Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
Παρτη τη Πέμπτη ή την άλλη Τρίτη με το μυαλό ότι κατα ακόμα και αρνητική να είναι  η απάντηση να μην απογοητευτείς. Συνταγές δεν υπάρχουν. Μπορεί να έπαιρνες και αμέσως με το που βγήκατε από το λεωφορείο και να το εκλάμβανε ως θετικό στοιχείο, τόλμη κλπ. Το θέμα είναι να πέσεις στο κατάλληλο timing και αυτο συμβαίνει αυξάνοντας τις πρόσπάθειες χωρίς όμως να αλλοιώσεις το χαρακτήρα σου.

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
Παρτη τη Πέμπτη ή την άλλη Τρίτη με το μυαλό ότι κατα ακόμα και αρνητική να είναι  η απάντηση να μην απογοητευτείς. Συνταγές δεν υπάρχουν. Μπορεί να έπαιρνες και αμέσως με το που βγήκατε από το λεωφορείο και να το εκλάμβανε ως θετικό στοιχείο, τόλμη κλπ. Το θέμα είναι να πέσεις στο κατάλληλο timing και αυτο συμβαίνει αυξάνοντας τις πρόσπάθειες χωρίς όμως να αλλοιώσεις το χαρακτήρα σου.

Φίλε έχω φάει άπειρες αρνητικές απαντήσεις από γκόμενες των οποίων πήρα το τηλέφωνο και πλέον έχω αποκτήσει τη κατάλληλη ψυχολογική ανοσία...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ο ένας μοστράρει το γυμνό μπράτσο του με αμάνικο ο άλλος πετάει τα κλειδιά της Μερσεντές στο τραπέζι ο άλλος περνάει δίπλα σου και σε σπρώχνει ο άλλος φυσάει το καπνό στη μάπα σου  ή μαρσάρει με βγαλμένη την εξάτμιση.
Αυτοί είναι κατά 99,99% καράβλαχοι ή γύφτοι ή και αλβανοί και δεν έχουν καμία ελπίδα να σπρώξουν με καμάκι, σε κανένα μπουρδελάκι μπορεί να ξεχαρμανιάσουν

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παίδες γεια σας, εγώ είμαι πάλι. Δε το έβαλα κάτω...

Σήμερα χώθηκα σε φοιτήτρια στο λεωφορείο. Καλό σωμματάκι, μέτρια φάτσα. Της βάζω 6 στα 10. Είχα αέρα, χιούμορ, αυτοπεποίθηση κ.λπ. (γενικά πιστεύω ότι το κατέχω το μπλαμπλα). Κατεβαίνοντας από τη λεωφορείο, πριν φύγει, της είπα να μου δώσει και τηλέφωνο και μου το έδωσε αν και διέκρινα ένα ψιλοσκάλωμα στο μυαλό της (προσπάθησε να μη μου το δείξει).

Έχω περάσει πολλές φορές από αυτό το στάδιο βέβαια... Τώρα είναι η κρίσιμη φάση. Θα την πάρω για κάνα καφεδάκι. Συνήθως ή δε μου το σηκώνουν  ή μου λένε δικαιολογίες της πούτσας. Να δούμε αν θα κάτσει φάση η θα μείνω πάλι με τη ψωλή στο χέρι...

Έχετε καμία συμβουλή πως να προχωρήσω τώρα;

Υ.Γ. Δε ψάχνω σχέσεις και μαλακίες, να γαμήσω θέλω μόνο. Επίσης επειδή αναφέρθηκε στο θρεντ, δεν υπάρχει με τη καμία οικονομική άνεση για πουτάνες. Μια-Δύο το μήνα στη καλύτερη (άμα κάνω οικονομίες)...
Το τηλεφωνο εξακριβωσες οτι ειναι δικο της τύπε, ή θα βγει το βουλκανιζατερ ο Μπαμπης?

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
δε το εξακρίβωσα, θα δείξει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θεικό το θρεντ!!!! Το τι τριάρια και φίδια έχω διαβάσει εδώ μέσα δε παίζεται όπως με τον άλλον που έχει αμάξι 80χιλιάρικων και όμως κάνει παρέα με άνεργο στο Κερατσίνι (ποια πάλη των τάξεων και μαλακίες) και θεωρεί τον εαυτό του "απλό" ενώ το αμάξι του δε το έχουν ούτε οι γιοι των εφοπλιστών (ίσως βέβαια γιατί στην ίδια τιμή και πιο φτηνά μπορούν να πάρουν την ΒΜW 1M που έχει 350 ίππους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Και σχεδόν ΟΛΟΙ γαμάνε κώλους!!! Τι λέτε ρε; Σοβαρά; Τόσο ξεκωλιάρες έχουν γίνει οι Ελληνίδες και οι ξένεις στην Ελλάδα; Βλέπουν άντρα και τρέχουν να κάνουν καθαρισμό κωλοτριπίδας;;;;;
Όσο για το καμάκι διαβάζω ενδιαφέροντα πράγματα. Θα το (ξανα)εξασκήσω όταν γυρίσω Ελλάδα για να δω κατά πόσο μετράει. Αν και οι γνωστοί μου και οι φίλοι μου στην Ελλάδα μου λένε πως πλέον δε χρειάζεται. Κουνάς κανένα κατοστάευρο και καθάρισες. Ούτε μπλα μπλά ούτε τίποτα. Ακόμα και οι "καλές" κυρίες των και καλά ΒΠ γαμιούνται για να πληρώσουν τη ΔΕΗ.....

Α! Έχω ένα φίλο που εργάζεται στο 401 με γκρίζους κροτάφους, αλλά είναι 35 (και όμως έχει γκρίζους κροτάφους) και όχι 45

kostir

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια να πηδήξει ήθελε ο άνθρωπος και το ξεσκίσατε το θέμα.
Πάνω απ όλα αυτοπεποίθηση, σοβαρότητα, μπλά-μπλά και επιμονή χρειάζεται και τίποτα άλλο.
Εκτός και αν είσαι κατασκευή του Φρανκεστάιν οπότε ατύχησες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
το σφιχτης το παραβλεπω....ειμαι πολυ γυμνασμενος ναι.δεν εχω λογο να σου πω ψεμματα απλα δεν γουσταρω να γαμαω με το ζορι τιποτα σαπια μουνια με φραγκα.
φιλε εχεις να μας πασαρεις κανα φραγκατο πουρο που να πλερωνει γιατι εχουμε αναγκη απο ρευστο...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τι εγινε ρε δε τραβηξε το μαγαζι τις γιορτες?
μας κλεισαν τα φρουταδικα
και με το κλαμπακι αν και τιγκα με το ενα ποτακι που πινουν και μετα γεια σας δεν βγαινει η δουλεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom