Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μας κλεισαν τα φρουταδικα
και με το κλαμπακι αν και τιγκα με το ενα ποτακι που πινουν και μετα γεια σας δεν βγαινει η δουλεια...
Με 10 ευρώ το ποτό, φυσικό είναι να παίρνουν ένα και να το λιβανίζουν. Και αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική στις τιμές θα σκάνε και με φλασκί και θα πέρνουν ένα ποτήρι νερό.....

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με 10 ευρώ το ποτό, φυσικό είναι να παίρνουν ένα και να το λιβανίζουν. Και αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική στις τιμές θα σκάνε και με φλασκί και θα πέρνουν ένα ποτήρι νερό.....

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ είδα χειρότερο. Τύπισσα να έχει μαζέψει άδειο μπουκάλι μπύρας και να το γεμίζει με νερό από τις τουαλέτες. Και σε μουράτο μαγαζί φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε αυτο με το φλασκι στη τσεπη παιζει απο παλια με τους ιταλους στις διακοπες. και ξαναγεμιζουν με τροπο το ποτηρι

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ είδα χειρότερο. Τύπισσα να έχει μαζέψει άδειο μπουκάλι μπύρας και να το γεμίζει με νερό από τις τουαλέτες. Και σε μουράτο μαγαζί φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντα υπαρχει χειροτερο. τυπος (ο θεος του να τον κανει δηλαδη) βγαινοντας απο το στριπτιζαδικο, πηρε μαζι του και το ανθρακουχο που επινε αφου πρωτα βιδωσε το καπακι για να μη ξεθυμανει το ανθρακικο μεχρι να το παει σπιτι του. και ειναι και μουρατο μελος εδω φυσικα που παραπονιεται κανα δυο χρονια τωρα για δανεικα που λεει οτι δεν του γυρνανε πισω για να το παιζει λεφτας να ουμ'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντα υπαρχει χειροτερο. τυπος (ο θεος του να τον κανει δηλαδη) βγαινοντας απο το στριπτιζαδικο, πηρε μαζι του και το ανθρακουχο που επινε αφου πρωτα βιδωσε το καπακι για να μη ξεθυμανει το ανθρακικο μεχρι να το παει σπιτι του. και ειναι και μουρατο μελος εδω φυσικα που παραπονιεται κανα δυο χρονια τωρα για δανεικα που λεει οτι δεν του γυρνανε πισω για να το παιζει λεφτας να ουμ'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συ θασαι ο φεσατζης να υποθεσω  :think:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό δεν το'πιασα συμπουρδελιάρη τύπε μου... :think: Γιατί να μην το πάρει, αφού το έπινε?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Θεικό το θρεντ!!!! Το τι τριάρια και φίδια έχω διαβάσει εδώ μέσα δε παίζεται όπως με τον άλλον που έχει αμάξι 80χιλιάρικων και όμως κάνει παρέα με άνεργο στο Κερατσίνι (ποια πάλη των τάξεων και μαλακίες) και θεωρεί τον εαυτό του "απλό" ενώ το αμάξι του δε το έχουν ούτε οι γιοι των εφοπλιστών (ίσως βέβαια γιατί στην ίδια τιμή και πιο φτηνά μπορούν να πάρουν την ΒΜW 1M που έχει 350 ίππους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Και σχεδόν ΟΛΟΙ γαμάνε κώλους!!! Τι λέτε ρε; Σοβαρά; Τόσο ξεκωλιάρες έχουν γίνει οι Ελληνίδες και οι ξένεις στην Ελλάδα; Βλέπουν άντρα και τρέχουν να κάνουν καθαρισμό κωλοτριπίδας;;;;;
Όσο για το καμάκι διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα. Θα το (ξανα)εξασκήσω όταν γυρίσω Ελλάδα για να δω κατά πόσο μετράει. Αν και οι γνωστοί μου και οι φίλοι μου στην Ελλάδα μου λένε πως πλέον δε χρειάζεται. Κουνάς κανένα κατοστάευρο και καθάρισες. Ούτε μπλα μπλά ούτε τίποτα. Ακόμα και οι "καλές" κυρίες των και καλά ΒΠ γαμιούνται για να πληρώσουν τη ΔΕΗ.....

Α! Έχω ένα φίλο που εργάζεται στο 401 με γκρίζους κροτάφους, αλλά είναι 35 (και όμως έχει γκρίζους κροτάφους) και όχι 45

αυτά τα λένε με μπολντ και πρωτα πρώτα!
οχι μου γραφεις ολο το σεντονι και μετα μου λες και την πληροφορια!!!
μηπως εχει ανθρακι σ3 το αγορι αυτο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
που ναι ο λακης ρε παιδια ..εχω αρχισει και βαριεμαι; :grin: ποια μουναρα να  γαμαει παλι η οποια του καθησε χωρις λεφτα επειδη προφανως θαυμασε τον εξαιρετικο του χαρακτηρα;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
που ναι ο λακης ρε παιδια ..εχω αρχισει και βαριεμαι; :grin: ποια μουναρα να  γαμαει παλι η οποια του καθησε χωρις λεφτα επειδη προφανως θαυμασε τον εξαιρετικο του χαρακτηρα;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν θα σου ποσταρει φωτο ΤΩΝ γκομενων του οπως μας εχει πει αλλωστε θα το βουλωσεις μια και καλη.
Εχει μπακα οπλα μαχαιρια σπιτι παιδια γυναικα τρελα και ειναι οδοντριατρος, ειναι τρελο πακετο.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
ρε συ μην κοροιδευεις!
εμενα μ αρεσει ας πουμε!
ειναι σοβαρος, εξυπνος, πετυχημενος, σταθερος, οπορτουνιστής και υστερόβουλος.
αν σκεφτω και αλλα θα σας τα πω!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οταν θα σου ποσταρει φωτο ΤΩΝ γκομενων του οπως μας εχει πει αλλωστε θα το βουλωσεις μια και καλη.
Εχει μπακα οπλα μαχαιρια σπιτι παιδια γυναικα τρελα και ειναι οδοντριατρος, ειναι τρελο πακετο.

ναι τις ειδα και γω τις φωτο χαχαχαχαχαχαχαχ ρε λακη ελα να μας πεις πως κανεις καμακι εσυ που εισαι μπαζο και ριχνεις μουναρες με  που θελουν μονο  γκωλικον ερωτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ρε συ μην κοροιδευεις!
εμενα μ αρεσει ας πουμε!
ειναι σοβαρος, εξυπνος, πετυχημενος, σταθερος, οπορτουνιστής και υστερόβουλος.
αν σκεφτω και αλλα θα σας τα πω!

εσενα ολοι σε αρεκουν δεν μετραει εισαι ο αλεξ στο γυναικειο χαχαχαχα

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

εσυ τι εχεις μαναρι απ ολο το πακετο?

εσενα ολοι σε αρεκουν δεν μετραει εισαι ο αλεξ στο γυναικειο χαχαχαχα

:grin:

Επισκέπτης
ναι τις ειδα και γω τις φωτο χαχαχαχαχαχαχαχ ρε λακη ελα να μας πεις πως κανεις καμακι εσυ που εισαι μπαζο και ριχνεις μουναρες με  που θελουν μονο  γκωνλικον ερωτα
Συγνώμη για τη διόρθωση,απλά σε περίπτωση που το ζητήσεις,να το κάνεις σωστά. ;)

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Συγνώμη για τη διόρθωση,απλά σε περίπτωση που το ζητήσεις,να το κάνεις σωστά. ;)

αμα θελουμε να το ζητησουμε σιγουρα δεν θα το ζητησουμε απο σενα!
ξουτ!
υπαρχουν αλλοι καταλληλοτεροι!
:P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι