Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε ο αλλος γραφει οτι την έπεσε
και σε μπαζα ομως και έφυγε ακυρίδης  :S
κατι αλλο τρεχει... εγω προσωπικα δεν τον πιστευω.
παντως τυπε ξερεις ποσους χαλιες βλεπω να την πεφτουν μονο σε σουπερ μουναρες, να υποτιμουν ολες τις αλλες γυναικες και μετα να κλαιγοντε οτι δεν τους καθοντε η οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως τυπε ξερεις ποσους χαλιες βλεπω να την πεφτουν μονο σε σουπερ μουναρες, να υποτιμουν ολες τις αλλες γυναικες και μετα να κλαιγοντε οτι δεν τους καθοντε η οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες  :headbang: :headbang: :headbang:

τυπε υπαρχουν και χειροτεροι  :grin:
αυτοι που περιμενουν τις μουναρες να ερθουν
να τους πουν "γαμήστε μας.. ανοιξαμε τα ποδια και σας περιμενουμε!!!!"
και το κακο δεν ειναι που περιμενουν κατι τετοιο... και εγω μικρος περιμενα
να κερδισω το Τζοκερ!!! Το κακο ειναι η γκρινια μετα  :headbang: :headbang: :headbang:

λες και ειναι υποχρεωμενη η τυχη να παιξει τετοια παιχνιδια.

Επισκέπτης
να κερδισω το Τζοκερ!!! Το κακο ειναι η γκρινια μετα  :headbang: :headbang: :headbang:

υπαρχουν και οι αλλοι  :2funny:
αυτοι που περπατανε στο δρομο λενε ενα (που την πας μωρο μου την κωλαρα σου) ακουνε ενα (αι στο διαολο μαλακα) και μετα βριζουν τις ελλεινιδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΕΓω δεν πιστεύω οτι την έπεσες σε 50 γκόμενες
με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση οπως τα λες
και δεν κατάφερες ουτε μια... Το 0% σαν ποσοστο για 4-5
ειναι οκ... για 50 ... ΜΠΑ  :sunglasses:

εκτος και αν η ασχήμια σου ειναι τοσο δυναμίτης ωστε να καταρίψει
τους νόμους των πιθανοτήτων ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:
στα αρχιδια σου τοτε... θα γινεις αλλιως διασημος

50 γκόμενες δεν είναι τίποτα.50 πρέπει να βαράς στην εβδομάδα μέσα αν θέλεις να εξασκηθείς.Για να μάθει μόνο καμάκι κανείς πρέπει να βγαίνει έξω 4 φορές τουλάχιστον τη βδομάδα και να χτυπάει τουλάχιστον 10 γκόμενες σε κάθε έξοδο και αυτό να το κάνει για 6 μήνες μίνιμουμ.Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρει πρέφα τι παίζει εκεί έξω ούτε θα έχει σοβαρές ευκαιρίες.
Γενικά ποιότητα και ποσότητα από γκόμενες=εμφάνιση X προσπάθεια.Αν κάποιος έχει εμφάνιση 9 και κάνει προσπάθεια επιπέδου 5 θα καταλήξει σε γκόμενα ποιότητας 7.Εάν κάποιος έχει εμφάνιση 5 και κάνει προσπάθεια επιπέδου 9 θα καταλήξει επίσης σε γκόμενα επιπέδου 7.Εάν όμως κάνει προσπάθεια 5 θα καταλήξει σε πολύ μέτρια γκόμενα έως μπάζο.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

τυπε κ αν σου κατσει? :grin: ..μπορει την ωρα που εσυ μαλακιζεσαι στο bou η τυχη σου να δουλευει :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
υπαρχουν και οι αλλοι  :2funny:
αυτοι που περπατανε στο δρομο λενε ενα (που την πας μωρο μου την κωλαρα σου) ακουνε ενα (αι στο διαολο μαλακα) και μετα βριζουν τις ελλεινιδες

Παικτη και οι 2 πλευρες ειναι φάουλ.
Και ειναι φαουλ επειδη δεν εχουν ξεπερασει
ακομη ορισμενα συμπλεγματακια. Αλλωστε αυτο παλευεις
οταν την πεφτεις σε 10 γκομενες μεχρι να κατσει η 1...
οτι στις επομενες 10 θα κατσουν οι 3... και στο τελος θα φτασεις
σε ενα ποσοστο 7-8 στις 10 και θα βαριεσαι τοσο πλεον που τις μισες
θα τις κανεις πασα στους φιλους σου.

Εχουμε οραμα εδω περα τι το περασες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε κ αν σου κατσει? :grin: ..μπορει την ωρα που εσυ μαλακιζεσαι στο bou η τυχη σου να δουλευει :grin:

σημερα μπηκα επειδη ειμαι αρρωστος τυπε.
Με πιασε ενα κρυωμα αλλο πραμα.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
50 γκόμενες δεν είναι τίποτα.50 πρέπει να βαράς στην εβδομάδα μέσα αν θέλεις να εξασκηθείς.Για να μάθει μόνο καμάκι κανείς πρέπει να βγαίνει έξω 4 φορές τουλάχιστον τη βδομάδα και να χτυπάει τουλάχιστον 10 γκόμενες σε κάθε έξοδο και αυτό να το κάνει για 6 μήνες μίνιμουμ.Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρει πρέφα τι παίζει εκεί έξω ούτε θα έχει σοβαρές ευκαιρίες.
Γενικά ποιότητα και ποσότητα από γκόμενες=εμφάνιση X προσπάθεια.Αν κάποιος έχει εμφάνιση 9 και κάνει προσπάθεια επιπέδου 5 θα καταλήξει σε γκόμενα ποιότητας 7.Εάν κάποιος έχει εμφάνιση 5 και κάνει προσπάθεια επιπέδου 9 θα καταλήξει επίσης σε γκόμενα επιπέδου 7.Εάν όμως κάνει προσπάθεια 5 θα καταλήξει σε πολύ μέτρια γκόμενα έως μπάζο.

τυπε 50 γκομενες την βδομασα δια 4 εξοδους την βδομαδα μας κανει να χτυπας 12,5 γκομενες τη βραδια :grin:..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παικτη και οι 2 πλευρες ειναι φάουλ.
Και ειναι φαουλ επειδη δεν εχουν ξεπερασει
ακομη ορισμενα συμπλεγματακια. Αλλωστε αυτο παλευεις
οταν την πεφτεις σε 10 γκομενες μεχρι να κατσει η 1...
οτι στις επομενες 10 θα κατσουν οι 3... και στο τελος θα φτασεις
σε ενα ποσοστο 7-8 στις 10 και θα βαριεσαι τοσο πλεον που τις μισες
θα τις κανεις πασα στους φιλους σου.

Εχουμε οραμα εδω περα τι το περασες  :grin:

Κανένας δε βγάζει το 80% από όσες χτυπάει.Αλλά και το 5% να γουστάρει δεν τρέχει τίποτα αφού αυτό σημαίνει οτι μπορεί κανείς να γαμήσει 100000 γκόμενες εκεί έξω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε 50 γκομενες την βδομασα δια 4 εξοδους την βδομαδα μας κανει να χτυπας 12,5 γκομενες τη βραδια :grin:..

Ναι,πάνω από 10 χρειάζεται.Σε ένα κλαμπ π.χ. πάντα υπάρχουν καμιά δεκαριά γκομενάκια που αξίζει να χτυπηθούν.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
για αυτο υπαρχουν τανεσ εχει αγαπουληδεσ....λεσ τον πονο σου σε αυτεσ και  αλαζειη ψυχολογια σου αμεσωσ ασε που νιωθεισ οτι σε γουσταρουν  :) :)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
σημερα μπηκα επειδη ειμαι αρρωστος τυπε.
Με πιασε ενα κρυωμα αλλο πραμα.

περαστικα τυπε,κ γω ψιλοκρυωμενος ειμαι..μπορει τωρα που μιλαμε να σου χτυπησει τη πορτα η συγκεκριμενη
3127-sexy-nurse.jpg
για να σου τριψει τη πλατουλα :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αμα τρεχεις απο γκομενα σε γκομενα σαν το λιγουρη δεν γαμας που να χτυπιεσαι

Για αυτό χρειάζεται να κόβεις αμέσως ποιες είναι πιθανόν να ανταποκριθούν προτού καν πας.Επίσης να κόβεις από το πρώτο λεπτό αν γουστάρει ή δε γουστάρει ώστε να απαγκιστρωθείς εγκαίρως προτού οι επόμενοι στόχοι αντιληφθούν οτι καμακώνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
περαστικα τυπε,κ γω ψιλοκρυωμενος ειμαι..μπορει τωρα που μιλαμε να σου χτυπησει τη πορτα η συγκεκριμενη
3127-sexy-nurse.jpg
για να σου τριψει τη πλατουλα :grin:

γαμησετα τυπε... αυτη θα στο παρει το κρυωμα
μονομιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για αυτό χρειάζεται να κόβεις αμέσως ποιες είναι πιθανόν να ανταποκριθούν προτού καν πας.Επίσης να κόβεις από το πρώτο λεπτό αν γουστάρει ή δε γουστάρει ώστε να απαγκιστρωθείς εγκαίρως προτού οι επόμενοι στόχοι αντιληφθούν οτι καμακώνεις.
α οκ. στην αρχη νομιζα οτι διαφωνουμε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εμενα επειδη μ αρεσει να ειμαι κερδισμενος εξαρχης παντως  :boobies: :boobies: :boobies:

καμακακι κανω μονο οταν εχω ορεξη και θελω να περασω καλα.

Ενα βλεμμα αμηχανιας απο την δηθεν φανταχτερη γαματο-γκομενα ειναι αρκετο
για να σου φτιαξει την μερα... σαν κουτάβια κάνουν οι καργιόλες  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχει ένας Κροάτης καμάκιας ο badboy που ισχυρίζεται οτι καταλαβαίνει αμέσως ποιες γκόμενες έχουν έρθει στο κλαμπ για να γαμηθούνε.Εχει κάποιες τεχνικές που ονομάζει instafucks για να τις εντοπίζεις και να τις γαμάς σε μερικά λεπτά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπάρχει ένας Κροάτης καμάκιας ο badboy που ισχυρίζεται οτι καταλαβαίνει αμέσως ποιες γκόμενες έχουν έρθει στο κλαμπ για να γαμηθούνε.Εχει κάποιες τεχνικές που ονομάζει instafucks για να τις εντοπίζεις και να τις γαμάς σε μερικά λεπτά.

Δεν χρειαζεται τεχνικη αυτο για να το καταλαβεις τυπε
διαφωνω με τον φιλο σου  :grin:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

τυπε κανα link με τις τεχνικες του badboy παιζει? :grin:...αμα ειναι να γαμας σε μερικα λεπτα..δεν εχω χρονο για πεταμα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom