Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε αυτό το σημείο είναι η ιδανική στιγμή να πούμε ότι μόνο ο άνδρας γαμάει 100% από καύλα η πάθος κτλ.
Η γυναίκα γαμιέται από καύλα αλλά πολύ περισσότερο από επιβεβαίωση. Συνεπώς έχουμε να κάνουμε με όντα που δεν λοκάρουν τίποτα σε αυθεντικό βαθμό.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άμα ήταν έτσι που λες θα μιλούσανε οι ελλεινιδες σε ξέμπαρκους στο δρόμο, αυτές δε μιλάνε καθόλου σε άγνωστους, όλες από κοινές παρέες βρίσκουν γκόμενο για σχεση
Αυτό ακριβώς είναι η σαπίλα
του γυναικοκεντρισμου με άμεση χολέρα τα γαμημενα σόσιαλ. Έχει τριπλασιαστεί
η δυσκολία. Ωστόσο και πάλι αν γαμήσεις κάποια που δεν είναι από παρέα αλλά απλά της την πέσεις κτλ, θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι η αντίληψη της παρέας. Τέλος για ποιον λόγο πάνε τα γκομενάκια στα νησιά σε δίδυμα; Για να κάνουν μπάνιο η για να μαζέψουν βότσαλα; Πάνε για να σκυλογαμηθουν
η να τσιμπησουν δωράκια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Αυτό ακριβώς είναι η σαπίλα
του γυναικοκεντρισμου με άμεση χολέρα τα γαμημενα σόσιαλ. Έχει τριπλασιαστεί
η δυσκολία. Ωστόσο και πάλι αν γαμήσεις κάποια που δεν είναι από παρέα αλλά απλά της την πέσεις κτλ, θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι η αντίληψη της παρέας. Τέλος για ποιον λόγο πάνε τα γκομενάκια στα νησιά σε δίδυμα; Για να κάνουν μπάνιο η για να μαζέψουν βότσαλα; Πάνε για να σκυλογαμηθουν
η να τσιμπησουν δωράκια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!
Γαμιονυντς από την παρέα τους στα νησιά πάνε για να βγάλουν φώτο για το ινστσγκρεαμ, και, Μ βρουν κααν πλουσιοπαιδο να του κάτσουν, μόνο τότε θα αντοκαταστησουν τογ κοεμνο της κοινής παρέας με τον πλούσιο, αλλιως αντε να κάτσουν σε κανα μπάρμαν στο νησί, και με το που έρθουν αθηαμ θα έχουν πάλι το γκόμενο που βρήκαν απο κοινούς γνωστουσ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γαμιονυντς από την παρέα τους στα νησιά πάνε για να βγάλουν φώτο για το ινστσγκρεαμ, και, Μ βρουν κααν πλουσιοπαιδο να του κάτσουν, μόνο τότε θα αντοκαταστησουν τογ κοεμνο της κοινής παρέας με τον πλούσιο, αλλιως αντε να κάτσουν σε κανα μπάρμαν στο νησί, και με το που έρθουν αθηαμ θα έχουν πάλι το γκόμενο που βρήκαν απο κοινούς γνωστουσ
Αυτό που λες ισχύει αλλά δεν αναιρεί αυτό που λέω. Ίσα ίσα το αυξάνει σε δυναμική. Δηλαδή πανε να σκυλογαμηθουν (θες και φωτογραφίες να βγάλουν; οκ και σε αυτό) και μετά γυρίζουν στον πιστό ακόλουθο. Για αυτό ακριβώς εγώ ποτέ δεν λέω ναι σε διακοπές μόνη η άλλη και χωρίζω επί τόπου με το που το αναφέρει. Παίρνω ως δεδομένο ότι θα γαμηθεί. Αυτά τα πάω να ξεσκασω τα γραφω στον ψωλο μου. Η θα την γαμάω μόνο εγώ και θα γαμιέται και υπέροχα η να πάει να γαμηθεί αλλού και τέλος. Σιγά μην κάτσω να λέω...έλα μωράκι πως περνάτε εκεί στην εξοχή;;;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα τι να λέμε; Ο άνδρας είναι λογικό και δυναμικό ον. Ότι βλέπει αυτό και κρίνει. Μόλις ακούσει μαλακία από γυναίκα, καταλήγει σε ότι ακούσει και αποφασίζει μπαμ. Η γυναίκα είναι άλλο ον. Ακούει μαλακία και φτιάχνει 20 σενάρια ενώ παρακολουθεί κινήσεις. Σιγά μην κάνουμε αυτή την δουλειά εμείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φυσικά όταν παρουσιάσεις τις αντιλήψεις σου
η επιχειρηματολογήσεις σε μια παρέα γυναικών η σε φίλη της γκόμενας σου, θα σε πει αναχρονιστικό, ζηλιάρη κτλ. Ουσιαστικά εσένα σε νοιάζει η αξιοπρέπεια σου κι η αξία σου αλλά αυτές αρχίζουν τα σενάρια. Ακόμα κι αν έχουν την τύχη να σε τουμπαρουν σε κάτι είναι τόσο τραγελαφικος ο τρόπος τους που σε προκαλεί σε καυγα. Στην πορεία δια της επανάληψης σε εξοργίζουν οπότε μοιραία ξεκαυλωνεις και τεζα ο καμπούρης. Έτσι φίλοι μου κόβονται τα γαμήσια από τον άνδρα. Όταν του σπας
τ' αρχίδια!!!

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
τα λεφτα ειναι το παν τυποι.
αν εισαι ρεστος τοτε καληνυχτα. δε μπα να εισαι και 11αρι θα σου δωσει παππουτσι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακόμα κι οι πουτάνες λένε διάφορα καραγκιοζιλίκια. Δηλαδή αν πηγαίνεις σε μια λόγω στάνταρ θέλει να πηγαίνεις μόνο εκεί κι αν βγείτε έξω σου λέει ααααα ωραία δικός μου είναι αυτός. Μόνο με εμένα. Καμία δεν θέλει να γαμάς άλλη αλλά αυτή θέλει να γαμιέται με 100 λόγω επαγγέλματος. Συμπέρασμα: ο γυναικείος εγκέφαλος στερειται λογικής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τα λεφτα ειναι το παν τυποι.
αν εισαι ρεστος τοτε καληνυχτα. δε μπα να εισαι και 11αρι θα σου δωσει παππουτσι.
Αυτό είναι σωστό διότι γαμιά θα βρει (όσο γαμήσεις γάμησες) αλλά λεφτά δυσκολο. Ειναι ομως απάντηση σε άλλο ερώτημα. Εδώ ο νηματοθέτης ρώτησε άλλο πράγμα.

• Like
Αντιδράσεις: t0nic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Οι περισσότεροι είμαστε οικονομικά...στο όριο...που λέμε. Άρα λοιπόν ας μην λογαριάζουμε το άφθονο παραδάκι που δεν έχουμε και ας δεχθούμε ότι γενικώς με το παραδάκι γαμάς τεχνητά και δεν περνάς τόσο καλά όσο αν σε γουστάρει μια γκόμενα.
Αυτό προ'υ'ποθετει γκόμενες χωρίς σύνδρομα τύπου" πρέπει να βρω χορηγό πριν τα 35 γιατί αλλιώς θα στενοχώρηθουνε οι γονείς μου που δεν θα δουν εγγόνια"...πολύ χλωμό εδώ.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ο γυναικείος εγκέφαλος στερειται λογικής.
Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι καλωδιωμένος να αναλύει τα συναισθήματα που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, ενώ ο ανδρικός εγκέφαλος είναι έτσι καλωδιωμένος ώστε να αναλύει τα facts που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις του με ψυχρή λογική.
Το ένα χρησιμεύει στην ανατροφή των παιδιών, το άλλο στην επιβίωση σε ένα εχθρικό φυσικό περιβάλλον.

Οπότε εύκολα μπορούμε να βγάλουμε ως πόρισμα ότι οι γυναίκες όλα τα μεταφράζουν ως συναίσθημα και βάσει αυτού κρίνουν και πορεύονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε αναίσθητα όντα - απλά εμείς αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα μας ξεχωριστά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Άμα ήταν έτσι που λες θα μιλούσανε οι ελλεινιδες σε ξέμπαρκους στο δρόμο, αυτές δε μιλάνε καθόλου σε άγνωστους, όλες από κοινές παρέες βρίσκουν γκόμενο για σχεση
Αυτό ισχύει ακομα και σε μεγάλα αστικά κέντρα δηλαδή η λογική του χωριού " να βρούμε κάποιον γνωστό με πιθανότητες να ταιριάζουμε με την έγκριση του κύκλου".

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.596
Πόντοι
8.346
Λες 2 φορές το πάτερ ημών από μέσα σου κ πηγαίνεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι καλωδιωμένος να αναλύει τα συναισθήματα που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, ενώ ο ανδρικός εγκέφαλος είναι έτσι καλωδιωμένος ώστε να αναλύει τα facts που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις του με ψυχρή λογική.
Το ένα χρησιμεύει στην ανατροφή των παιδιών, το άλλο στην επιβίωση σε ένα εχθρικό φυσικό περιβάλλον.

Οπότε εύκολα μπορούμε να βγάλουμε ως πόρισμα ότι οι γυναίκες όλα τα μεταφράζουν ως συναίσθημα και βάσει αυτού κρίνουν και πορεύονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε αναίσθητα όντα - απλά εμείς αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα μας ξεχωριστά.
Συμφωνώ. Επίσης η συναισθηματική ακολουθία η ανακολουθία που εφαρμόζει ο γυναικείος εγκέφαλος έχει να κάνει με ότι βολεύει την ίδια και κατ επεκταση σχεδόν πάντα τα παιδιά της. Για αυτό άλλωστε οι γυναίκες είναι αδύναμες μόνο όταν ερωτεύονται όπου και τις γυρίζεις σαν καλτσα μέσα έξω. Αν φύγει ο έρωτας, έχει τελειώσει κι η γυναίκα ουσιαστικά ως σύντροφος
ή υπολειτουργεί διότι σκέφτεται ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ!

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.394
Πόντοι
446
Γενικά με τις ελλεινήδες έχω ξενερώσει για τα καλά σε όλους τους τομείς ακόμα και για τα τυπικά με την υπάλληλο της καφετέριας σου βγάζουν ψυχρίλα, βαρεμάρα ή δίνουν καθυστερημένες απαντήσεις.
Ούτε για κουβέντα περί ανέμων και υδάτων δεν κάνουν και αν έχουν κάτι να πουν. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια, η ξένη και ειδικά από την ανατολή που δεν είναι επηρεασμένες από τα δυτικά πρότυπα είναι καλύτερες και θα εκτιμήσουν περισσότερο 5 πράγματα πάνω σου από ότι η δυτική γυναίκα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γενικά με τις ελλεινήδες έχω ξενερώσει για τα καλά σε όλους τους τομείς ακόμα και για τα τυπικά με την υπάλληλο της καφετέριας σου βγάζουν ψυχρίλα, βαρεμάρα ή δίνουν καθυστερημένες απαντήσεις.
Ούτε για κουβέντα περί ανέμων και υδάτων δεν κάνουν και αν έχουν κάτι να πουν. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν πορτοκάλια, η ξένη και ειδικά από την ανατολή που δεν είναι επηρεασμένες από τα δυτικά πρότυπα είναι καλύτερες και θα εκτιμήσουν περισσότερο 5 πράγματα πάνω σου από ότι η δυτική γυναίκα.
Στις καφετέριες νομίζουν ότι δουλεύουν ως υποδοχή στο Μπάκιγχαμ. Μιλάμε για πολύ μαλακισμένα. Τι να λέμε; Πάνε για δουλειά ακομα και πρωί πρωι τα ναυάγια λες και πάνε σε δεξίωση. :2funny: Ποτέ δεν ήταν χειρότερες.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν περπατάν από δίπλα σου στο πεζοδρόμιο θα κοιτάξουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, σαν να το κάνουν επιτηδες. Μπορεί και να είναι ιδέα μου (;)

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Πείτε ρε παιδιά, το κάνουν επιτηδες; Απορία το 'χω. Και αντικειμενικά είμαι ωραίος, δεν είναι να πεις κάτι άλλο. Τι συμβαίνει;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν περπατάν από δίπλα σου στο πεζοδρόμιο θα κοιτάξουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, σαν να το κάνουν επιτηδες. Μπορεί και να είναι ιδέα μου (;)
Ε ναι, δεν συνηθίζουν να αναπνέουν το ίδιο οξυγόνο με κοινούς θνητούς οι πριγκήπισσες. Έχουν κι έναν γαμημενο καφέ στο χέρι ΟΛΗ ΜΕΡΑ! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγω γελάω πολύ που φορούν κολαν ακόμα κι οι θεοχοντρες. Με ρίγα έτσι; Για να μακραίνει και καλά το πόδι! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom