Επισκέπτης
μαλλον για την mileena την κοβω τυπε
ειχε τετοιες βυζαρες η μιλενα?
μαλλον για την mileena την κοβω τυπε
Λες και τον καφέ?
Ο δασκαλος Αλκης Παναγιωτιδης θα σε καθοδηγησει στην ολη διαδικασια.ναι σήμερα το πρωί, σκέφτομαι να τη πάρω προς το σαβ/κο που λογικά δε θα έχει υποχρεώσεις με μαθήματα.
Σε παρακαλω μη μου την στρεσαρεις και σταματησει να μου κανει αυγα.Κι εσύ λάκη , αν κρίνω από το αβατάρ σου , το'χεις χάσει το χρωματάκι σου...Τι έγινε? Κλάσαμε Σφερδεκλομέντες? Εεεεεεεεεεεεεεεε?
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
οπως και οταν δεν εισαι επιλεγεις τους καταλληλους στοχουςπως κανεις καμακι οταν εισαι ομορφοπαιδο?
...ή αν βαζουν μουσικη σε γκοθαδικο.Aν μπεις σε καμιά μπάντα?
Όχι στην μπάντα που παίζει τα πάντα χαχα
Πιάνει πάντως. Πολλοί υπερπανάθλιοι δείχνουν αλλιώς με μια κιθάρα/μπάσο/ντραμς
Aν μπεις σε καμιά μπάντα?
Όχι στην μπάντα που παίζει τα πάντα χαχα
Πιάνει πάντως. Πολλοί υπερπανάθλιοι δείχνουν αλλιώς με μια κιθάρα/μπάσο/ντραμς
πως κανεις καμακι οταν εισαι ομορφοπαιδο?
του ιδιου επιπεδου τυπε ?η πεφτεις κατηγορια?οπως και οταν δεν εισαι επιλεγεις τους καταλληλους στοχους
δεν υπαρχουν κατηγοριες στο αναλογα την καυλα της στιγμης...του ιδιου επιπεδου τυπε ?η πεφτεις κατηγορια?
Σιγα μην γραφτει και σε ομάδες
για το μελλον του πλανητη να τρωει την μιση του
μερα σε αυτα για να βρει γκομενα ρε τυπισσα
εκει εξω ειναι οι ευκαιριες. ΠΟλυ - πολυ δεν θα βρουν γκομενα ποτε.
Ε και?
τυπε εδω υπαρχει η λογικη οτι ολοι πρεπει να γαμανε υπερμουνα να εχουν 3000000 € σε καταθεσεις βιλα στη μυκονο και σκαφοςΣιγα μην γραφτει και σε ομάδες
για το μελλον του πλανητη να τρωει την μιση του
μερα σε αυτα για να βρει γκομενα ρε τυπισσα
εκει εξω ειναι οι ευκαιριες. ΠΟλυ - πολυ δεν θα βρουν γκομενα ποτε.
Ε και?
τυπε εδω υπαρχει η λογικη οτι ολοι πρεπει να γαμανε υπερμουνα να εχουν 3000000 € σε καταθεσεις βιλα στη μυκονο και σκαφος
;)Τυπε ο αλλος γραφει οτι την έπεσε
και σε μπαζα ομως και έφυγε ακυρίδης :S
κατι αλλο τρεχει... εγω προσωπικα δεν τον πιστευω.