Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Αλλο αυτο
Ειδες που μολις πηρε την επιχειρηση δικια του βρηκε και μουνι;
Αλλα οσο ηταν φοιτητης αρχιδια
Δεν λέω για τον ίδιο. Αυτός που λέω ούτε καν σπούδασε. Είχε και από πριν μουνιά. Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο...

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ε αλλο το ενα αλλο το αλλο
Εγω λεω οτι η golddigger ψαχνει για λεφτα
Να χεις δικα σου για να στα τρωει
Το αν τα πηρες απο τον μπαμπα σου η αν ταβγαλες μονος σου δεν την ενδιαφερει
Αλλα να εχεις τα λεφτα ΕΣΥ, οχι ο μπαμπας
Τα παραδειγματα που εφερες αποδεικνυουν αυτο που λεω
Και σου το ξαναείπα: Ποιος γονιός κρατάει τα λεφτά για την πάρτη του; Στα παιδιά τους τα δίνουν όλα και ίσως έτσι τα κακομαθαίνουν να μην προσπαθούν. Αλλά έτσι λειτουργεί το καπιταλιστικό σύστημα, με την κληρονομικότητα. Και το ξέρουν όλοι και όλες αυτό. Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα; Όταν η οικογένεια είναι πλούσια εκεί πηγαίνουν αυτές που νοιάζονται για χρήματα.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
ειχα παει στο μαλλ το σαββατο μεσημερι, βλεπω σε ενα καταστημα μεσα εναν καραφλα, σαρανταρη, κοντο, χοντρουλη και ασχημο να κραταει 5 τσαντες με ψωνια και διπλα του χερακι χερακι μια ωραια γκομενιτσα το πολυ τριαντα, προφανως η τυπισα τον ειχε βρει φραγκατο και του πουλαγε ερωτα και του ετρωγε τα λεφτα, δεν τον ειχε γκομενο για την εμφανιση του
αλλα ετσι ποιο το νοημα να εχεις την αλλη γκομενα γιατι ειδε οτι εχεις γερο πορτοφολι, ειναι ακριβως το ιδιο να πας και να πληρωσεις ενα call girl
Πες τα ρε φίλε γιατί έχουμε γεμίσει πουτάνες που έχουν 1 πελάτη αντί για 5-6 τη βδομάδα.

Ντροπή ρε μάγκες μου πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μηδενική αξιοπρέπεια

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Σαφέστατα και το πορτοφόλι καλύπτει όλα τα άλλα. Απλά μπορεί να διαφέρει το πώς το κυνηγάνε ο γκόμενες. Η υπερμουνάρα με τη φουλ αυτοπεποίθηση θα κυνηγήσει τον νέο ωραίο πλούσιο, χαρακτηριστικό παράδειγμα ποδοσφαιριστές ή γόνοι-επιχειρηματίες της πλάκας που μοστράρονται στα σοσιαλ. Αν είναι και κάπως γνωστός ο άλλος σου λέει η γκόμενα θα γίνει και αυτή γνωστή - influencer. Άλλες πιο ανασφαλείς ή πιο έξυπνες (όπως το δει κανείς) ή εμφανίσιμες μεν αλλά όχι τόσο όσο οι πρώτες θα κοιτάξουν και τις επαγγελματικές προοπτικές του άλλου όπως και την οικογενειακή περιουσία και θα σου πουν δεν πειράζει που δεν είναι τώρα πλούσιος, αλλά είτε θα βγάλει λεφτά είτε κάποια στιγμή θα πάρει την οικογενειακή περιουσία. Πάντως ναι, αν τα λεφτά μπορεί να τα πάρει άμεσα από τον άλλον τότε θα προτιμηθεί. Για αυτό κοιτάνε και μεγαλύτερους εξάλλου. Το θέμα είναι πόσο οκ είμαστε εμείς να μας βλέπουν σαν πορτοφόλια.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.010
Πόντοι
206
Πες τα ρε φίλε γιατί έχουμε γεμίσει πουτάνες που έχουν 1 πελάτη αντί για 5-6 τη βδομάδα.

Ντροπή ρε μάγκες μου πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μηδενική αξιοπρέπεια
αυτες εδω τις παπαριες ολη την ωρα βλεπουν οι νεες γκομενες στο τικτοκ και στο ινστα, εε πως μετα να μην γινουν και αυτες τα ιδια σκατα

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο νηματοθέτης ρωτάει για καμάκι όταν κάποιος δεν είναι εμφανίσιμος. Πώς μπήκαν τα λεφτά στην συζήτηση; επίσης πως μπορούμε να ξέρουμε ότι ο μη εμφανίσιμος θα έχει φράγκα ώστε να πούμε για λεφτά; εννοείται φυσικά ότι τα φράγκα βοηθούν αλλά...υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" στο οποίο όλοι θα συμφωνήσουμε. Αν πληρώνεις για να γαμήσεις και χρησιμοποιείς μόνο αυτό τον τρόπο, ποτέ δεν θα πάρεις το μέγιστο αποτέλεσμα ηδονής. Αυτό το παίρνεις μόνο αν η άλλη σε γουστάρει (και φυσικά ξέρει να γαμηθεί). Έτσι είναι
η ζωή.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
32582.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Δεν νομίζω οτι είναι μόνο η εμφάνιση, πιστεύω οτι και κάτι άλλο θα έχει που θα απομακρύνει τις γυναίκες. Αν ανοίγει το στοματάκι του και πετάει ένα σωρο μαργαριτάρια τότε και αυτό είναι απωθητικό. Στο κάτω κάτω αν πιστεύει κάποιος οτι φταίει μόνο η εμφάνιση τότε γιατί δεν την βελτιώνει? είμαστε στην εποχή που μπορεί και ο χάλιας να γίνει έστω μέτριος. Πάντως επιμένω οτι δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Υπάρχει πακέτο απόρριψης.

Αν η άλλη σε γουστάρει,ότι μαργαριτάρια και να πετάς,δεν έχει σημασία.

Αλλά μαργαριτάρια εννοούμε αστεία,μαλακιούλες και τέτοια.Να γελάνε δηλαδή.Όχι να πιάνεις τίποτα βαθιά θέματα...φιλοσοφικά,πολιτικά,που εννοείται για την πλειοψηφία είναι κινέζικα και ξενέρωτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ας περάσουμε στην πράξη.
Αν θέλετε την γνώμη μου, να ρίχνεστε μόνο σε όσες σας αρέσουν και όποια κάτσει.
Στατιστικά με μέγιστο ποσοστό επιτυχίας ένα 8-10% (παραπάνω ξεχάστε το και μιλάω μέχρι ταβάνι 6άρια/7άρια) εξασφαλίζετε μια σεβαστή ροή πραγμάτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κουράζεστε. Αν θέλετε να ρίχνετε μοντέλα, το ποσοστό θα φτάσει σε πολύ μικρά επίπεδα, όχι επειδή θα είναι μουνάρες αλλά διότι θα είστε αντιμέτωποι με άλλους 100 οπότε γιατί να διαλέξουν εσάς/εμάς; Τα 6αρια/7άρια μπορεί να έχουν καβαλήσει κι αυτά καλάμι αλλά δεν έχουν τόση ζήτηση και η επιτυχία είναι πιο εύκολη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν πηδαει ο πιο όμορφος αλλα ο πιο φραγκατος.
Δεν αντιλέγω αλλά άλλο ρώτησε. Εννοείται ότι ισχύει αυτό που λες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι είμαστε οικονομικά...στο όριο...που λέμε. Άρα λοιπόν ας μην λογαριάζουμε το άφθονο παραδάκι που δεν έχουμε και ας δεχθούμε ότι γενικώς με το παραδάκι γαμάς τεχνητά και δεν περνάς τόσο καλά όσο αν σε γουστάρει μια γκόμενα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλοί κάνουν τη μαλακία και λένε 6αρι είναι αρα περισσότερες πιθανότητες απο το 9αρι
Είναι λάθος συνειρμός, δεν έχει βάση,γιατί πολλοί σκέφτονται έτσι και το 6αρι να έχει περισσότερα πεσίματα στο τέλος από το 9αρι.
Μπορεί να συμβούν τα πάντα και συμφωνώ αλλα σε γενικές γραμμές τα 6-7αρια έχουν μεγαλύτερη ανταπόδοση απο τα 9αρια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.833
Πόντοι
3.656
Πολλοί κάνουν τη μαλακία και λένε 6αρι είναι αρα περισσότερες πιθανότητες απο το 9αρι
Είναι λάθος συνειρμός, δεν έχει βάση,γιατί πολλοί σκέφτονται έτσι και το 6αρι να έχει περισσότερα πεσίματα στο τέλος από το 9αρι.

Εννοείται αυτό

Το 6αρι είναι το 10αρι του μέσου άντρα.Για να χτυπήσει παραπάνω,πρέπει κι αυτός να'ναι...άνω του μέσου άντρα.Οπότε ξέρει ότι δεν έχει τύχη.

Κι έτσι πέφτουν όλοι στα 6αρια...και στα 5αρια,με αποτέλεσμα κι αυτά να'χουν συμπεριφορά 10αριου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εννοείται αυτό

Το 6αρι είναι το 10αρι του μέσου άντρα.Για να χτυπήσει παραπάνω,πρέπει κι αυτός να'ναι...άνω του μέσου άντρα.Οπότε ξέρει ότι δεν έχει τύχη.

Κι έτσι πέφτουν όλοι στα 6αρια...και στα 5αρια,με αποτέλεσμα κι αυτά να'χουν συμπεριφορά 10αριου
Άλλο είναι το καβάλημα καλαμιού που ανέφερα κι εγώ κι άλλο αυτό που λες. Σε όσες μου άρεσαν και την έχω πέσει είτε επταρια, είτε δεκαριά είτε πεντάρια, είτε εννιάρια, δύο ήταν οι λόγοι που δεν μου έκατσαν. Είτε δεν τους άρεσα εγώ είτε είχα να αντιμετωπίσω άλλους 100 που ήθελαν να τις ψεκάσουν και ήταν καλύτεροι (δίκαιο) η είχαν περισσότερα λεφτά (άρα αυτές πουτάνες).
Και το δεύτερο συμβαίνει κάργα μόνο στα εννιάρια και στα δεκαριά. Για αυτό γαμάμε 6αρια η 7αρια συνήθως. Επειδή αυτές λυγίζουν πιο εύκολα μη έχοντας πολλούς "υπηκόους".

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.010
Πόντοι
206
Εννοείται αυτό

στην ελλαδα εν ετη 2023 οποια ειναι κατω απο 25, και αθλια να ειναι, θεωρει τον εαυτο της 5αρι, μονο και μονο επειδη εχει μουνι και ειναι νεα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Σε 6 άρια θα πας αναγκαστικα,εγώ προσωπικά τη θέλω να είναι μονο αδύνατη και ας είναι και ασχημη στο πρόσωπο, αμα πας σε 9 αρι όχι απλά θα σε απορρίψει, αλλά θα κοροιδεβει κιόλας, τα 9 άρια τρώνε καμία 50αρια πεσίματα τη μερα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Άλλο είναι το καβάλημα καλαμιού που ανέφερα κι εγώ κι άλλο αυτό που λες. Σε όσες μου άρεσαν και την έχω πέσει είτε επταρια, είτε δεκαριά είτε πεντάρια, είτε εννιάρια, δύο ήταν οι λόγοι που δεν μου έκατσαν. Είτε δεν τους άρεσα εγώ είτε είχα να αντιμετωπίσω άλλους 100 που ήθελαν να τις ψεκάσουν και ήταν καλύτεροι (δίκαιο) η είχαν περισσότερα λεφτά (άρα αυτές πουτάνες).
Και το δεύτερο συμβαίνει κάργα μόνο στα εννιάρια και στα δεκαριά. Για αυτό γαμάμε 6αρια η 7αρια συνήθως. Επειδή αυτές λυγίζουν πιο εύκολα μη έχοντας πολλούς "υπηκόους".
Τα λεφτά φυσικακαι ο τρίτος λόγος είναι το δεν εισασταν στην ίδια παρέα, να έχετε ίδιους γνωστούς για αυτό δεν εκατσαν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
στην ελλαδα εν ετη 2023 οποια ειναι κατω απο 25, και αθλια να ειναι, θεωρει τον εαυτο της 5αρι, μονο και μονο επειδη εχει μουνι και ειναι νεα
Η μονη γυναικα στην Ελλαδα που θεωρουσε τον εαυτο της 5ρι ηταν η Ματινα Μανταρινακη
Οι υπολοιπες απο 8ρι και πανω με την πλειοψηφια να αυτοχαρακτηριζεται 10ρι...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα λεφτά φυσικακαι ο τρίτος λόγος είναι το δεν εισασταν στην ίδια παρέα, να έχετε ίδιους γνωστούς για αυτό δεν εκατσαν
Είπαμε ότι τα λεφτά ισχύουν αν η άλλη είναι μόνο για αυτό οπότε την λες πουτάνα και τέλος. Το εύκολο κομμάτι που όλοι γνωρίζουμε και κάνεις δεν θέλει. Το περί παρέας είναι αστικός μύθος. Μπορεί να παίζει τον ρόλο του μιας που όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά αν παρατηρήσεις, καμια γκόμενα που θα γνωρίσεις από παρέα δεν θα γαμηθεί υπέροχα διότι πολύ απλά φοβάται το μπλα μπλα. Ειδικά η Ελληνίδα έχει ρίζες και αρχές να κρύβεται στο μαξ και για αυτό ακριβώς γαμιέται υπέροχα μόνο με ξεμπαρκους από την παρέα της ώστε να μην την κουτσομπολεύουν. Πότε δεν γάμησα φοβερά από παρέα. Είτε ήταν άχρηστη είτε γαμιοταν συντηρητικά. Αντίθετα οποία έχω βρει τυχαία κι όχι από παρεα ξεσκιζοταν. Άρα...

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Είπαμε ότι τα λεφτά ισχύουν αν η άλλη είναι μόνο για αυτό οπότε την λες πουτάνα και τέλος. Το εύκολο κομμάτι που όλοι γνωρίζουμε και κάνεις δεν θέλει. Το περί παρέας είναι αστικός μύθος. Μπορεί να παίζει τον ρόλο του μιας που όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά αν παρατηρήσεις, καμια γκόμενα που θα γνωρίσεις από παρέα δεν θα γαμηθεί υπέροχα διότι πολύ απλά φοβάται το μπλα μπλα. Ειδικά η Ελληνίδα έχει ρίζες και αρχές να κρύβεται στο μαξ και για αυτό ακριβώς γαμιέται υπέροχα μόνο με ξεμπαρκους από την παρέα της ώστε να μην την κουτσομπολεύουν. Πότε δεν γάμησα φοβερά από παρέα. Είτε ήταν άχρηστη είτε γαμιοταν συντηρητικά. Αντίθετα οποία έχω βρει τυχαία κι όχι από παρεα ξεσκιζοταν. Άρα...
Άμα ήταν έτσι που λες θα μιλούσανε οι ελλεινιδες σε ξέμπαρκους στο δρόμο, αυτές δε μιλάνε καθόλου σε άγνωστους, όλες από κοινές παρέες βρίσκουν γκόμενο για σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom