Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.754
Πόντοι
46.423
Teeth Weirdo GIF

Με ωραίο χαμόγελο ...

:tooth:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Που βρέθηκε αυτό το θέμα;
Σε γενικές γραμμές είναι χρήσιμο να είσαι κομπλέ σε βασικές προδιαγραφές, δηλαδή μούρη, σώμα, μπλα - μπλα. Αν έχεις αρνητικά, τότε το πράγμα δυσκολεύει. Όμως...οσο περίεργο και να σας φανεί, (αναφερόμενος στους καθημερινούς ανθρώπους κι όχι σε τοπ μοντέλα) αυτός που έχει έλλειψη σε επικοινωνία (μπλα μπλα) θα τραβήξει μεγάλο λούκι στο καμάκι. Είναι η πιο βασική παράμετρος (ακόμα κι αν κάποιος είναι εμφανισιακή μετριάντζα). Καλύτερο βέβαια όλων, το πακέτο άνω του μετρίου σε όλα. Αυτονόητο. Και βέβαια να μην υπολογίζεις τα άκυρα. Βασική προϋπόθεση που συνδεει
και αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα. Αν το σκέφτεσαι,
το ζαλίζεις, το κουράζεις και χεζεσαι, θα πάρεις ένα αρχίδι!!!

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
268
Πόντοι
21
Εξαρτάται την ηλικία. Σε άλλες ηλικίες ενδιαφέρει η εμφάνιση σε άλλες το χρήμα.
Εισαι 25 χρονων παιδαρας γυμνασμενος με καγκουροπαπι και στριφτα τσιγαρα και ειμαι και εγω 25 χρονων χοντρος καραφλας σπυριαρης αλλα διαθετω mercedes και ακριβο ντυσιμο. Ποιος θα εχει πιο πολυ επιτυχια???

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Εισαι 25 χρονων παιδαρας γυμνασμενος με καγκουροπαπι και στριφτα τσιγαρα και ειμαι και εγω 25 χρονων χοντρος καραφλας σπυριαρης αλλα διαθετω mercedes και ακριβο ντυσιμο. Ποιος θα εχει πιο πολυ επιτυχια???
Μπορεί και οι δύο σε διαφορετικές γυναίκες μπορεί και κανένας...δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο στον έρωτα. Έχω δει πολλά. Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι όποιος έχει παπί (ή και τίποτα) δεν γαμάει; Όσο για την mercedes, είχα συμφοιτητή ακριβώς έτσι και ουσιαστικά τον κορόιδευαν σαν φλώρο...εξαρτάται λοιπόν
ΥΓ Ο συμφοιτητής μου δεν ήταν καν καράφλας και χοντρός, απλά κοντός

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αποδεικνύει πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Δεν υπαρχουν ασχημοι.
ΦΤΩΧΟΙ υπαρχουν!!!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Ο τίτλος του θέματος κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον μου, καθώς υπαρξιακά αλλά και φιλοσοφικά ζητήματα αποτελούσαν πάντα ισχυρό πόλο έλξης της προσοχής μου. Διάβασα όλες τις σελίδες και η ανάγνωση αυτών έφερε στο νού μου γεγονός που μου αποκάλυψε πολύ καλός φίλος μου.
Ο εν λόγω φίλος κατείχε ισχυρή θέση σε πολυεθνική εταιρεία γνωστή και μη εξαιρετέα. Εκεί, λοιπόν, είχαν έναν συνάδελφο, επίσης με πολύ καλή θέση σε αυτήν, που ήταν κοντός, χοντρός και άσχημος. Ωστόσο, πάντα με πολύ καλό και ακριβό ντύσιμο και γενικά με προσεκτική και επιμελή εμφάνιση. Ο συγκεκριμένος τύπος εμφανιζόταν συνέχεια με απίστευτα όμορφες γυναίκες τις οποίες, μάλιστα, άλλαζε τακτικά. Ο φίλος μου και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του είχαν έντονο το ερώτημα μέσα τους πως αυτός ο κοντός, χοντρός και άσχημος κυκλοφορούσε συνέχεια με απίστευτα μουνιά. Έτσι, αποφάσισαν, καθώς είχαν και την οικειότητα μαζί του, να τον ρωτήσουν για να τους λυθεί η απορία. Η απάντηση που τους έδωσε περικλείει τη σύγχρονη, και όχι μόνο, φιλοσοφική θεώρηση της εποχής που ζούμε. "Μπορεί να μην είμαι ωραίος, αλλά έχω πορτοφολόπουτσα" τους είπε.
Μια λέξη "πορτοφολόπουτσα" που στήνει στον τοίχο μεγάλα ονόμοματα της ελληνικής φιλοσοφίας. Με λίγα λόγια, μια λέξη που τα λέει όλα.
Αν ο φίλος νηματοθέτης διέθετε "πορτοφολόπουτσα" δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο, όχι να προσεγγίσει, αλλά να τον προσεγγίσουν ωραίες γυναίκες. Από τη στιγμή που δεν διαθέτει τον συμβουλεύω να πλασάρετε ως "πορτοφολόπουτσας" διότι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι γυναίκες θέλουν και παραμύθι.
Τους τρόπους πλασαρίσματος ας τους αναζητήσει ο ίδιος.
Εγώ γεγονός ανέφερα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Δεν νομίζω οτι είναι μόνο η εμφάνιση, πιστεύω οτι και κάτι άλλο θα έχει που θα απομακρύνει τις γυναίκες. Αν ανοίγει το στοματάκι του και πετάει ένα σωρο μαργαριτάρια τότε και αυτό είναι απωθητικό. Στο κάτω κάτω αν πιστεύει κάποιος οτι φταίει μόνο η εμφάνιση τότε γιατί δεν την βελτιώνει? είμαστε στην εποχή που μπορεί και ο χάλιας να γίνει έστω μέτριος. Πάντως επιμένω οτι δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Υπάρχει πακέτο απόρριψης.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.089
Πόντοι
2.356
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα αποδεικνύει πόσο πουτάνες είναι οι γυναίκες
η απαντηση σε αυτο το ερωτημα ειναι οτι ο ενας θα παει μονο με πουτανες ενω οι αλλες με οσες πραγματικα τον γουσταρουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506
Συνταγή για 100% επιτυχία !!
Εμφάνιση - Ενδυση :
Παντελόνι τζιν μπλε χρώματος όσο το δυνατόν εφαρμοστό, από μέσα το κλασσικό σώβρακο δεκαετίας 80 το οποίο θα πρέπει να διαγράφεται καθώς περπατάμε, καρό πουκάμισο κοντομάνικο με ανοιγμένα τα δυο πάνω κουμπιά για να ξεχωρίζει το δασύτριχομας στέρνο, απαραίτητη εκρεμμές, καδένα, χρυσού χρώματος ! Το μαλί χωρίστρα με μπόλικο ζελέ για να γυαλίζει ! Παπούτσι μπότα του καουμπόι !!
Συμπεριφορά :
Περματάμε στο δρόμο σαν να έχουμε κάποιο πρόβλημα στα γόνατα η ακόμα καλύτερα σαν να έχουμε τραυματισμένο ισχλιο! Τα μάτια είναι μισόκλειστα και στο στόμα κρατάμε την γόπα από τσιγάρο που έχουμε καπνίσει, γενικά το βλέμμα μας είναι επικριτικό προς όλους !
Οταν το ραντάρ μας ανακαλύψει θυληκό την πλησιάζουμε σιγά σιγά και αφου την σκανάρουμε από επάνω μέχρι κάτω της λέμε ορθά κοφτά ¨Σσσσσ¨ , αυτό ήταν το πολύ σε δέκα λεπτά θα είναι στο κρεβάτι μας :rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Συνταγή για 100% επιτυχία !!
Εμφάνιση - Ενδυση :
Παντελόνι τζιν μπλε χρώματος όσο το δυνατόν εφαρμοστό, από μέσα το κλασσικό σώβρακο δεκαετίας 80 το οποίο θα πρέπει να διαγράφεται καθώς περπατάμε, καρό πουκάμισο κοντομάνικο με ανοιγμένα τα δυο πάνω κουμπιά για να ξεχωρίζει το δασύτριχομας στέρνο, απαραίτητη εκρεμμές, καδένα, χρυσού χρώματος ! Το μαλί χωρίστρα με μπόλικο ζελέ για να γυαλίζει ! Παπούτσι μπότα του καουμπόι !!
Συμπεριφορά :
Περματάμε στο δρόμο σαν να έχουμε κάποιο πρόβλημα στα γόνατα η ακόμα καλύτερα σαν να έχουμε τραυματισμένο ισχλιο! Τα μάτια είναι μισόκλειστα και στο στόμα κρατάμε την γόπα από τσιγάρο που έχουμε καπνίσει, γενικά το βλέμμα μας είναι επικριτικό προς όλους !
Οταν το ραντάρ μας ανακαλύψει θυληκό την πλησιάζουμε σιγά σιγά και αφου την σκανάρουμε από επάνω μέχρι κάτω της λέμε ορθά κοφτά ¨Σσσσσ¨ , αυτό ήταν το πολύ σε δέκα λεπτά θα είναι στο κρεβάτι μας :rockon::rockon::rockon:
εσυ πρεπει να εισαι συμβουλος σχεσεων! χαχα

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Φοιτητης με λεφτα δυσκολο το κοβω
Μαλλον ο μπαμπας του ειχε λεφτα
Τι να τον κανουν το φλωρο να περιμενουν χερακι-χερακι να πεθανει ο πατερας του;
Ε καλά ναι, του πατέρα ήταν προφανώς. Αλλά δεν νομίζω να το κοιτάει αυτό μια golddigger. Η σχετικότητα του πράγματος παραμένει, δεν αμφισβητείται

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.010
Πόντοι
206
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Ο τίτλος του θέματος κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον μου, καθώς υπαρξιακά αλλά και φιλοσοφικά ζητήματα αποτελούσαν πάντα ισχυρό πόλο έλξης της προσοχής μου. Διάβασα όλες τις σελίδες και η ανάγνωση αυτών έφερε στο νού μου γεγονός που μου αποκάλυψε πολύ καλός φίλος μου.
Ο εν λόγω φίλος κατείχε ισχυρή θέση σε πολυεθνική εταιρεία γνωστή και μη εξαιρετέα. Εκεί, λοιπόν, είχαν έναν συνάδελφο, επίσης με πολύ καλή θέση σε αυτήν, που ήταν κοντός, χοντρός και άσχημος. Ωστόσο, πάντα με πολύ καλό και ακριβό ντύσιμο και γενικά με προσεκτική και επιμελή εμφάνιση. Ο συγκεκριμένος τύπος εμφανιζόταν συνέχεια με απίστευτα όμορφες γυναίκες τις οποίες, μάλιστα, άλλαζε τακτικά. Ο φίλος μου και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του είχαν έντονο το ερώτημα μέσα τους πως αυτός ο κοντός, χοντρός και άσχημος κυκλοφορούσε συνέχεια με απίστευτα μουνιά. Έτσι, αποφάσισαν, καθώς είχαν και την οικειότητα μαζί του, να τον ρωτήσουν για να τους λυθεί η απορία. Η απάντηση που τους έδωσε περικλείει τη σύγχρονη, και όχι μόνο, φιλοσοφική θεώρηση της εποχής που ζούμε. "Μπορεί να μην είμαι ωραίος, αλλά έχω πορτοφολόπουτσα" τους είπε.
Μια λέξη "πορτοφολόπουτσα" που στήνει στον τοίχο μεγάλα ονόμοματα της ελληνικής φιλοσοφίας. Με λίγα λόγια, μια λέξη που τα λέει όλα.
Αν ο φίλος νηματοθέτης διέθετε "πορτοφολόπουτσα" δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο, όχι να προσεγγίσει, αλλά να τον προσεγγίσουν ωραίες γυναίκες. Από τη στιγμή που δεν διαθέτει τον συμβουλεύω να πλασάρετε ως "πορτοφολόπουτσας" διότι, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι γυναίκες θέλουν και παραμύθι.
Τους τρόπους πλασαρίσματος ας τους αναζητήσει ο ίδιος.
Εγώ γεγονός ανέφερα.
ειχα παει στο μαλλ το σαββατο μεσημερι, βλεπω σε ενα καταστημα μεσα εναν καραφλα, σαρανταρη, κοντο, χοντρουλη και ασχημο να κραταει 5 τσαντες με ψωνια και διπλα του χερακι χερακι μια ωραια γκομενιτσα το πολυ τριαντα, προφανως η τυπισα τον ειχε βρει φραγκατο και του πουλαγε ερωτα και του ετρωγε τα λεφτα, δεν τον ειχε γκομενο για την εμφανιση του
αλλα ετσι ποιο το νοημα να εχεις την αλλη γκομενα γιατι ειδε οτι εχεις γερο πορτοφολι, ειναι ακριβως το ιδιο να πας και να πληρωσεις ενα call girl

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Φυσικα και το κοιταει η goldigger
Αφου ειναι του μπαμπα τα λεφτα τι να τον κανει τον γιο;
Ο μπαμπας δινει ενα χαρτζιλικι στο γιο και του παιρνει δωρα αμαξια κλπ.
Ο γιος δεν εχει λεφτα δικα του αρα η golddigger δε θα βγαλει τιποτα
Είναι μακροπρόθεσμη επένδυση ρε φίλε, μπαίνει σε μια οικογένεια με λεφτά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικα και το κοιταει η goldigger
Αφου ειναι του μπαμπα τα λεφτα τι να τον κανει τον γιο;
Ο μπαμπας δινει ενα χαρτζιλικι στο γιο και του παιρνει δωρα αμαξια κλπ.
Ο γιος δεν εχει λεφτα δικα του αρα η golddigger δε θα βγαλει τιποτα
Οι μανάδες τους δεν τις λένε "να βρεις ένα παιδί από καλή οικογένεια";

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Η golddigger θελει λεφτα τωρα
Λουσα, αμαξια, σπιτια
Τι να τα κανει οταν θα φτασει 50 και θα πεθανει ο μπαμπας του?
Έχω γνωστό, είναι από οικογένεια που έπιασαν την καλή, οι γονείς του του έδωσαν έτοιμη επιχείρηση (και όχι μικρή επιχείρηση) και έτοιμο σπίτι. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και μιλάμε για ηλικία κάτω των 30. Από εμφάνιση μπαγλαμάς είναι. Αλλά έχει ένα μουνί ωραίο και μάλλον πάνε για αρραβώνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom