Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
τυπε με εχεις ευκολα χωρις κουραση. βαλε μου φωτο σου στον καναπε ακουγοντας μπαρμπαρα στρειζαντ να μου φυγουν τα δοντια.

ααααααααααααααααααααααααααααχαχα !

Τι φταιει η Μπαρμπαρα στρέιζαντ ?

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Με αφορμη κατι προηγουμενα ποστ ας δουμε λιγο το θεμα με τις "Γυναικες φιλες".... το Hype που ανθισε στην Ελλαδα κυριως στα 90ς και στα 00ς και συνεχιζει την ενδοξη πορεια του προς τον πληρη εξευτελισμο του ανδρικου φυλου.... ολοι της γης οι απελπισμενοι (συνηθως) οποιο  ωραιο μουνι δεν μπορουσαν να το γαμησουν το κανουνε "φιλη" με την ελπιδα καποια στιγμη να βαρεθει απο τους επισημους γκομενους και τις περιστασιακες ξεπετες και να τους κανει κανα ψυχικο και αυτους τους καψερους(παρολο που δεν προκειται ποτε μα ποτε να το παραδεχθουν δημοσια και θα το αρνουνται πεισματικα)....Και η αλλη κατηγορια γυναικων που γινονται μαζι τους "φιλοι" ειναι τα υπερμπαζα των πεντε ηπειρων δεν θα γαμουσαν ουτε με την απειλη δικανου(πραγμα που επισης δεν θα παραδεχτουν ποτε δημοσια)...Απλα τα πραγματα...  ;)

Επισκέπτης
αυτος ειναι το 1/3 μου ρε φιλος γομαρι ειπαμε οχι σαμιαμιδι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Εσύ δεν περιέργαψες ένα περιστατικό. Έγραψες ΤΟ περιστατικό. Σε μια εποχή που στο Κερατσίνι έβρησκες άνεργο με δυσκολία (μιας και τότε στο Κερατσίνι έμεναν άνθρωποι που είτε εργαζόντουσαν στην οικοδομή,μ είτε στα Ολυμπιακά έργα, είτε στα έργα αναπλασης του οδικού δικτύου της πόλης είτε στα ναυπηγεία) εσύ βρήκες έναν άεργο. ΟΚ δεκτό. Αλλά δεν ήταν όποιος και όποιος άνεργος. Ήταν κάποιος που γαμούσε μία από το Ψυχικό (ή το Μαρούσι δε θυμάμαι περιοχή) και η οποία κατέβηκε στο Κερατσίνι και τη πήδηξε ο τύπος στο πάρκο (σε μια εποχή που το πάρκο ήταν πολυσύχναστο) ενώ εσείς πέρνατε μάτι...Τι να πω. Ίσως είναι και δυσκολόπιστος μιας και μόνο εγώ βλέπω τοοοοοοσα απίθανα πράγματα να συμβαίνουν μαζί ταυτόχρονα.
Πάμε και στα του αμαξιού. Πες μου το αγόρασες μεταχειρισμένο ή του κουτιού; Και πες μου είναι δυνατόν να ανέβασες τα άλογα κατά 40% περίπου (από 260 σε 350) χωρίς να έσκασες λεφτά. Γιατί δε μπορείς να ανεβάσεις τόσο πολύ τ άλογα χωρίς να πάρεις τοπ βελτιώσεις. (συν ότι αλλάζει η οδηγική συμπεριφορά του αμαξιού και πρέπει να κάνεις επεμβάσεις και σε άλλα μέρη του πλην της μηχανής αλλιώς το αμάξι γίνεται σκοτώστρα, αλλά το πραβλέπω γιατί θα μακρυγορίσω). Οπότε και να εργατικά να σου χάρησε ο μάστορας (που πρέπει να είναι και από τους καλύτερους και όχι ο φαναρτζής της γειτονιάς σου) μόνο και μόνο τα υλικά θα πρέπει να σου πήγαν πάνω από 12+χιλιάρικα.
Δεν είπα ότι προσπαθείς να με πείσεις. Εξάλλου τα γραφόμενά σου δε μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Και για να είμαι και ον τόπικ. Μη την πάρεις Σ/Κ. Κάποια άλλη μέρα θα είναι καλύτερα μιας και παίζει μεγααλύτερη πιθανότητα να σου πει ΟΚ. Αλλα από την άλλη δε το κατέχω και τόσο πολύ το καμάκι..Άσε που έχω και πάνω από 5ετιά να το ασκήσω (τα καλά του να είσαι Έυρωπαίος σε χώρες της άπω ανατολής)
Α!Και ο φίλος μου δε ξέρω τι αμαξι έχει. Αλλάζει κάθε χρόνο αμάξι (πριν χρόνια του έκατσαν καλα λεφτά και τα επένδυσε σωστά και έχει αυτή τη δυνατότητα). Πάντως έχει κόλλημα με το ασημί/ανθρακί χρώμα (ξέρω ξέρω. Πρώτα τα σπουδα΄΄ια και μετά το σεντόνι)
Υ.Γ Μια ερώτηση ρε Λάκη. Γιατί γράφεις τα ποστ σου στη μορφή ιαμβικού 15σύλλαβου; (και δε σε κοροιδεύω, απλά μου έχει κάνει εντύπωση)

Επισημάνσεις Γρηγοράκη αγορίνα ...
1)Τα πάρκα μετά τις 03.00 δεν ήταν ούτε και είναι τόσο πολυσύχναστα.
2)Ο τύπος ήταν άνεργος όταν έγινε το περιστατικό . Πριν είχε δουλειά
και ξαναβρήκε μετά από λίγους μήνες. Έμεινε ωστόσο κανένα 5μηνο τουλάχιστον άνεργος.
3)Είχα γράψει (αν δεν βαριέσαι ψάχτο-εγώ βαριέμαι) "στα πέριξ του κερατσινίου".
Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και ακριβώς κέντρο κερατσινίου , αλλά να είναι κάπου παραπέρα στην ευρύτερη ... εκλογική περιφέρεια Β' Πειραιώς ωστόσο (δεν θέλω και να φωτογραφίσω).
4)Ο τύπος είχε δουλέψει πολύ σε δημόσιες σχέσεις. Οι έξοδοι σε μαγαζιά του κόστιζαν ελάχιστα (δεν πλήρωνε κανονικά, αλλά μην φανταστείς σε top μαγαζιά, σε συνοικιακά)και όλοι όσοι δούλευαν εκεί έλεγαν καλά λόγια για αυτόν , κάτι που μετράει σε γκόμενες.
5)Είχε μουνάρες κολλητές, που δεν σκόπευε να γαμήσει ,αλλά ήταν χρήσιμες ... ποικιλοτρόπως ....
6)Ξεκόλλα με το αμάξι μου. Στα τούρμπο πάντως να ξέρεις ότι ανεβαίνει ευκολα η ιπποδύναμη.
7)Όντως οι ... φανοποιοι δεν κάνουν βελτιώσεις. Το συνηθίζουν οι μηχανικοί.
8)Είσαι απόφοιτος Πολυτεχνείου ;;;;; Μου θυμίζεις πολλούς γνωστούς μου.
Θα έλεγα μάλιστα όχι σχολής σχετικής με οικοδομές (όχι δηλαδή πολ.μηχανικός, αρχιτέκτονας , τοπογράφος) ....

Επισκέπτης
Με αφορμη κατι προηγουμενα ποστ ας δουμε λιγο το θεμα με τις "Γυναικες φιλες".... το Hype που ανθισε στην Ελλαδα κυριως στα 90ς και στα 00ς και συνεχιζει την ενδοξη πορεια του προς τον πληρη εξευτελισμο του ανδρικου φυλου.... ολοι της γης οι απελπισμενοι (συνηθως) οποιο  ωραιο μουνι δεν μπορουσαν να το γαμησουν το κανουνε "φιλη" με την ελπιδα καποια στιγμη να βαρεθει απο τους επισημους γκομενους και τις περιστασιακες ξεπετες και να τους κανει κανα ψυχικο και αυτους τους καψερους(παρολο που δεν προκειται ποτε μα ποτε να το παραδεχθουν δημοσια και θα το αρνουνται πεισματικα)....Και η αλλη κατηγορια γυναικων που γινονται μαζι τους "φιλοι" ειναι τα υπερμπαζα των πεντε ηπειρων δεν θα γαμουσαν ουτε με την απειλη δικανου(πραγμα που επισης δεν θα παραδεχτουν ποτε δημοσια)...Απλα τα πραγματα...  ;)

δηλαδη εγω ειμαι ο απελπισμενος που προσκοληθηκα στην μουναρα μπας και την γαμησω.μαλιστα.με το στρινγκ την ειχα να κοιμαται στο διπλα κρεβατι αλλα αμα λεει ολη την ωρα στον πουτσο μου και στα αρχιδια μου κτλ θα σου λεγα εγω αν θα την γουσταρες.απο ενα σημειο και μετα την βλεπεις σαν αδελφη σου και την σεβεσαι και την προσεχεις αμα δεν την φας απο την αρχη.μην τα γενικευεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
Πως κανεις καμακι αν δεν εισαι εμφανισιμος /

Πολυ απλό !

Αρκεί να εισαι διάσημος τραγουδιστης !

Η διασημος ποδοσφαιριστης !

Η διασημος μπασκετμπολιστας ,ηθοποιος ,δημοσιογραφος .

Υπουργός ,Δήμαρχος (πχ Γκλετσος ) κτλ .

Η απλως να της πεις οτι εχεις μεσον και θα την διορισεις στο Δημοσιο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
δηλαδη εγω ειμαι ο απελπισμενος που προσκοληθηκα στην μουναρα μπας και την γαμησω.μαλιστα.με το στρινγκ την ειχα να κοιμαται στο διπλα κρεβατι αλλα αμα λεει ολη την ωρα στον πουτσο μου και στα αρχιδια μου κτλ θα σου λεγα εγω αν θα την γουσταρες.απο ενα σημειο και μετα την βλεπεις σαν αδελφη σου και την σεβεσαι και την προσεχεις αμα δεν την φας απο την αρχη.μην τα γενικευεις.

Και λοιπον? Εσυ εισαι μειοψηφεια στον γενικο κανονα οπως και αλλοι που εχουν τα ωραια μουνια για "κραχτες" σε αλλα ωραια μουνια ειναι και αυτοι μια μικρη μειοψηφεια...Οι πιο πολλοι...Αγαπουλααααα.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom