Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Κανενας κολλητος μας δεν θα μας κανει πασα στοιχειωδως εμφανισιμη γκομενα(ποσο μαλλον θεαρα)...πρωτον γιατι εκεινη δεν το εχει αναγκη να την κανει πασα κανενας,παει και βρισκει καμια ταξιαρχια πλουσιους και ωραιους γκομενους αμα θελει, και δευτερον ο κατα τα αλλα "κολλητος" μας θελει το βαζο με το γλυκο μονο για παρτη του και θα την φυλαει σαν επτασφραγιστο μυστικο μακρια απο τους αλλους αντρες φιλους του ...παλιο και γνωστο....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια ερωτηση:
Αυτος που ανοιξε το θέμα ξαναμπήκε απο χτες?
:2funny: :2funny:

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Η ζωή μου σα φωτορομάντζο

http://[URL unfurl="true"]www.shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC321317.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.freedomessenger.com/wp-content/uploads/2011/12/women-banned.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/Kouzina/Souvlaki1.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κανενας κολλητος μας δεν θα μας κανει πασα στοιχειωδως εμφανισιμη γκομενα(ποσο μαλλον θεαρα)...πρωτον γιατι εκεινη δεν το εχει αναγκη να την κανει πασα κανενας,παει και βρισκει καμια ταξιαρχια πλουσιους και ωραιους γκομενους αμα θελει, και δευτερον ο κατα τα αλλα "κολλητος" μας θελει το βαζο με το γλυκο μονο για παρτη του και θα την φυλαει σαν επτασφραγιστο μυστικο μακρια απο τους αλλους αντρες φιλους του ...παλιο και γνωστο....

Κατάλαβα ...

είσαι βλάκας κι εσύ
σαν κι εμένα
χωρίς σοβαρές παρέες και κύκλο ...

αν ήσουν μάγκας σαν τον centrino
με σωστό κύκλο
(όχι σαν αυτόν που έχεις εσύ κι εγω τώρα)
θα σου έκαναν προξενιό 4-5 μουνάρες την ημέρα

όλοι οι χωριανοί σου, κουμπάροι , συνάδελφοι , συμφοιτητές,
κολλητοί από το στρατό
θα σου έφερναν μεραρχίες μουνάρες
με κατεβασμένες κυλότες που θα παρακαλούσαν να τις γαμήσεις ....

απλά δεν έχεις τα κατάλληλα κονέ σαν τον centrino ...

Όσο για τις "μουνάρες", όντως μάλλον έχουμε διαφορετικές παρέες ...

Μην κρίνεις λοιπόν από σένα και μένα.
Και κάτι άλλες χιλιάδες εδώ μέσα
που τρέχουν σε μετάξι, φυλής και πλατεία κοτζιά για αραπίνες
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ

και επειδή έχουν βαρεθεί τις μουνάρες
που τους πάνε έτοιμες στο πιάτο με προξενιά
πάνε να πληρώσουν καμιά αραπίνα μα aids
έτσι για ... αλλαγή βρε αδελφέ ....

κάθε μέρα μουνάρες μαλακία είναι ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τον πουστη
μ εφτιαξε με την φωτο με τα σουβλακια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...

Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
το μονο που εχεις να κανεις μιας και γεννηθηκες σαν αναποδο γαμωτο ειναι να βελτειωσεις το κορμι σου και να βγαλεις λεφτα
λεφτα με τετοια μυαλα που κουβαλας απο οτι φαινεται δεν παιζει να βγαλεις πολλα
οποτε αν θες στειλε πμ να σου γραψω ενα κυκλο με φαρμακακια και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι μπομπα και θα εχεις σιγουρη κατακτηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom