Νέα

Πώς καταλαβαίνετε αν αρέσετε σε μια πουτάνα ή αν σας γουστάρει γενικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Εγώ πάντως όσες φορές έτυχε να περάσω  έξω από μπουρδέλα , στούντιο κτλ είδα να βγαίνουν μόνο αξιοπρόσεχτα αγόρια/άντρες..τυχαίο ;;δε νομίζω..
Μάλλον δεν θέλετε να ασχόληθείτε άλλο πια με καμάκι κτλ
Καθολου τυχαιο! Το χεις σκεφτει καλυτερα οτι μπορει να φταιτε? Με το καμακι θελουμε να ασχοληθουμε! Αλλα δεν μας αφηνετε!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ πάντως, το μόνο καμάκι που αντέχω να κάνω, είναι του τύπου :

Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε !

Περισσότερο σάλιο, δεν ξοδεύω ! :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ πάντως όσες φορές έτυχε να περάσω  έξω από μπουρδέλα , στούντιο κτλ είδα να βγαίνουν μόνο αξιοπρόσεχτα αγόρια/άντρες..τυχαίο ;;δε νομίζω..
Μάλλον δεν θέλετε να ασχόληθείτε άλλο πια με καμάκι κτλ

Η εξηγηση ειναι απλη....Για ολα φταινε οι αλλοι, οχι εμειs
Αλλα ουτε κι εσειs φταιτε......οι αλλεs φταινε

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Χρυσα εν μερει εχεις δικιο..Αλλα πολλες η φυση της δουλειας δεν σε αφηνει να εχεις σχεση...Οποτε τι να κανεις....???Ρωτα και εμενα που δουλευα 15 ωρες καθε μερα σαν Fnb Manager...Ποια γυναικα θα αντεχε να ειναι μαζι μου ετσι και αλλιως???Καποια να μου τα τρωει και να μην την βλεπω κιολας?Οποτε καποιες φορες ειναι αναγκαιο κακο...

Πραγματι καμια φορα δεν εχεις πολυ χρονο για ερωτες και καταφευγεις στην γρηγορη λυση

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
:pipa2:Παρακαλω! Τι δεν καταλαβατε αγαπητη?? Σκηνικα πολλα! Πας να κοιταξεις να μιλησεις κ σε κοιτουν με το βλεμμα! Ποιος εισαι εσυ που θα μιλησεις??  :huh: :huh:
Σορρυ χωρις το πρωτο emoticon!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ πάντως, το μόνο καμάκι που αντέχω να κάνω, είναι του τύπου :

Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε ! Είστε ωραία ! Μου αρέσετε !

Περισσότερο σάλιο, δεν ξοδεύω ! :2funny:

Εγω σε μια που ρωτησα......"Με συγχωρειs αλλα απο που θα στριψω για να παω ευθεια??"".... μ εστειλε ......Μαλλον επειδη τηs μιλησα στον ενικο ε??? :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
:pipa2:Παρακαλω! Τι δεν καταλαβατε αγαπητη?? Σκηνικα πολλα! Πας να κοιταξεις να μιλησεις κ σε κοιτουν με το βλεμμα! Ποιος εισαι εσυ που θα μιλησεις??  :huh: :huh:

λολ νταξει και τοσοι που εχουν γκομενες δλδ στα γαριδακια τις εχουν βρει?

Υγ δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω  :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
λολ νταξει και τοσοι που εχουν γκομενες δλδ στα γαριδακια τις εχουν βρει?

Υγ δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω  :grin:
Κοιτα λιγο γυρω σου! Ποιοι εχουν γκομενες? Φιλοι μου ελαχιστοι! Κ οσοι εχουν προσπαθουν να την κρατησουν με νυχια κ με δοντια! Με οτι αυτο συνεπαγεται! Δεν λεω αλλα! Μην γαμησω το θρεντ!  :)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
Χρυσα εν μερει εχεις δικιο..Αλλα πολλες η φυση της δουλειας δεν σε αφηνει να εχεις σχεση...Οποτε τι να κανεις....???Ρωτα και εμενα που δουλευα 15 ωρες καθε μερα σαν Fnb Manager...Ποια γυναικα θα αντεχε να ειναι μαζι μου ετσι και αλλιως???Καποια [size=15pt]να μου τα τρωει[/size] και να μην την βλεπω κιολας?Οποτε καποιες φορες ειναι αναγκαιο κακο...

Αμα εισαι με μια κοπελα και νιωθεις οτι στα τρωει... αστο να παει αστο...

τελικα οι περισσοτεροι που πανε στα μπουρδελα, πανε γιατι ειναι σπαγκοι.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ......ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΒ? ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ? Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
Μην μανουριαζεις κοπελαρα μου! συχνο φενομενο το  :offtopic:  ;)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Μην μανουριαζεις κοπελαρα μου! συχνο φενομενο το  :offtopic:  ;)
ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΕΤΑΙΡΑ ΕΚΔΗΔΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΗΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ.....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΕΤΑΙΡΑ ΕΚΔΗΔΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ.....ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΗΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ.....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Κοιτα κοπελαρα μου η δουλεια δεν ειναι ντροπη! Οποτε δεν εχει να κανει με το ονομα του εκαστοτε επαγγελματος! Τους λογιστες για παραδειγμα λαμογια τους ανεβαζουν απατεωνους τους κατεβαζουν!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου ! Η νοημοσυνη παιζει πολυ μεγαλο ρολο! Απλα υπαρχει και η απεναντι πλευρα που ειναι η χαζομαρα-αθοωτητα, που τρωει το παραμυθι περι ερωτα κ.τ.λ!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΡΕ ΣΥ ΣΤΙΒ? ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ? Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?
σε ολα τα θεματα που ανοιγουμε αυτο γινεται!δεν υπαρχει θεμα που δεν το εχουν γαμισει με μαλακιες και ασχετα πραγματα

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Κοιτα κοπελαρα μου η δουλεια δεν ειναι ντροπη! Οποτε δεν εχει να κανει με το ονομα του εκαστοτε επαγγελματος! Τους λογιστες για παραδειγμα λαμογια τους ανεβαζουν απατεωνους τους κατεβαζουν!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου ! Η νοημοσυνη παιζει πολυ μεγαλο ρολο! Απλα υπαρχει και η απεναντι πλευρα που ειναι η χαζομαρα-αθοωτητα, που τρωει το παραμυθι περι ερωτα κ.τ.λ!
ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ......ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΑΛΛΑ ΑΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΙ 9 ΣΤΙΣ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΥΤΑΝΑ".....ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΒΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΙΙΙΙΠ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom