε μια γυναικα, ασχετα απο τον χωρο...

Πουθενά αλλου σε κανενα μερος δεν εχω παρατηρήσει κατι ανάλογο...

Μηπως ειμαστε κομπλεξικος σαν λαος? Μηπως εχουμε ανασφάλεια?  :think: :think: :think:

Ναι εχεις δικιο...Πραγματι σε κανενα αλλο μερος δεν εχει παρατηρηθει τετοιος μουνοδουλισμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom