Διαγραμμένο μέλος 232499
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Like
- 513
- Πόντοι
- 86
Οι γονείς δεν τα κρατάνε για την πάρτη τους...Η golddigger θελει λεφτα τωρα
Λουσα, αμαξια, σπιτια
Τι να τα κανει οταν θα φτασει 50 και θα πεθανει ο μπαμπας του?
Οι γονείς δεν τα κρατάνε για την πάρτη τους...Η golddigger θελει λεφτα τωρα
Λουσα, αμαξια, σπιτια
Τι να τα κανει οταν θα φτασει 50 και θα πεθανει ο μπαμπας του?
Δεν λέω για τον ίδιο. Αυτός που λέω ούτε καν σπούδασε. Είχε και από πριν μουνιά. Κακομαθημένο πλουσιόπαιδο...Αλλο αυτο
Ειδες που μολις πηρε την επιχειρηση δικια του βρηκε και μουνι;
Αλλα οσο ηταν φοιτητης αρχιδια
Και σου το ξαναείπα: Ποιος γονιός κρατάει τα λεφτά για την πάρτη του; Στα παιδιά τους τα δίνουν όλα και ίσως έτσι τα κακομαθαίνουν να μην προσπαθούν. Αλλά έτσι λειτουργεί το καπιταλιστικό σύστημα, με την κληρονομικότητα. Και το ξέρουν όλοι και όλες αυτό. Τα αυτονόητα θα συζητάμε τώρα; Όταν η οικογένεια είναι πλούσια εκεί πηγαίνουν αυτές που νοιάζονται για χρήματα.Ε αλλο το ενα αλλο το αλλο
Εγω λεω οτι η golddigger ψαχνει για λεφτα
Να χεις δικα σου για να στα τρωει
Το αν τα πηρες απο τον μπαμπα σου η αν ταβγαλες μονος σου δεν την ενδιαφερει
Αλλα να εχεις τα λεφτα ΕΣΥ, οχι ο μπαμπας
Τα παραδειγματα που εφερες αποδεικνυουν αυτο που λεω
Πες τα ρε φίλε γιατί έχουμε γεμίσει πουτάνες που έχουν 1 πελάτη αντί για 5-6 τη βδομάδα.ειχα παει στο μαλλ το σαββατο μεσημερι, βλεπω σε ενα καταστημα μεσα εναν καραφλα, σαρανταρη, κοντο, χοντρουλη και ασχημο να κραταει 5 τσαντες με ψωνια και διπλα του χερακι χερακι μια ωραια γκομενιτσα το πολυ τριαντα, προφανως η τυπισα τον ειχε βρει φραγκατο και του πουλαγε ερωτα και του ετρωγε τα λεφτα, δεν τον ειχε γκομενο για την εμφανιση του
αλλα ετσι ποιο το νοημα να εχεις την αλλη γκομενα γιατι ειδε οτι εχεις γερο πορτοφολι, ειναι ακριβως το ιδιο να πας και να πληρωσεις ενα call girl
Πες τα ρε φίλε γιατί έχουμε γεμίσει πουτάνες που έχουν 1 πελάτη αντί για 5-6 τη βδομάδα.
Ντροπή ρε μάγκες μου πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μηδενική αξιοπρέπεια
Δεν νομίζω οτι είναι μόνο η εμφάνιση, πιστεύω οτι και κάτι άλλο θα έχει που θα απομακρύνει τις γυναίκες. Αν ανοίγει το στοματάκι του και πετάει ένα σωρο μαργαριτάρια τότε και αυτό είναι απωθητικό. Στο κάτω κάτω αν πιστεύει κάποιος οτι φταίει μόνο η εμφάνιση τότε γιατί δεν την βελτιώνει? είμαστε στην εποχή που μπορεί και ο χάλιας να γίνει έστω μέτριος. Πάντως επιμένω οτι δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Υπάρχει πακέτο απόρριψης.
Δεν αντιλέγω αλλά άλλο ρώτησε. Εννοείται ότι ισχύει αυτό που λες.Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν πηδαει ο πιο όμορφος αλλα ο πιο φραγκατος.
Μπορεί να συμβούν τα πάντα και συμφωνώ αλλα σε γενικές γραμμές τα 6-7αρια έχουν μεγαλύτερη ανταπόδοση απο τα 9αριαΠολλοί κάνουν τη μαλακία και λένε 6αρι είναι αρα περισσότερες πιθανότητες απο το 9αρι
Είναι λάθος συνειρμός, δεν έχει βάση,γιατί πολλοί σκέφτονται έτσι και το 6αρι να έχει περισσότερα πεσίματα στο τέλος από το 9αρι.
Πολλοί κάνουν τη μαλακία και λένε 6αρι είναι αρα περισσότερες πιθανότητες απο το 9αρι
Είναι λάθος συνειρμός, δεν έχει βάση,γιατί πολλοί σκέφτονται έτσι και το 6αρι να έχει περισσότερα πεσίματα στο τέλος από το 9αρι.
Άλλο είναι το καβάλημα καλαμιού που ανέφερα κι εγώ κι άλλο αυτό που λες. Σε όσες μου άρεσαν και την έχω πέσει είτε επταρια, είτε δεκαριά είτε πεντάρια, είτε εννιάρια, δύο ήταν οι λόγοι που δεν μου έκατσαν. Είτε δεν τους άρεσα εγώ είτε είχα να αντιμετωπίσω άλλους 100 που ήθελαν να τις ψεκάσουν και ήταν καλύτεροι (δίκαιο) η είχαν περισσότερα λεφτά (άρα αυτές πουτάνες).Εννοείται αυτό
Το 6αρι είναι το 10αρι του μέσου άντρα.Για να χτυπήσει παραπάνω,πρέπει κι αυτός να'ναι...άνω του μέσου άντρα.Οπότε ξέρει ότι δεν έχει τύχη.
Κι έτσι πέφτουν όλοι στα 6αρια...και στα 5αρια,με αποτέλεσμα κι αυτά να'χουν συμπεριφορά 10αριου
στην ελλαδα εν ετη 2023 οποια ειναι κατω απο 25, και αθλια να ειναι, θεωρει τον εαυτο της 5αρι, μονο και μονο επειδη εχει μουνι και ειναι νεαΕννοείται αυτό
Το 6αρι είναι το 10αρι του μέσου άντρα.Για να χτυπήσει παραπάνω,πρέπει κι αυτός να'ναι...άνω του μέσου άντρα.Οπότε ξέρει ότι δεν έχει τύχη.
Κι έτσι πέφτουν όλοι στα 6αρια...και στα 5αρια,με αποτέλεσμα κι αυτά να'χουν συμπεριφορά 10αριου
Τα λεφτά φυσικακαι ο τρίτος λόγος είναι το δεν εισασταν στην ίδια παρέα, να έχετε ίδιους γνωστούς για αυτό δεν εκατσανΆλλο είναι το καβάλημα καλαμιού που ανέφερα κι εγώ κι άλλο αυτό που λες. Σε όσες μου άρεσαν και την έχω πέσει είτε επταρια, είτε δεκαριά είτε πεντάρια, είτε εννιάρια, δύο ήταν οι λόγοι που δεν μου έκατσαν. Είτε δεν τους άρεσα εγώ είτε είχα να αντιμετωπίσω άλλους 100 που ήθελαν να τις ψεκάσουν και ήταν καλύτεροι (δίκαιο) η είχαν περισσότερα λεφτά (άρα αυτές πουτάνες).
Και το δεύτερο συμβαίνει κάργα μόνο στα εννιάρια και στα δεκαριά. Για αυτό γαμάμε 6αρια η 7αρια συνήθως. Επειδή αυτές λυγίζουν πιο εύκολα μη έχοντας πολλούς "υπηκόους".
Η μονη γυναικα στην Ελλαδα που θεωρουσε τον εαυτο της 5ρι ηταν η Ματινα Μανταρινακηστην ελλαδα εν ετη 2023 οποια ειναι κατω απο 25, και αθλια να ειναι, θεωρει τον εαυτο της 5αρι, μονο και μονο επειδη εχει μουνι και ειναι νεα
Είπαμε ότι τα λεφτά ισχύουν αν η άλλη είναι μόνο για αυτό οπότε την λες πουτάνα και τέλος. Το εύκολο κομμάτι που όλοι γνωρίζουμε και κάνεις δεν θέλει. Το περί παρέας είναι αστικός μύθος. Μπορεί να παίζει τον ρόλο του μιας που όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά αν παρατηρήσεις, καμια γκόμενα που θα γνωρίσεις από παρέα δεν θα γαμηθεί υπέροχα διότι πολύ απλά φοβάται το μπλα μπλα. Ειδικά η Ελληνίδα έχει ρίζες και αρχές να κρύβεται στο μαξ και για αυτό ακριβώς γαμιέται υπέροχα μόνο με ξεμπαρκους από την παρέα της ώστε να μην την κουτσομπολεύουν. Πότε δεν γάμησα φοβερά από παρέα. Είτε ήταν άχρηστη είτε γαμιοταν συντηρητικά. Αντίθετα οποία έχω βρει τυχαία κι όχι από παρεα ξεσκιζοταν. Άρα...Τα λεφτά φυσικακαι ο τρίτος λόγος είναι το δεν εισασταν στην ίδια παρέα, να έχετε ίδιους γνωστούς για αυτό δεν εκατσαν
Άμα ήταν έτσι που λες θα μιλούσανε οι ελλεινιδες σε ξέμπαρκους στο δρόμο, αυτές δε μιλάνε καθόλου σε άγνωστους, όλες από κοινές παρέες βρίσκουν γκόμενο για σχεσηΕίπαμε ότι τα λεφτά ισχύουν αν η άλλη είναι μόνο για αυτό οπότε την λες πουτάνα και τέλος. Το εύκολο κομμάτι που όλοι γνωρίζουμε και κάνεις δεν θέλει. Το περί παρέας είναι αστικός μύθος. Μπορεί να παίζει τον ρόλο του μιας που όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά αν παρατηρήσεις, καμια γκόμενα που θα γνωρίσεις από παρέα δεν θα γαμηθεί υπέροχα διότι πολύ απλά φοβάται το μπλα μπλα. Ειδικά η Ελληνίδα έχει ρίζες και αρχές να κρύβεται στο μαξ και για αυτό ακριβώς γαμιέται υπέροχα μόνο με ξεμπαρκους από την παρέα της ώστε να μην την κουτσομπολεύουν. Πότε δεν γάμησα φοβερά από παρέα. Είτε ήταν άχρηστη είτε γαμιοταν συντηρητικά. Αντίθετα οποία έχω βρει τυχαία κι όχι από παρεα ξεσκιζοταν. Άρα...