και εγω αυτο αναρωτιεμαι...Ποιος με ανεφερε ως κοπελα..... Το βρισκω το λιγοτερο προσβλητικο! Α και κατι ακομα... ΕΜΕΙΣ ..Οι αντρες κοινως , καλο θα ηταν να αποδεχομαστε και τα λαθη μας ιδιαιτερα οταν αυτα ισχυουν και δεν αναφερονται σε καποιον στοχοποιημενα. Και ναι επαναλαμβανω οτι η νεα γενια εχει λιγο βγει απο τον δρομο του καμακιου....Αν δεν το βλεπετε πηγαινετε σε κανα μαγαζι να δειτε πως καθονται στην γωνια τους και περιμενουν τις γυναικες να ορμηξουν...Και ναι οπως ειπα και πριν φταινε και οι γυναικες που εχασαν την θυληκοτητα τους (να προσθεσω εδω οτι βρισκω δουλεια και το παιζω καριεριστρια και πληρωνω τις εξοδους μου ΔΕΝ μπορει να με κανει καποια γυναικα να αλλαζει τις ισορροπιες των φυλων)
Εντάξυ ο τύπος έκανε ένα λάθος από τη βιασύνη του, δε νομίζω πως είχε σκοπό να σε προσβάλει, μη λέμε και ότι θέλουμε...
Το κάνεις χειρότερο τύπε...Να σου πω στάνταρ απαντήσεις; "Αφού με το καλημέρα μου απλώνουν το χέρι με τη παλάμη να κοιτάει το πρόσωπό μου και μου λένε, μίλα σε αυτή", "τι καμάκι ρε τύπε; Στις Ελλεηνίδες καμάκι;
", "άσε ρε με τις κλώσες,γίδες,κότες από εδώ! Να μάθουν να μαγειρεύουν κάτι, να μην έχουν ψηλά τον αμάνε και μετά θα έχουν και καμάκι", "που χρόνος για καμάκι;"