Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ε ναι, δεν συνηθίζουν να αναπνέουν το ίδιο οξυγόνο με κοινούς θνητούς οι πριγκήπισσες. Έχουν κι έναν γαμημενο καφέ στο χέρι ΟΛΗ ΜΕΡΑ! :2funny:
Πραγματικά ρε συ το ύφος τους τέτοιο είναι, σαν να λένε "πως τολμάς να είσαι στο ίδιο πεζοδρόμιο με μένα;"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Ε ναι, δεν συνηθίζουν να αναπνέουν το ίδιο οξυγόνο με κοινούς θνητούς οι πριγκήπισσες. Έχουν κι έναν γαμημενο καφέ στο χέρι ΟΛΗ ΜΕΡΑ! :2funny:
Οι πριγκίπισσες δεν τρέχουν με καφέ στο χέρι...το ένα αναιρεί το άλλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πραγματικά ρε συ το ύφος τους τέτοιο είναι, σαν να λένε "πως τολμάς να είσαι στο ίδιο πεζοδρόμιο με μένα;"
Ντροπή μας!!! :2funny: Και βέβαια ψωνίζουν πάντα μαλακίες για να δείχνουν ότι είναι χάι λουκ και μουνάρες ενώ στα κρυφά χλαπακιάζουν τυλιχτά και λιπαρά με λύσσα. Κι αν τους πεις τίποτα πως στρογγυλεψαν έτσι, σε μισούν και σου απαντούν από την κατακράτηση ή ορμονικό. Την εξάτμιση πάντως πίσω την δουλεύουν κάργα. Παλιά δεν έβρισκες κώλο με τίποτα. :confused:

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Επίσης έχω παρατηρήσει έναν εκνευρισμό όταν τύχει και περπατάνε μπροστά μου στο πεζοδρόμιο, ειδικά αν είναι νύχτα. Μια φορά μια κοπέλα επιτάχυνε τον βηματισμό της μπροστά μου για να μπει στην πολυκατοικία της και ήταν μόνο 9 τη νύχτα και λίγο πιο πίσω είχε μια γεμάτη ταβέρνα. Απλά έτυχε να βρεθώ από πίσω της. Τι να πω;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι πριγκίπισσες δεν τρέχουν με καφέ στο χέρι...το ένα αναιρεί το άλλο.
Δεν τρέχουν ποτε. Ο καφές είναι απλώς μια στιγμή break αλλά στο μόνιμο. Περπατούν με αέρινο βάδισμα κατά την λογική τους για να χαλαρώνουν. Κάπου εδώ μπαίνει και το σπορτέξ. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Εν ολίγοις, εδώ εμείς οι όμορφοι τα έχουμε βρει σκούρα. Για έναν μη εμφανίσιμο γαμησέ τα...
Το θέμα είναι αν σε ξέρει από ΠΡΙΝ...σχολείο,σχολή,φροντιστήριο...ακόμα και αν δεν βλέπεσαι αν είσαι ολίγον χορηγός της παραβλέπεται η εμφάνιση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν τρέχουν ποτε. Ο καφές είναι απλώς μια στιγμή break αλλά στο μόνιμο. Περπατούν με αέρινο βάδισμα κατά την λογική τους για να χαλαρώνουν. Κάπου εδώ μπαίνει και το σπορτέξ. :2funny:
Απίστευτο ξενερωμα το σπορτεξ...βλέπω ότι υποχωρεί ελαφρά τις τελευταίες μέρες.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Το θέμα είναι αν σε ξέρει από ΠΡΙΝ...σχολείο,σχολή,φροντιστήριο...ακόμα και αν δεν βλέπεσαι αν είσαι ολίγον χορηγός της παραβλέπεται η εμφάνιση.
Κι αν σε ξέρει και σε έχει τοποθετήσει friendzone;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Κι αν σε ξέρει και σε έχει τοποθετήσει friendzone;
Τότε είσαι μέσα στον κύκλο αλλά κάπου έξω...από το κέντρο.
Αν πραγματικά υπάρχει κύκλος από ηλικίες 15-25 τότε θα υπάρχει κάποια που θα σκιζει τα βρακιά της για σένα..
Απλώς μπορεί να μην σου αρέσει εσένα.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τότε είσαι μέσα στον κύκλο αλλά κάπου έξω...από το κέντρο.
Αν πραγματικά υπάρχει κύκλος από ηλικίες 15-25 τότε θα υπάρχει κάποια που θα σκιζει τα βρακιά της για σένα..
Απλώς μπορεί να μην σου αρέσει εσένα.
Ναι όντως, το θυμάμαι παλιότερα, αυτές που μου άρεζαν δεν ήταν διαθέσιμες και με ήθελαν αυτές που δεν μου άρεζαν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Ναι όντως, το θυμάμαι παλιότερα, αυτές που μου άρεζαν δεν ήταν διαθέσιμες και με ήθελαν αυτές που δεν μου άρεζαν
Η ιστορία της ζωής μας...και δεν μιλάω μόνο για εμας τους δύο.

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Όποτε για να μην βασανίζεται άδικα ο νηματοθέτης να βγάλουμε ένα συμπέρασμα; Φίλε άμα δεν είσαι εμφανίσιμος ξέχνα το καμάκι, ασχολήσου με κάτι άλλο δημιουργικό στη ζωή σου, μην χάνεις χρόνο. Και αν έρθει ήρθε, όχι με καμάκι αλλά από άλλες δραστηριότητες σου. Στην τελική υπάρχουν και οι πουτάνες.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
69 σελιδες..θα αρχισω να διαβαζω παρασκευη βραδυ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.992
Πόντοι
206
Για το καμάκι το μόνο που χρειάζεται είναι θράσος και τόλμη . Εξάλλου είναι τσάμπα , μια δυο τρεις πέντε δέκα κάποια πάντα κάθεται . Τώρα το θέμα εμφάνισης είναι πολύ σχετικό εξαρτάται την ηλικία και το τι ζητάς έχω εγώ συνάδελφο στην δουλειά που πάντα σε κάτι διατμηματικής μουνια για αυτό έμενε πάντα με τον πουτσο στο χέρι .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης έχω παρατηρήσει έναν εκνευρισμό όταν τύχει και περπατάνε μπροστά μου στο πεζοδρόμιο, ειδικά αν είναι νύχτα. Μια φορά μια κοπέλα επιτάχυνε τον βηματισμό της μπροστά μου για να μπει στην πολυκατοικία της και ήταν μόνο 9 τη νύχτα και λίγο πιο πίσω είχε μια γεμάτη ταβέρνα. Απλά έτυχε να βρεθώ από πίσω της. Τι να πω;
Φοβήθηκε μην της επιτεθείς και την βιάσεις, σκοτώσεις, τεμαχισεις, φορτώσεις σε σάκο και πετάξεις στην θάλασσα. Είναι γνωστό εξάλλου πως αν ένας βλαψει μια τους, όλες θα βγουν στα σοαιαλ να μας καταριούνται για κάνα μήνα με το πρόσχημα ότι αφου άνδρας δυνατότερος = δολοφονος. Αντίθετα αν κάποια βλαψει κάποιον, γίνεται γάργαρα. Σου λέει κάτι θα της έκανε για να φτάσει εκεί οπότε καλά του έκανε. :2funny:

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Φοβήθηκε μην της επιτεθείς και την βιάσεις, σκοτώσεις, τεμαχισεις, φορτώσεις σε σάκο και πετάξεις στην θάλασσα. Είναι γνωστό εξάλλου πως αν ένας βλαψει μια τους, όλες θα βγουν στα σοαιαλ να μας καταριούνται για κάνα μήνα με το πρόσχημα ότι αφου άνδρας δυνατότερος = δολοφονος. Αντίθετα αν κάποια βλαψει κάποιον, γίνεται γάργαρα. Σου λέει κάτι θα της έκανε για να φτάσει εκεί οπότε καλά του έκανε. :2funny:
Έχουν καταντήσει τελείως παρανοϊκές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom