Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και λοιπον? Εσυ εισαι μειοψηφεια στον γενικο κανονα οπως και αλλοι που εχουν τα ωραια μουνια για "κραχτες" σε αλλα ωραια μουνια ειναι και αυτοι μια μικρη μειοψηφεια...Οι πιο πολλοι...Αγαπουλααααα.... :2funny:

οτι γνωρισα τρελα μουνια μεσα απο αυτη ενοειτε και μου τα σπρωχνε κιολας ελεγε τα καλυτερα παρολαυτα ηθελε να τις εχω σε δευτερη μοιρα να προσεχω αυτην ποιο πολυ κτλ.αλλα δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου ηταν η ανταμοιβη μου μαλλον εμεσα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πως κανεις καμακι αν δεν εισαι εμφανισιμος /

Πολυ απλό !

Αρκεί να εισαι διάσημος τραγουδιστης !

Aν και διασκευή, το προτιμώ από τον Costello...

Sheeeeeee may be the reason I survive
The why and wherefore I'm alive
The one I'll care for through the rough in many years

:smitten:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και λοιπον? Εσυ εισαι μειοψηφεια στον γενικο κανονα οπως και αλλοι που εχουν τα ωραια μουνια για "κραχτες" σε αλλα ωραια μουνια ειναι και αυτοι μια μικρη μειοψηφεια...Οι πιο πολλοι...Αγαπουλααααα.... :2funny:

Αν είσαι μουράτος τύπος και βγεις για καφέ με μουνάρα και ας μην είναι γκόμενα σου, είναι φυσικά θετικό.. Ανεβαίνεις στα μάτια όλων όχι μόνο των θυληκών.. Στην Ελλάδα ζούμε όπου κάτι τέτοιο σε ανυψώνει στα μάτια σχεδόν όλων.. Εννοείται πως οι πιθανότητες να γαμήσεις δυνατές γκόμενες αυξάνονται, άσε που δεν θα ξέρουν αν είναι όντως γκομενά σου ή φίλη σου, οπότε φίλε gator αυτό π λες δεν είναι απόλυτο..

Τώρα αν βγαίνεις με τσούρμο γυναικών μόνος είσαι γάμησετα όπως είπες..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μιλαει και για λογαριασμο των υπολοιπων και λεει "ολες".

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια που να μη σε ποθεί.
Ή εναλλακτικά, ντρέπομαι τόσο, που προσπαθώ να μου το φέρω λάου λάου για να μην πέσω στα μάτια μου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Αφιέρωση στη Βελβουλα .

Πως λοιπον κανεις καμακι πετυχημενο ?

Με ρομαντισμο !

Οχι μιλωντας ρομαντικα ,αλλα κανοντας την να ακουσει ενα ρομαντικο τραγουδι .Και οι πουτανες ειναι ρομαντικες !

Με το ακουσμα ενος ρομαντικου τραγουδιου ,η γυναικα επηρεάζεται !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι μιλαει και για λογαριασμο των υπολοιπων και λεει "ολες".

προσπαθεια καμουφλαρισματος ενος εντονου ατομικου συναισθηματος ερωτικης προελευσης μεσα απο την ενταξη σε μεγαλυτερη ομαδα ανθρωπων. η αναγωγη του συναισθηματος σε κοινη προελευση πιστευοντας οτι αποκρυπτει την τρομακτικη εμπειρια της εκθεσης της πραγματικης αληθειας.
παλιο και ανεπιτυχες. καρφωμα μεσα απο το ξεκαρφωμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αφιέρωση στη Βελβουλα .

Πως λοιπον κανεις καμακι πετυχημενο ?

Με ρομαντισμο !

Οχι μιλωντας ρομαντικα ,αλλα κανοντας την να ακουσει ενα ρομαντικο τραγουδι .Και οι πουτανες ειναι ρομαντικες !

Με το ακουσμα ενος ρομαντικου τραγουδιου ,η γυναικα επηρεάζεται !

Σαλιαρη
και μολις εφαγα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
προσπαθεια καμουφλαρισματος ενος εντονου ατομικου συναισθηματος ερωτικης προελευσης μεσα απο την ενταξη σε μεγαλυτερη ομαδα ανθρωπων. η αναγωγη του συναισθηματος σε κοινη προελευση πιστευοντας οτι αποκρυπτει την τρομακτικη εμπειρια της εκθεσης της πραγματικης αληθειας.

0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :dunno: τ' πες τώρα!!! :humpleg:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686

ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

Αυτο ειναι απο φυλλάδιο της ΚΝΕ σχετικό με το καμάκι ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Σαλιαρη
και μολις εφαγα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως !

Περιμενεις μηπως σου κάτσει καποια μουστακαλου συντροφισσα απο την ΚΝΕ ,επειδη αποστηθισες σωστα καποιο αποσπασμα απο τα γραπτα του Λενιν ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης σημαντικά είναι τα αστεία στο καμάκι.Αμα όμως λες συνέχεια αστεία υπάρχει περίπτωση η άλλη να σε δει σα γελωτοποιό.Επίσης ναι μεν κερδίζει κανείς πολύ χρόνο ομιλίας αλλά είναι μετά πολύ δύσκολο να περάσει σε sexual mode.
Θυμάμαι μερικές φορές το είχα παρακάνει με Σουηδέζες Ολλανδέζες κτλ τις έβλεπα να σπαρταράνε από τα γέλια κυριολεκτικά δε σταματούσαν χρειάζονταν λεπτά να συνέλθουνε ήταν σχεδόν υστερικό.Θα έλεγα οτι σε Ολλανδέζες Σκανδιναυές αρέσει το βαλκανικό χιούμορ δεν έχουν εκλεπτυσμένη αίσθηση όπως οι Αγγλίδες.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σκάσε σκάαααααααασε.

Ροχάλααααααα είχες δίκιο! Είναι υπερκούκλος ο γάτος!

Δεν τον είδα το γάτο κόρη. Έτσι κι αλλιώς για μένα ο γάτος είναι απλά ένας γάτος , τον αγαπαω , τον χαϊδευω , αλλά δεν μου'ρχεται να κάνω "αχουτοαχουτο" με τις φωτος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.105
Πόντοι
1.686
Δεν τον είδα το γάτο κόρη. Έτσι κι αλλιώς για μένα ο γάτος είναι απλά ένας γάτος , τον αγαπαω , τον χαϊδευω , αλλά δεν μου'ρχεται να κάνω "αχουτοαχουτο" με τις φωτος.

Σκορπιός εισαι ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαλλον για την mileena την κοβω τυπε :grin:
Mortal-Kombat-Mileena-Gameplay-Video.jpg

Stories