Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οχι τυπε αλλα πρεπει να μενει κοντα με αυτον..
τυπε ο χειρογλυκανος σας βλεπει ολους απο το μπαλκονι του
οχι τυπε αλλα πρεπει να μενει κοντα με αυτον..
Τύπε παρεξήγησες...ΔΕΝ ΕΧΩ κανένα πρόβλημα με τις Ελληνίδες. Βασικά προτιμώ Ελληνίδα από Βορειοευρωπαία.Φιλε Greg δεν ειπα κατι κακο στο παιδι. Εννοειται οτι ηταν λογω βιασυνης, απλα καλο θα ηταν ΟΛΟΙ μας οταν γραφουμε να προσεχουμε λιγο παραπανω..Ειναι δημοσιο foroum και το διαβαζει κοσμος.
Επσης πιστευω και εχω παραδειγματα φιλων που εχουν μια χαρα σχεσεις υγιεστατες, χωρις προβληματα. Οσο αφορα τις Ελεηνιδες μερικως θα συμφωνησω μαζι σου αλλα και παλι οπως τις μαθεις ειναι ..Αν ξερεις να κρατας ισσοροπιες και εχεις υπομονη κατι θα καταφερεις ..Αν παλι δεν θελεις να δωσεις χρονο...δεν θα καταφερεις τιποτα...
telika pame polla omorfopaida sta mpourdela
Είδες λοιπόν πως το παρεξήγησες και το κοπλιμέντο και τον τύπο που σου το έκανεΔεν έχεις και άδικο
ΙΕΡΟΣΥΛΕχαχαχχαα ε ναι φιλε... ειμαστε ομορφοπαιδα ολοι
εχουμε μοιασει στον απολυτο αρσενικο
αν κανει ετσι παντως σιγουρα σας γουσταρει
μενανε μοθ χει τηχει πολλεσ φορεσ να με γοθσταροθν οι ποθτανεσ!!ειναι ευκολο να γινει αντιληπτο σε εμας που επισκεπτομαστε κοπελες σε στουντιο η μπουρδελα που κανουν αυτη τη συγκεκριμενη δουλεια η δεν πρεπει να ρωταω καν αφου μαλλον αυτο ειναι μερος του ολου παιχνιδιου και δεν αναφερομαι σε ψευτοαγαπουληδες η πουτανοκαψουρηδες αυτα φανταζομαι οτι ολοι μας θα εχουμε ισως καποια εμπειρια η καποιο περιστατικο
αμα σε γουσταρει η αλλη δε χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ...κουβεντα ανετα πιανεις...αυτα περι του ''καμακιου''...
εγω να δεις ποσο θα ηθελα να μην ειχα δικιο αλλα ειμαι παθων και μαθως.
μενανε μοθ χει τηχει πολλεσ φορεσ να με γοθσταροθν οι ποθτανεσ!!
περιποθ καμμια δεκαρια φορεσ δεν με αφηναν να φθγω μετα !!και μια φορα μια με κλειδωσε στο δωματιο στο πορδελλο στην αχιιλλεωσ!
αλλη μια φορα μια πηδηξε πανω μοθ και δεν κατεβαινε !
και μια αλλη στην κολωνοθ αργα το βραδι ειπε οτι αμα γοθσταρω να κλεισει το πορδελλο και να την βροθμε οι 2 μασ!
τι να πω βρε πδι μοθ !!
μιλαμε θα κθκλοφορω με κελεμπια και μασκα γιατι θα με ματιασοθν στον τελοσ!
[/quote
Πρεπει να ειθαι πολθ καβλιαρηθ!!!!!!!!!!!!!