οποτε αν θες στειλε πμ να σου γραψω ενα κυκλο με φαρμακακια και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι μπομπα και θα εχεις σιγουρη κατακτηση
άλλος από δω. Που 'ναι το Λιόνι να συφιλιαστεί πάλι
οποτε αν θες στειλε πμ να σου γραψω ενα κυκλο με φαρμακακια και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι μπομπα και θα εχεις σιγουρη κατακτηση
αντιβιωτικα?αντιβιωση.αυτοι που συφιλιαζονται με τα φαρμακα ειναι αυτοι που κοτευουν να παρουν και μισουν αυτους που παιρνουν.καμια φορα οχι αλλα συνηθως κατι μαλακισμενα ειναι που τρωγονται.
αντιβιωση.αυτοι που συφιλιαζονται με τα φαρμακα ειναι αυτοι που κοτευουν να παρουν και μισουν αυτους που παιρνουν.καμια φορα οχι αλλα συνηθως κατι μαλακισμενα ειναι που τρωγονται.
Και αυτοί που παίρνουν συνήθως τι είναι δλδ?
αντιβιωση.αυτοι που συφιλιαζονται με τα φαρμακα ειναι αυτοι που κοτευουν να παρουν και μισουν αυτους που παιρνουν.καμια φορα οχι αλλα συνηθως κατι μαλακισμενα ειναι που τρωγονται.
Μεγάλος ψυχολόγος είσαι! Δε συφιλιάζομαι με τα φάρμακα, κι ούτε με αυτούς που παίρνουν, δικαίωμα του καθενός είναι, με την παραπληροφόρηση συφιλιάζομαι
τι σκαρπινι μοστραρεις?Θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό,
αλλά να μείνει μεταξύ μας ....
όταν γαμάω κώλο
βγάζω και τη γραβατα
και το ποκάμισο
και το παντελόνι
και τα μανικετόκουμπα
και τα hand-made σκαρπίνια μου
και το ωρολόγιον με το χρυσούν μπρασελέ
(γιατί γρατζουνιέται εύκολα και το γυάλισμα κοστίζει).
Μην το πεις παρά έξω όμως ,
έτσι ;;;
ρε αδερφέ...σόρρυ κιόλας...
βγαλτην για βολτα στο μετροΠαίδες γεια σας, εγώ είμαι πάλι. Δε το έβαλα κάτω...
Σήμερα χώθηκα σε φοιτήτρια στο λεωφορείο. Καλό σωμματάκι, μέτρια φάτσα. Της βάζω 6 στα 10. Είχα αέρα, χιούμορ, αυτοπεποίθηση κ.λπ. (γενικά πιστεύω ότι το κατέχω το μπλαμπλα). Κατεβαίνοντας από τη λεωφορείο, πριν φύγει, της είπα να μου δώσει και τηλέφωνο και μου το έδωσε αν και διέκρινα ένα ψιλοσκάλωμα στο μυαλό της (προσπάθησε να μη μου το δείξει).
Έχω περάσει πολλές φορές από αυτό το στάδιο βέβαια... Τώρα είναι η κρίσιμη φάση. Θα την πάρω για κάνα καφεδάκι. Συνήθως ή δε μου το σηκώνουν ή μου λένε δικαιολογίες της πούτσας. Να δούμε αν θα κάτσει φάση η θα μείνω πάλι με τη ψωλή στο χέρι...
Έχετε καμία συμβουλή πως να προχωρήσω τώρα;