Επισκέπτης
Α βάλει φωτό ρεεεε κι ας αφήσει τις φωτό με τα μούσκουλαααααα
Το έχασες.
Ε μα, τον Μάρκους τώρα..
θελεις να δεις τον κουκλο τον γιο μου βελβι????????????
Α βάλει φωτό ρεεεε κι ας αφήσει τις φωτό με τα μούσκουλαααααα
Το έχασες.
Ε μα, τον Μάρκους τώρα..
θελεις να δεις τον κουκλο τον γιο μου βελβι????????????
Παίζεις ύπουλα τύπε...θελεις να δεις τον κουκλο τον γιο μου βελβι????????????
Παίζεις ύπουλα τύπε...
τυπε τρεξε κατω στο δρομο ριξε κανα αποφαι και γωνιασου με φωτογραφικη
ε οχι και αποφαι.....καμια κροκετα τις αγαπαμε τις γατες....
Ο ενας ποσταρει φωτογραφια του με τη στολη του λοκατζη, ο αλλος ποσταρει ψιψινες, πες μου ρε Εκτορ πώς να τους ανταγωνιστω ο δυστυχης?
ε οχι και αποφαι.....καμια κροκετα τις αγαπαμε τις γατες....
Ο ενας ποσταρει φωτογραφια του με τη στολη του λοκατζη, ο αλλος ποσταρει ψιψινες, πες μου ρε Εκτορ πώς να τους ανταγωνιστω ο δυστυχης?
τι ειπε ο θεος ;)τυπε παρακληση. μη ξαναβαλεις φωτο σου αβαταρ. δε μπορω να βλεπω μουσκουλα φωτο και γραπτα τζαστιν μπιμπερ
Δεν πιανει τυπε.Ποσταρε φωτο από το βιβλιαριο τραπεζης !
τυπε παρακληση. μη ξαναβαλεις φωτο σου αβαταρ. δε μπορω να βλεπω μουσκουλα φωτο και γραπτα τζαστιν μπιμπερ
τυπε παρακληση. μη ξαναβαλεις φωτο σου αβαταρ. δε μπορω να βλεπω μουσκουλα φωτο και γραπτα τζαστιν μπιμπερ
συνδιασε εξυπνα τυπε. improvise adapt overcome
γιατι ρε φιλος ειμαι γομαρι με καλη καρδια εκτος και αν με εκνευρισεις και σου κατεβασω δοντια.
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ εισαι θεος ρε αλητη!!!!συνδιασε εξυπνα τυπε. improvise adapt overcome