Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Η φράση "Pickup Artist" προέρχεται απ' τις αγγλικές λέξεις "Pickup" και "Artist"
Σκάσε να δούμε σχόλια ανδρών
Η φράση "Pickup Artist" προέρχεται απ' τις αγγλικές λέξεις "Pickup" και "Artist"
Μερική και αποτυχημένη μετάφραση του ευαγγελίου που ανέφερα ...
Ο Ευαγγελος Γιαννοπουλος ειχε κανει τα περισσοτερα ρουσφετια απο
οποιονδηποτε αλλο στο ΠΑΣΟΚ !
Ο μιστερ Ρουσφετι ! Και λετε να μην ειχε ωραιες ξανθες στο κρεββατι του ?
Παντως ρε μαγκες ,ο τυπος ηταν ΤΟ ΓΕΛΙΟ !
ε τωρα αμα ειναι να παιξω ολοκληρο θεατρο για να μου κατσει η γκομενα γαμησε το αστο.τι γραφει ο τυπος αυτος κανει homework πριν βγει.
Δεν έχεις θέμα εσύ είσαι σέξυ
ε τωρα αμα ειναι να παιξω ολοκληρο θεατρο για να μου κατσει η γκομενα γαμησε το αστο.τι γραφει ο τυπος αυτος κανει homework πριν βγει.
Εφαρμογη του καμακιου σε Βιλμα :
αυτο σηκωνει ραντεβου θανατου σοβαρα.θα σου σπασω το λαιμο βιλμα.
Εφαρμογη του καμακιου σε Βιλμα :
-Εχω πολυ λιγο χρονο ,διοτι με περιμενει η παρεα μου ,μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για τη μουσικη στο κλαμπ ?
-(Βιλμα) Παρτε το τηλέφωνο μου ,αφου βιαζεστε ,για να συζητησουμε το θεμα με την ησυχια μας !
Ο τυπος μενει αφωνος ,διοτι αυτο δεν προβλέπεται απο το συγγραμμα !
Ψελλιζει : Ε ,Ε ,Ε ,Ε....
Και μετα της λεει ,μεσα στην τουαλετα που ειχες παει τι εκανες ?
Ε ,Ε ,Ε, Εχεζες ?
Μόλις δεις τη Βίλμα ...
http://[URL unfurl="true"]www.conceptsbydell.com/roadrunner.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
εγω δηλαδη που παω κατευθειαν και τhς λεω οτι μου αρεσει και θελω να την γνωρισω ειμαι μαλακας?αχαχχαχαχαχ.προτιμω την ευθεια παρα τις στροφες.τα βαριεμαι ολα αυτα δεν παιζει.
Καλλιτέχνης αγροτικού δλδ?
εγω δηλαδη που παω κατευθειαν και τhς λεω οτι μου αρεσει και θελω να την γνωρισω ειμαι μαλακας?αχαχχαχαχαχ.προτιμω την ευθεια παρα τις στροφες.τα βαριεμαι ολα αυτα δεν παιζει.
Εγώ πάντως που τις ρωτούσα αν τους αρέσει ο πρωκτικός έρωτας, έπαιρνα τ' αρχίδια μουεγω δηλαδη που παω κατευθειαν και τhς λεω οτι μου αρεσει και θελω να την γνωρισω ειμαι μαλακας?αχαχχαχαχαχ.προτιμω την ευθεια παρα τις στροφες.τα βαριεμαι ολα αυτα δεν παιζει.
Μόλις δεις τη Βίλμα ...
http://[URL unfurl="true"]www.conceptsbydell.com/roadrunner.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι λεπτουλα ομως ! Δεν ειναι χοντρη .
Σαν την Βελβουλα μας .
Εφαρμογη καμακιου σε βελβυ :
Συγγνωμη ξερετε καποιο εστιατοριο χορτοφαγιας εδω κοντα ?
-(βελβυ ) Α ,ειστε και σεις χορτοφαγος ? Επιτελους ! Λοιπον θα στριψετε αριστερα ,μετα απο 100 μετρα κλπ ....
- (καμακι ) Δεν ερχεστε και σεις μαζι να σας κανω το τραπεζι ? να μου πειτε και πια πιατα να διαλεξω !
-(βελβυ ) Θα ερχομουν ,αλλα εχω περιοδο ! Τζαμπα θα με ταϊζατε !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ πάντως που τις ρωτούσα αν τους αρέσει ο πρωκτικός έρωτας, έπαιρνα τ' αρχίδια μου
Μαλακισμένες! >