Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
αντιβιωση.αυτοι που συφιλιαζονται με τα φαρμακα ειναι αυτοι που κοτευουν να παρουν και μισουν αυτους που παιρνουν.καμια φορα οχι αλλα συνηθως κατι μαλακισμενα ειναι που τρωγονται.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
αντιβιωση.αυτοι που συφιλιαζονται με τα φαρμακα ειναι αυτοι που κοτευουν να παρουν και μισουν αυτους που παιρνουν.καμια φορα οχι αλλα συνηθως κατι μαλακισμενα ειναι που τρωγονται.
αντιβιωτικα?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
zukova_1.jpg

21344485_1206555402_90111b.jpg

superyacht+Eclipse.jpg

abramovich.jpg
:sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Και αυτοί που παίρνουν συνήθως τι είναι δλδ?

Επισκέπτης
ε δεν τον λες και ασχημο τον αμπραμοβιτς.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον φιλε επι του θεματος... ναι παρακαμπτεται... φυσικα αν εισαι πλουσιος οπως ολοι ξερουμε... αλλα παρακαμπτεται και με αλλο τροπο: αν εισαι "καποιος"... κατι κοολ... πχ dj... αλλα μπορεις και χωρις να εισαι τπτ... πχ να κανονισεις με τους φιλους σου οταν τους βρεις να βγειτε μια μερα και να σου συμπεριφερονται σα να εισαι Ο ΓΑΜΑΤΟΣ ΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ. και την επομενη κανεις εσυ το ιδιο για αυτους... και φυσικα οταν γινει αυτο δε θα πλησιασεις εσυ καμια. θα βαλεις καποιον αλλον να την πλησιασει, η με καποιον "τυχαιο" τροπο.
προσπαθησε στη σχολη σου η οπου συναντας κοπελες να το παιζεις υπεροπτης καπως (φυσικα αυτο προυποθετει οτι δε κανεις εσυ την 1η κινηση) αλλα οχι και τοσο υπεροπτης ωστε να βαρεθουν και να ξενερωσουν

και κατι βασικο: προσπαθησε να κοψεις τη μαλακια οσο γινεται και να ριξεις κανενα πουτσο εστω και σε πουτανες, την αγαμητοσυνη τη μυριζονται τα καριολακια. αν σε παιρνει που λεει ο λογος πηγαινε κκαι μια εβδομαδα σερι και βγες το σ/κ...

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Πάρτε το απόφαση,
το 'χω φιλοσοφήσει,
για άσχημους και για χοντρούς,
τα φράγκα είναι η λύση.

http://[URL unfurl="true"]www.fhm.com/imgs/631/400/0/original/Full201001121638174415790_Fat-guy-hot-girl.jpgx[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_uX7PYGG6gBo/TIavOv-ly2I/AAAAAAAACP8/ro-llEA17OY/s640/guy1.jpg
URL]]

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και κατι αλλο... επειδη φιλες που να μπορεις να μιλησεις υποθετω οτι δεν εχεις.. δες μηπως εχεις καμια ξαδερφη που να της πεις ακριβως το θεμα σου και να την ψησεις να βγαινετε για καφε... με λιγα λογια βρες μια καφετερια που μαζεβει μουνια και φλωρους, και πηγαινε εκει 3-4 φορες με καποιο θυλικο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Μεγάλος ψυχολόγος είσαι! Δε συφιλιάζομαι με τα φάρμακα, κι ούτε με αυτούς που παίρνουν, δικαίωμα του καθενός είναι, με την παραπληροφόρηση συφιλιάζομαι

Επισκέπτης
Μεγάλος ψυχολόγος είσαι! Δε συφιλιάζομαι με τα φάρμακα, κι ούτε με αυτούς που παίρνουν, δικαίωμα του καθενός είναι, με την παραπληροφόρηση συφιλιάζομαι

ειδες να γραφω πουθενα το ονομα σου?γενικα μιλησα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά στο καμάκι δεν πρέπει να ψαρώνεις.Π.χ. ο ένας μοστράρει το γυμνό μπράτσο του με αμάνικο ο άλλος πετάει τα κλειδιά της Μερσεντές στο τραπέζι ο άλλος περάει δίπλα σου και σε σπρώχνει ο άλλος φυσάει το καπνό στη μάπα σου ο άλλος χαιρετάει όλες τις γκόμενες ο άλλος αγκαλιάζεται με τον πορτιέρη και το μπάρμαν ο άλλος με το που πας να μπεις στο κλαμπ έρχεται ξυστά από πίσω σου με το αμάξι ή μαρσάρει με βγαλμένη την εξάτμιση.Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών?Να σε ψαρώσουν να σου δείξουν τι μηδαμινότητα είσαι που δεν έχεις τέτοιο μπρατσέτο τέτοιο αμάξι τέτοια κονέ.Απαξ και ψάρωσες το παιχνίδι τελείωσε.Δεν έχεις αυτοπεποίθηση να προσεγγίσεις.
Για αυτό μετράει πολύ το internal state.Πρέπει κανείς να σκέφτεται είμαι ασταμάτητος,δεν ψαρώνω,θα τους γαμήσω όλους κάντε πίσω έρχεται ο τσολιάς μουνάκια σήμερα θα καλοπεράσετε.Με ανώτερη εσωτερική κατάσταση(status) οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται δραματικά γιατί αυτό το αντιλαμβάνονται και οι γκόμενες προβάλλει σα vibes πάνω τους βασικά σε οσμίζονται.
Φυσικά τραβάει και την προσοχή των ανδρών και πρέπει κάθε φορά κανείς να αποδεικνύει οτι αυτό που φαίνεται είναι αυτό που είναι.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Θα σου πω ένα μεγάλο μυστικό,
αλλά να μείνει μεταξύ μας ....

όταν γαμάω κώλο
βγάζω και τη γραβατα
και το ποκάμισο
και το παντελόνι
και τα μανικετόκουμπα
και τα hand-made σκαρπίνια μου
και το ωρολόγιον με το χρυσούν μπρασελέ
(γιατί γρατζουνιέται εύκολα και το γυάλισμα κοστίζει).

Μην το πεις παρά έξω όμως ,
έτσι ;;;
τι σκαρπινι μοστραρεις?
απο δερμα τουρκου λαθρομεταναστη που σκοτωσες σε σαφαρι στον εβρο?
η κανα τετοιο σαν ελληναρας?
URL]]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
42 σελίδες σε κάτι παραπάνω από 1 μήνα.....

Ευελπιστώ ότι δεν είναι τόσοι πολλοί οι Κουασιμόδοι δίπλα μας. :cheesy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
Παίδες γεια σας, εγώ είμαι πάλι. Δε το έβαλα κάτω...

Σήμερα χώθηκα σε φοιτήτρια στο λεωφορείο. Καλό σωμματάκι, μέτρια φάτσα. Της βάζω 6 στα 10. Είχα αέρα, χιούμορ, αυτοπεποίθηση κ.λπ. (γενικά πιστεύω ότι το κατέχω το μπλαμπλα). Κατεβαίνοντας από τη λεωφορείο, πριν φύγει, της είπα να μου δώσει και τηλέφωνο και μου το έδωσε αν και διέκρινα ένα ψιλοσκάλωμα στο μυαλό της (προσπάθησε να μη μου το δείξει).

Έχω περάσει πολλές φορές από αυτό το στάδιο βέβαια... Τώρα είναι η κρίσιμη φάση. Θα την πάρω για κάνα καφεδάκι. Συνήθως ή δε μου το σηκώνουν  ή μου λένε δικαιολογίες της πούτσας. Να δούμε αν θα κάτσει φάση η θα μείνω πάλι με τη ψωλή στο χέρι...

Έχετε καμία συμβουλή πως να προχωρήσω τώρα;

Υ.Γ. Δε ψάχνω σχέσεις και μαλακίες, να γαμήσω θέλω μόνο. Επίσης επειδή αναφέρθηκε στο θρεντ, δεν υπάρχει με τη καμία οικονομική άνεση για πουτάνες. Μια-Δύο το μήνα στη καλύτερη (άμα κάνω οικονομίες)...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Παίδες γεια σας, εγώ είμαι πάλι. Δε το έβαλα κάτω...

Σήμερα χώθηκα σε φοιτήτρια στο λεωφορείο. Καλό σωμματάκι, μέτρια φάτσα. Της βάζω 6 στα 10. Είχα αέρα, χιούμορ, αυτοπεποίθηση κ.λπ. (γενικά πιστεύω ότι το κατέχω το μπλαμπλα). Κατεβαίνοντας από τη λεωφορείο, πριν φύγει, της είπα να μου δώσει και τηλέφωνο και μου το έδωσε αν και διέκρινα ένα ψιλοσκάλωμα στο μυαλό της (προσπάθησε να μη μου το δείξει).

Έχω περάσει πολλές φορές από αυτό το στάδιο βέβαια... Τώρα είναι η κρίσιμη φάση. Θα την πάρω για κάνα καφεδάκι. Συνήθως ή δε μου το σηκώνουν  ή μου λένε δικαιολογίες της πούτσας. Να δούμε αν θα κάτσει φάση η θα μείνω πάλι με τη ψωλή στο χέρι...

Έχετε καμία συμβουλή πως να προχωρήσω τώρα;
βγαλτην για βολτα στο μετρο

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι