Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουν καταντήσει τελείως παρανοϊκές!
Αν τις αντιμετωπίζεις με αδιαφορία ή ειρωνεία, έχει γούστο. Για κάτι άλλο δεν είναι. Οι τύπισσες έχουν φλιπάρει τελείως η καθεμία με τον τρόπο της. Εγώ πλέον έχω υιοθετήσει ακόμα και το ρεψοκλανιδι ως αιχμή. Ειδικά σε οποίες μου την σπάνε ρίχνω σκαστές η τιτάνια ρεψίματα. Μετά μόλις με στραβοκοιτουν με συνοδευόμενο ήχο τς τς τς γελάω κουνώντας random το κεφάλι. :2funny: Για να διατηρήσω σοβαρό ύφος, πρέπει να μου αρέσει κάποια πολύ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν περπατάν από δίπλα σου στο πεζοδρόμιο θα κοιτάξουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, σαν να το κάνουν επιτηδες. Μπορεί και να είναι ιδέα μου (;)

Ίσα ίσα που εκεί αν δουν κανέναν να τους αρέσει,τον καρφώνουν στα μάτια.Σε μαγαζιά,καφετέριες δεν κοιτάνε ποτέ

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Ίσα ίσα που εκεί αν δουν κανέναν να τους αρέσει,τον καρφώνουν στα μάτια.Σε μαγαζιά,καφετέριες δεν κοιτάνε ποτέ
Άλλοτε ναι άλλοτε όχι. Δεν υπάρχει κάτι απόλυτο. Απλά αναφέρω περιπτώσεις που έχω παρατηρήσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ανέφερα και περιπτώσεις όπως αυτή που είπες. Αλλά μου έχει κάνει εντύπωση σαν συμπεριφορά αυτό, η ξινίλα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
στην ελλαδα εν ετη 2023 οποια ειναι κατω απο 25, και αθλια να ειναι, θεωρει τον εαυτο της 5αρι, μονο και μονο επειδη εχει μουνι και ειναι νεα

Οι κάτω των 25 μια χαρά είναι τύπε,οι μεγαλύτερες είναι χειρότερες

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
Οι κάτω των 25 μια χαρά είναι τύπε,οι μεγαλύτερες είναι χειρότερες
εγω γνωριζω πολλες κοπελες γεννημενες το 2000 και το 2001, το 50% απο αυτες ειναι ειτε σαπιοχοντρες με χαλια σωμα γιατι κανουν χαλια διατροφη, ειτε στη φατσα δειχνουν σκατα και μοιαζουν μεγαλυτερες γιατι κανουν καταχρησεις με ποτα ,ξενυχτια και τσιγαρα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
εγω γνωριζω πολλες κοπελες γεννημενες το 2000 και το 2001, το 50% απο αυτες ειναι ειτε σαπιοχοντρες με χαλια σωμα γιατι κανουν χαλια διατροφη, ειτε στη φατσα δειχνουν σκατα και μοιαζουν μεγαλυτερες γιατι κανουν καταχρησεις με ποτα ,ξενυχτια και τσιγαρα

Ε όχι και 50% σαπιοχοντρες,τώρα οι πιο πολλές είναι λεπτές,και με τα ξεκωλοντυσίματα που κάνουν,δεν ξες που να κοιτάξεις

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Επίσης έχω παρατηρήσει έναν εκνευρισμό όταν τύχει και περπατάνε μπροστά μου στο πεζοδρόμιο, ειδικά αν είναι νύχτα. Μια φορά μια κοπέλα επιτάχυνε τον βηματισμό της μπροστά μου για να μπει στην πολυκατοικία της και ήταν μόνο 9 τη νύχτα και λίγο πιο πίσω είχε μια γεμάτη ταβέρνα. Απλά έτυχε να βρεθώ από πίσω της. Τι να πω;
Τύπε μήπως την κοιτούσε περίεργα? Ότι είναι μαλκισμενες οι ελλεινιδες όλοι το ξέρουμε. Εγώ καμία φορά τις κοιτάω περίεργα, για να σπάσω πλάκα με τις αντιδράσεις τους, η περνάω με το παπί και κάνω ου η γαβγιζω και τις κοιτάω περιεργα και τετοια, για να φοβουντε, δεν βρίζω ομως ποτέ γιατί θα μπλέξω με μπασκινες

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Τύπε μήπως την κοιτούσε περίεργα? Ότι είναι μαλκισμενες οι ελλεινιδες όλοι το ξέρουμε. Εγώ καμία φορά τις κοιτάω περίεργα, για να σπάσω πλάκα με τις αντιδράσεις τους, η περνάω με το παπί και κάνω ου η γαβγιζω και τις κοιτάω περιεργα και τετοια, για να φοβουντε, δεν βρίζω ομως ποτέ γιατί θα μπλέξω με μπασκινες
Ούτε καν την κοίταξα! Ακουστικά είχα και άκουγα μουσική. Λίγο πιο πίσω γεμάτη ταβέρνα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Ε όχι και 50% σαπιοχοντρες,τώρα οι πιο πολλές είναι λεπτές,και με τα ξεκωλοντυσίματα που κάνουν,δεν ξες που να κοιτάξεις
Έχει και πολλές 19χρονες σνα τη Δανάη Μπάρκα, αφού όλο γκουντις και σουβλάκι και σοκολάτες τρώνε, 18 άρες το το ρειτ ειναι 1 καλό μουνι 3 μέτριες και 3 μπαζα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Έχει και πολλές 19χρονες σνα τη Δανάη Μπάρκα, αφού όλο γκουντις και σουβλάκι και σοκολάτες τρώνε, 18 άρες το το ρειτ ειναι 1 καλό μουνι 3 μέτριες και 3 μπαζα

Εγώ δεν βλέπω πολλές τέτοιες.Τώρα λογω ινσταγκραμ και ανταγωνισμού μεταξύ τους,όλες κοιτάνε να είναι αδύνατες.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Εγώ δεν βλέπω πολλές τέτοιες.Τώρα λογω ινσταγκραμ και ανταγωνισμού μεταξύ τους,όλες κοιτάνε να είναι αδύνατες.
Αυτες είναι τα καλά κομμάτια 3 στις δέκα, τις κοιτάμε όλοι αυτές, αλλά εχιε και πολλές χοντρούλες, μπάζα, απλά αυτές δεν τις κοιτάμε, εγώ χθες κοιτούσα στο σούπερ μια 30αρα ελλεινιδα 8 αρι, ψώνιο αυτή φυσικά κλασική ελλεινιδα κλασμένο με ειχε, αλλά με το που γυρνάω παρατηρώ ένα μπαζακι να με έχει καρφώσει και να με κοιτάει ερωτικά, απλά εγώ δεν την είχα δώσει σημασία γιατί ήταν 4 προς 5αρι

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.290
Πόντοι
1.046
Οι σημερινές νέες κοπέλες είναι θεόχοντρες. Οι λεπτές είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ. Καμία σχέση με τι βλέπαμε εμείς οι 45άρηδες λίγο πριν το 2000. Αν σου φαίνονται λεπτές, είναι γιατί από τα πολλά πάχια που βλέπεις συνεχώς γύρω, έχει χαλάσει το γούστο σου!

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Γιατί όταν πας για καμάκι παίζει ρόλο εάν είσαι ωραίος να ξέρεις σημάδι να έχεις καλή αναπνοή και τα ψάρια δεν τους νοιάζει πως είσαι!!!!!!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Οι σημερινές νέες κοπέλες είναι θεόχοντρες. Οι λεπτές είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ. Καμία σχέση με τι βλέπαμε εμείς οι 45άρηδες λίγο πριν το 2000. Αν σου φαίνονται λεπτές, είναι γιατί από τα πολλά πάχια που βλέπεις συνεχώς γύρω, έχει χαλάσει το γούστο σου!
Έτσι είναι, απλά κοιτάμε τις αδύνατες, για αυτό δε βλέπουμε πόσες χοντρές μπάζα υπάρχουν, το ρειτ είναι μια όμορφη, 2 μέτριες και 3 μπάζα, εγώ αυτό βλέπω εξω

• Like
Αντιδράσεις: bloom5

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.883
Πόντοι
8.346
Αυτες είναι τα καλά κομμάτια 3 στις δέκα, τις κοιτάμε όλοι αυτές, αλλά εχιε και πολλές χοντρούλες, μπάζα, απλά αυτές δεν τις κοιτάμε, εγώ χθες κοιτούσα στο σούπερ μια 30αρα ελλεινιδα 8 αρι, ψώνιο αυτή φυσικά κλασική ελλεινιδα κλασμένο με ειχε, αλλά με το που γυρνάω παρατηρώ ένα μπαζακι να με έχει καρφώσει και να με κοιτάει ερωτικά, απλά εγώ δεν την είχα δώσει σημασία γιατί ήταν 4 προς 5αρι
Αφού είσαι σα γαμω το Χριστό σου και με ψυχολογικά, τι άλλο να σε έχει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656

Φίλε μήπως έχεις να βγεις έξω από τότε;Εμεις βλέπαμε χοντρές και μπάζα.

Τώρα βγαίνεις έξω και σου βγαίνουν τα μάτια,όλες ημίγυμνες,μπούτια,κώλοι,όλα στη μάπα σου,βλέπεις μάνα με κόρη να ανταγωνίζονται ποια θα βάλει πιο κοντο σορτσάκι,καμία σχέση με τότε

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Αφού είσαι σα γαμω το Χριστό σου και με ψυχολογικά, τι άλλο να σε έχει
για τον εαυτο σου μιλας.οσο και να γλυφεις τις ελλεινιδες δε γαμας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πωπω και μετα κλαιγεστε οτι δεν βρισκετε γκομενα
ΑΜΕΑ ειστε κανονικα
γιατι δημοκρατια εχουμε,οπως αυτες μας κοροιδεβουν κα ι λενε,να ενα λιγουρι,ετσι και εμεις μπορουμε να κανουμε ου και να γαβγισουμε,δεν την εβρισα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Θα βρεις και θα κυκλοφορείς με έναν πολύ πιο άσχημο από εσένα.
100% επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom