Επισκέπτης
Με λιγα λογια εισαι πουστης και πας στις πουτανες για να κρυβεσαι τυπε;τσαμπα το κανεις αργα η γρηγορα θα εκδηλωθει.
κολομπαράς είμαι εσύ είσαι πούστης που σου γαμάω τη σούφρα!!!
Με λιγα λογια εισαι πουστης και πας στις πουτανες για να κρυβεσαι τυπε;τσαμπα το κανεις αργα η γρηγορα θα εκδηλωθει.
Μην την παρεξηγείς..Δε φταίει αυτή..Νομίζει ό,τι επειδή 5-10 <<αγαπούληδες>> τρέχουν από πίσω της , όλοι οι υπόλοιποι είμαστε το ίδιο.Καταλαβαινεις οτι αυτο δεν θα επρεπε να το λες ?
Και ειδικα εδω μεσα
Mιάς και αναφέρθηκε ο Επίκτητος απο κάποιον συναγωνιστή, παραθέτω άλλο ένα απόφθεγμα του
που θεωρώ ότι ταιριάζει γάντι με το παρόν νήμα:
"Εξέταζε τον εαυτό σου τι απο τα δυο θέλεις,
να πλουτίζεις ή να ευτυχείς.
Άν θέλεις να πλουτίζεις, γνώριζε πως δεν είναι
ούτε αγαθό, ούτε εντελώς στο χέρι σου.
Άν θέλεις να ευτυχείς, είναι και αγαθό και στο χέρι σου.
Γιατί ο πλούτος είναι δάνειο πρόσκαιρο της τύχης,
ενώ η ευτυχία είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής."
;)
Ασχημη γνωμη ειναι η αληθεια ?Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου εχετε τοσο ασχημη γνωμη για αυτες τις γυναικες,τοτε τι στο καλο πατε με αυτες.
Δεν ειναι σωστο να τις βριζουμε ομωςλεω τα πραγματα με το ονομα τους
γιατι πολλες φορες αγιοποιουμε σκατα...και μετα εκλησομεθα οταν καταλαβαινουμε τι πραγμα αγιοποιησαμε
να σε ρωτησω λοιπον κατι.περσι μετα απο καποια ραντεβου με ενα κολ γκιρλ αρχισε να ερχεται μαζι μου χωρις λεφτα οταν σχολουσε το σαββατο και καθοταν μεχρι την κυριακη μεχρι να φυγω απο την αθηνα.την κυριακη εκεινη δεν δουλευε.τη γνωμη εχεις γιαυτο και σ εποια κατηγορια με κατατασεις.να σου πω οτι δεν ειχα καμια βλεψη να την παντρευτω ας πουμε ουτε κατι τετοιο.ποιος επισαε μαλακα λοιπον ποιον
Συμφονώ με τον παίκτη είχα κι εγώ μια σύντομη σχέση με μια πόρνη που δούλευε σε στούντιο. Κατ' αρχίν πιστεύω ότι για να καταλάβεις αν σε γουστάρει μια πόρνη δε θέλει και πολύ μυαλό, ψεύτικα βογκιτά, υπερβολικά κοπλιμέντα συμμετοχή στο σεξ όλα αυτά σε βοηθούν να σχηματίσεις μια εικόνα αλλά συμαντικός παράγων είναι η διάρκεια γιατί εδώ πέρα αν πραγματικά γουστάρει θα μήνει και θα σε παρακαλάει να την πηδάς ακόμα πιο δυνατά ακόμη κι αν αυτό θα προκαλέσει την δυσαρέσκεια της τσατσάς που θα την κατσαδιάσει μετά.
Για σχέση με πόρνη δε θα σας πρότεινα γιατί ναι μεν σου κάθεται τζάμπα αλλά μετά μπαίνουν άλλα δηλλήματα και επιλογές που σε κάνουν να την βαρεθείς και να μην απολαμβάνεις το σεξ μαζί της όπως όταν την πλήρωνες και δεν είχες έγνιες.
Με άλλα λόγια αν υποψηάζεσται ότι σας γουστάρει μια πόρνη μην προχωράτε αφήστε το όπως έχει για να περνάτε και οι δύο καλά.
Σημειωτέων: από τότε που χώρησα πηδάω καλύτερα.
Το πόσο "φίλο" θα σε περάσουν εξαρτάται κυρίως από την στάση σου μάγκα μου. Αν συμπεριφέρεσαι σας φίλος, έτσι θα σε δουν. Δεν λέω να την πέφτεις σε όλες αλλά να μην γίνεσαι και φίλος. Υπάρχει και η μέση κατάσταση.Συμφωνώ μαζί σου περι κοινωνικότητας φίλε.. αλλά και η πολλή κοινωνικότητα βλάπτει... σε περνάνε για φίλο...
Μην την παρεξηγείς..Δε φταίει αυτή..Νομίζει ό,τι επειδή 5-10 <<αγαπούληδες>> τρέχουν από πίσω της , όλοι οι υπόλοιποι είμαστε το ίδιο.
Και για να συνοψίσουμε.Για να περάσεις καλά σε <<σχέση>> με τέτοιες κοπέλες πρέπει να είσαι συναισθηματικά αδιάφορος (χωρίς να το δείχνεις), να μη νοιάζεσαι πραγματικά και να μην το παρακάνεις με τα δωράκια.Τότε είσαι από πάνω..Αν ερωτευτείς την πάτησες.
δεν την παρεξηγω καθολουΜην την παρεξηγείς..Δε φταίει αυτή..Νομίζει ό,τι επειδή 5-10 <<αγαπούληδες>> τρέχουν από πίσω της , όλοι οι υπόλοιποι είμαστε το ίδιο.
Και για να συνοψίσουμε.Για να περάσεις καλά σε <<σχέση>> με τέτοιες κοπέλες πρέπει να είσαι συναισθηματικά αδιάφορος (χωρίς να το δείχνεις), να μη νοιάζεσαι πραγματικά και να μην το παρακάνεις με τα δωράκια.Τότε είσαι από πάνω..Αν ερωτευτείς την πάτησες.
Και ετσι πρεπει να ειναι τυπε.Οσοι πηγαινουν εκει πανε για καποιον σκοπο και μονο.Να ξεκαυλωσουν.Ασχημη γνωμη ειναι η αληθεια ?
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι που πανε για αγαπες και λουλουδια εκει, αλιμονο δηλαδη
Εκει πας μονο για ξεκαυλωμα και τελος, τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
Αλλο αν τυχει γνωριμια εκτος χωρου και δεν ξερεις τιποτα, εκει αλλαζουν πολλα δεδομενα
και μπορει να ειναι κατι αληθινο οντως.
Θα συμφωνησω με την αποψη του πιτσιλιστη και του αποκ
Καλα εσενα σε εχουν ερωτευτει ολες..δεν χωραει συζητηση σε αυτο.Ακομα να βρειτε ακρή.....
Eχει ψωμι ακομα το θεματακι τυπε μου!Ακομα να βρειτε ακρή.....
χιστεσ μιν εχετε αυταπατεσ!
οι πουτανεσ ειναι μονο για πιτσιλισμα!
ειναι ατομα με απιρα ψιχολογικα προβλιματα,ατομα απαξιομενα,θλιβερα που το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να κερδιζουν ευκολο χριμα!!!!!
ολεσ αυτεσ οι μεταναστριεσ που δουλευουν σε τσαρδια ειναι μεταναστριεσ ω κατιγοριασ και ειναι ολεσ 100% προβλιματικεσ!κουβαλανε ενα καρο ψιχολογικα!
καμια νορμαλ γινεκα δε θα ερχοταν στιν ελαδα να τιν πιτσιλαι ο καθε βρομιαρισ και απαξιομενοσ πακισ ι ο καθε ενασ χιστισ!
ολες προσπαθουν να πουλανε εροτα και καυλαντα στουσ απανταχου χιστεσ οστε να τουσ τρονε τα λεφτα!
το μονο που εχουν στον καμενο εγκεφαλο τουσ ειναι τα ευρο!για αυτα ζουν!!!!
δε μπορουν να κανουν καμια δουλια εκτοσ απο το να πεζουν με ψολεσ!!!μονο αυτο ξερουν να κανουν!
ειναι μονο να τισ πιτσιλαμε!αλοστε γιατι ολεσ πεθενουν στιν ψαθα νομιζετε?
επιδι βρισκουν εναν αλβανο ι εναν ρουμανο ι εναν δε ξερο και εγο τι ,ο οπιοσ τουσ πουλαει εροτα και μετα του ακουμπανε ολα τα λεφτα!!!!
καμια δε προκιτε να σασ εροτευτει,καμια δε προκιτε να σασ αγαπισι!οι πουτανεσ ειναι μονο για να αδειαζουμε τα πορνοιγρα μασ!να κανουμε τα βιτσια μασ να χινουμε ομορφα,σιγκλονιστικα,χαριτομενα!
γι αυτο και εσεισ πορνοπαπουδεσ και λιποι ολοι που τισ θεοπιειτε ειναι σαν να θεοπιιτε ενα βοβρο με σκατα!
ιπαρχουν και αλεσ γινεκεσ εκτοσ απο τισ πουτανεσ...μι κολατε στα σκατα!και ιπαρχουν και πολλεσ χορεσ να βριτε γινεκα για εροτασ!με τισ πουτανεσ μι γιρευετε εροτα παρα μονο να δοσετε ψιχολογικι ιποστιριξι σε ατομα απαξιομενα ,σεσιμασμενα !σε ντουβαρια κινοσ!!!!
ενασ σινιδιτοποιημενοσ χιστισ ειναι αυτοσ που θα τιν πιτσιλισι και τελοσ.
ενασ επαγελματιασ χιστισ ειναι αυτοσ που θα πουλισι εροτα και θα τισ φαει τα λεφτα!
Tωρα καταλαβες φιλε master21 γιατι μαζι μου οι πουτανες κανουν ερωτα και χυνουν? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινουν και δεν εκτιμουν τη διαφορα στον τροπο που τους φερομαι? Το καταλαβαινουν στο χαμογελο μου, στο χαδι μου, στον τροπο που τις αγγιζω, στο οτι δεν απαιτω σε 10 λεπτα να αλλαζουν 100 στασεις, στο οτι αν εχω καποιο παραπονο θα τους το πω ευγενικα, στο οτι παντα με ειλικρινεια τους θυμιζω ποσο σημαντικες ειναι.
Ξερεις κατι? Ειναι πολυ ευκολο να ισοπεδωνεις καποιον που εχει ηδη εξευτελιστει αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο δεν σε κανει καθολου αντρα. Αμα θες να βρισεις καποια, πηγαινε βρισε αυτες τις καριολες που κυκλοφορουν εξω και το παιζουν καποιες. Εγω ακολουθω αυτο το σπουδαιο που ειχε πει καποτε ο Ζαχος Χατζηφωτιου: "Πρεπει να φερεσαι στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες"!
Και οπως εχω ξαναπει, αν ειχα κορη θα της ελεγα να γινει πουτανα για ενα χρονο για να ταπεινωθει, να προσφερει και να μαθει. Ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε εστω για λιγο απο εκει, ειναι μεγαλο σχολειο για τη γυναικα το μπουρδελο. Τις πουτανες τις λατρευω γιατι εχουν ταπεινωθει και ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα να εχεις ταπεινωθει. Σε κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο. Αυτα!
φίλες κάνεις λάθος οι πιθανότητες δεν είναι 50-50...90% να σου βγεί σκάρτη μια πουτάνα και 50%, κορώνα γράμματα δηλαδή μια άλλη γυναίκα ;) ...πρέπει να καταλάβεις πως μια γυναίκα που πέρασε τη κόκκινη γραμμή και εκδίδεται δεν μπορεί παρά να έχει προβληματικό χαρακτήρα...αν διανύσει δε και πολλά χλμ οι πιθανότητες είναι να σκαρτέψει περισότερο... και που είσαι το τελευταίο διάστημα γαμάω μια παντρεμένη πρώην βίζιτα, την οποία τη γνώριζα από τότε που ήταν βίζιτα και επανήλθε σε εμένα περίπου ένα χρόνο μετά που παντρέυτηκε...once a whore always a whore
απολυτα σωστος
το ενδιαφερον ειναι οτι και οι πουτανες πολλες φορες καταλαβαινουν οτι ειναι αδυνατον να προχωρησει μια τετοια σχεση, και πανε πασο , οπως και στο παραδειγμα της Κελυ
δλδ ειναι τιμιο μεσα στην ατιμια τους οι πουτανες να παραδεχονται οτι δεν ειναι βιωσιμο το συναισθημα σ'αυτο το χωρο, γιατι απαξ και μπεις αλλαζει ο χαρακτηρας σου , γινεσαι "πουτανα" δεν μπορεις να απαιτεις αγαπες απο καποιον αντρα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ
σωστο ειναι αυτοTωρα καταλαβες φιλε master21 γιατι μαζι μου οι πουτανες κανουν ερωτα και χυνουν? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινουν και δεν εκτιμουν τη διαφορα στον τροπο που τους φερομαι? Το καταλαβαινουν στο χαμογελο μου, στο χαδι μου, στον τροπο που τις αγγιζω, στο οτι δεν απαιτω σε 10 λεπτα να αλλαζουν 100 στασεις, στο οτι αν εχω καποιο παραπονο θα τους το πω ευγενικα, στο οτι παντα με ειλικρινεια τους θυμιζω ποσο σημαντικες ειναι.
Ξερεις κατι? Ειναι πολυ ευκολο να ισοπεδωνεις καποιον που εχει ηδη εξευτελιστει αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο δεν σε κανει καθολου αντρα. Αμα θες να βρισεις καποια, πηγαινε βρισε αυτες τις καριολες που κυκλοφορουν εξω και το παιζουν καποιες. Εγω ακολουθω αυτο το σπουδαιο που ειχε πει καποτε ο Ζαχος Χατζηφωτιου: "Πρεπει να φερεσαι στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες"!
Και οπως εχω ξαναπει, αν ειχα κορη θα της ελεγα να γινει πουτανα για ενα χρονο για να ταπεινωθει, να προσφερει και να μαθει. Ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε εστω για λιγο απο εκει, ειναι μεγαλο σχολειο για τη γυναικα το μπουρδελο. Τις πουτανες τις λατρευω γιατι εχουν ταπεινωθει και ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα να εχεις ταπεινωθει. Σε κανει πολυ καλυτερο ανθρωπο. Αυτα!
+1000Tωρα καταλαβες φιλε master21 γιατι μαζι μου οι πουτανες κανουν ερωτα και χυνουν? Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινουν και δεν εκτιμουν τη διαφορα στον τροπο που τους φερομαι? Το καταλαβαινουν στο χαμογελο μου, στο χαδι μου, στον τροπο που τις αγγιζω, στο οτι δεν απαιτω σε 10 λεπτα να αλλαζουν 100 στασεις, στο οτι αν εχω καποιο παραπονο θα τους το πω ευγενικα, στο οτι παντα με ειλικρινεια τους θυμιζω ποσο σημαντικες ειναι.