Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αφού είδες φωτό
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ .

Σε προκαλώ.

Να μας πουν οι νέοι χρήστες
τι αποδεικνύει
και αν αποδεικνύει ότι είμαι ... χοντρός ...

Αν δεν το κανει καμιά σας
με επαληθεύετε για άλλη μία φορά
ότι είστε αζήτητα μπάζα !!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΩΤΟ !!!!!
ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ... ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ;;;;;;;;;;;

Είσαι σαπιοκοιλιάς ρε !  ¨οτι και να λες είσαι ένας κακομοίρης πιστοΛάκης (πουστοΛάκης θα έπρεπε να λέμε καλύτερα γιατί αλλουνού τον κώλο ξέσκιζε ο κολλητός στο Κερατσίνι , μη νομίζεις οτι κατάπιαμε αμάσητα τα περί γκόμενας των ΒΠ)   :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
και επίσης τα άρθρα:

Αν η εμπειρια του είναι
1 συμφοιτήτρια
1 κολλητή συναδέλφου από τη δουλειά

δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει άποψη για το καμάκι.
Μόνο για τα ... προξενιά ...
Το πρώτο γτπ.
Το δεύτερο έχει ένα point,αλλά και πάλι  αν το ζητήσεις λάθος δεν είναι.Mysterious man και mysterious ways :grin:
Άποψή μου,που έχω εμπειρία μόνο από τα παραπάνω που γράφεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε κοπελα μου εδω σε φορουμ για bodybuilding και ολες οι τυπισες βαζανε φωτο να γνωριζουμε ποιον μιλαμε.τι ειστε τιποτα ντιβες και κρυβεστε εχετε μπει σε φορουμ μπουρδελα και δεν βαζεις μια γαμημενη φωτο να κανουμε παιχνιδι.τι παιχνιδι να σου πω αφου δεν ειστε για τιποτα.η ρυθμ τουλαχιστον σου λεει απο κοντα δεν γουσταρει τις φωτο.

και να θελε ρε να βαλει φωτο δεν μπορει τοσος λαος μπαινει,υπαρχουν ξαδερφια αδερφια καλοθελητες.δεν θα ειναι και οτι καλυτερο.

δικο μου λαθος τοτε.καλυτερα που δεν βαζουν η απομυθοποιηση δεν ειναι καλο πραγμα το μυστηριο διατηρει την φαντασια και το ενδιαφερον

Ούτε μήνας δεν πέρασε καλέ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πήρε το στραβό το δρόμο του μουνιΛάκη ο Μανουέλ , αλλά μάλλον θα επανεξετάσει τις δηλώσεις του.

Επισκέπτης
Ούτε μήνας δεν πέρασε καλέ.

ναι και μετα ειδα ποσο γτπ ειναι μερικες που η αλλη πηγε να με τρελανει οταν την προηγουμενη μερα εγραφε οτι βγαινει στον σκοτεινο ηλιο επειδη φοβηθηκε μην την βρω οντως ναι αλλη δουλεια δεν εχω να κανω.βαλετε δεν βαλετε εμενα δεν με νοιαζει.μονο με την πορνη την αντιγονη θελω να βγω αλλα δεν μου καθετε.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι και μετα ειδα ποσο γτπ ειναι μερικες που η αλλη πηγε να με τρελανει οταν την προηγουμενη μερα εγραφε οτι βγαινει στον σκοτεινο ηλιο επειδη φοβηθηκε μην την βρω οντως ναι αλλη δουλεια δεν εχω να κανω.βαλετε δεν βαλετε εμενα δεν με νοιαζει.μονο με την πορνη την αντιγονη θελω να βγω αλλα δεν μου καθετε.

ε αυτή είναι παρτόλα , θα σου κάτσει με λίγη υπομονη.

Επισκέπτης
Είσαι σαπιοκοιλιάς ρε !  ¨οτι και να λες είσαι ένας κακομοίρης πιστοΛάκης (πουστοΛάκης θα έπρεπε να λέμε καλύτερα γιατί αλλουνού τον κώλο ξέσκιζε ο κολλητός στο Κερατσίνι , μη νομίζεις οτι κατάπιαμε αμάσητα τα περί γκόμενας των ΒΠ)  

Για σένα
είμαι ό,τι γουστάρεις.

Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτε σε σένα
και το συνάφι σου.
Με κάθε σας post
επαληθεύετε τα χειροτερα που γράφω για εσάς.

Υ.Γ. Σε λίγο θα πάω στην κάβα μου
και θα διαλέξω ένα μπουκάλι τυχαία με κλειστά μάτια.
Αν μου τη δώσει, μπορεί να βάλω στοίχημα με τον εαυτό μου
και αναλόγως του αποτελέσματος
να ανεβάσω δημόσια φωτό από κάποια "γκομενάκια" ...

[size=17pt]ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΟΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... [/size]  [size=20pt]ΑΡΕΝΑ !!!!![/size]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είσαι σαπιοκοιλιάς ρε !  ¨οτι και να λες είσαι ένας κακομοίρης πιστοΛάκης (πουστοΛάκης θα έπρεπε να λέμε καλύτερα γιατί αλλουνού τον κώλο ξέσκιζε ο κολλητός στο Κερατσίνι , μη νομίζεις οτι κατάπιαμε αμάσητα τα περί γκόμενας τω ΒΠ)   :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Ρε χέσε τον Λάκη,και πες για την γκόμενα της φωτογραφίας,γιατί αν ήταν σαπιοκοιλιάς κ είχε δίπλα του θεά χαλάλι του,μεγιά του με χαρά του.

Αν π.χ. είχε καμιά πιτσιρίκα χορευτριούλα όπως ο κτηνίατρος από το ''κ οι παντρεμένοι έχουν ψυχή'' χαλάλι του.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πόθεν πηγαζει η προτιμησις αν επιτρεπεται?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Πόσο γτπ το dark sun χαχαχα (πλέον).
E άμα δε σε νοιάζει, απλά πάψε να μας ζαλίζεις τον έρωτα.

Ρε χέσε τον Λάκη,και πες για την γκόμενα της φωτογραφία,γιατί αν ήταν σαπιοκοιλιάς κ είχε δίπλα του θεά χαλάλι του,μεγιά του,με χαρά του.

Αν π.χ. είχε καμιά πιτσιρίκα χορευτριούλα όπως ο κτηνίατρος από το ''κ οι παντρεμένοι έχουν ψυχή'' χαλάλι του.....

Είναι ένα πιτσιρίκι στη φωτό, ήμαρτον κι εσύ.

Επισκέπτης
Πόθεν πηγαζει η προτιμησις αν επιτρεπεται?

για την αντιγονη?ειναι η νουμερο ενα πορνη απο οτι την κοβω.κρεμιετε και στους ωμους κτλ.πρεπει να ειναι και κοντοπουτανο.μια χαρα.ενω παλια γαμουσε το νταρκ σαν βελβυ με τους καμενους.ασε ρε.ποιο γελοιος χωρος απο το γκοθ δεν υπαρχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
για την αντιγονη?ειναι η νουμερο ενα πορνη απο οτι την κοβω.κρεμιετε και στους ωμους κτλ.πρεπει να ειναι και κοντοπουτανο.μια χαρα.ενω παλια γαμουσε το νταρκ σαν βελβυ με τους καμενους.ασε ρε.ποιο γελοιος χωρος απο το γκοθ δεν υπαρχει.
Φανταζομαι αν ειχε δεχτει να βγει μαζι σου δεν θα την αποκαλουσες ετσι ε?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως....από τότε που οι χαραμάδες ήρθαν στο site, τα πιο περιζήτητα αντικείμενα προς δημοσίευση είναι σταθερά οι φωτός των χαραμάδων (έστω και ακέφαλες) και τα μηνύματα των κοκκινιστών.

Θα ρισκάρω να μαντέψω, ότι κανένα από τα δύο δεν θα δούμε ποτέ.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
Η αμανιτα αποκαλει τον λακη "σαπιοκοιλια " !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι αποκαλουσε τον παπαμιχαηλ ο σχωρεμενος ο Γιαννοπουλος !

EYAGGELOS+(2).jpg

Λες η αμανιτα να ειναι η ...μετενσαρκωση του Ευαγγελου Γιαννοπουλου ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom