Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο αλλα αν το ξανακανω λαθος οταν το ζητησω, μην με λυπηθεις.. :grin:
Θα πράξω ανάλογα τη διάθεση της στιγμής.Θα έχω κατά νου τη δήλωσή σου αυτή,βεβαίως βεβαίως.
Δε σε προβληματίζει, να υποθέσω, η παράθεση αυτή;
αμα θελουμε να το ζητησουμε σιγουρα δεν θα το ζητησουμε απο σενα!
ξουτ!
υπαρχουν αλλοι καταλληλοτεροι!
:P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θα πράξω ανάλογα τις διαθέσεις της στιγμής.Θα έχω κατά νου τη δήλωσή σου αυτή,βεβαίως βεβαίως.
Δε σε προβληματίζει, να υποθέσω, η παράθεση αυτή;

ε το αντιγονουλι θελει να αναψουν τα αιματα γιατι της ειπα πριν οτι βαριεμαι :cheesy:  η καβλα δεν θελει προβληματισμο :sunglasses:

Επισκέπτης
ε το αντιγονουλι θελει να αναψουν τα αιματα γιατι της ειπα πριν οτι βαριεμαι :cheesy:  η καβλα δεν θελει προβληματισμο :sunglasses:
Κανένας προβληματισμός από μέρους μου.Δε θα δεχθώ εγώ τον γκωνλικόν έρωτα.Εγώ θα ακούω μόνο τις φωνές κατά και μετά αυτού

Επισκέπτης
σιγα μην σκισετε κανα καλσον.ετσι αναβετε τα αιματα εσεις?

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
Παίδες τι να κάνω με το μουνί τελικά, να τη πάρω τηλ. ή να στείλω μήνυμα (μου παν ότι με το τηλ. μερικές κομπλάρουν)? να την πάω για ποτό, για καφέ ή για φαγητό άμα δεχτεί. Εσείς τι θα κανατε;

Επισκέπτης
Παίδες τι να κάνω με το μουνί τελικά, να τη πάρω τηλ. ή να στείλω μήνυμα (μου παν ότι με το τηλ. μερικές κομπλάρουν)? να την πάω για ποτό, για καφέ ή για φαγητό άμα δεχτεί. Εσείς πως τι θα κανατε;
Πότε το τσίμπησες το τηλεφωνάκι είπες;Σήμερα;

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
ναι σήμερα το πρωί, σκέφτομαι να τη πάρω προς το σαβ/κο που λογικά δε θα έχει υποχρεώσεις με μαθήματα.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες τι να κάνω με το μουνί τελικά, να τη πάρω τηλ. ή να στείλω μήνυμα (μου παν ότι με το τηλ. μερικές κομπλάρουν)? να την πάω για ποτό, για καφέ ή για φαγητό άμα δεχτεί. Εσείς τι θα κανατε;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο από εμφάνιση το "γαμώ και φεύγω " να το ξεχάσεις. Αυτό το κάνουν μόνο τα Αλφαμεϊλς ναουμ. Οι υπόλοιποι πρέπει να πουλήσετε και λίγο ρομάντζο.

OP
OP
G

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
τι ρομάντζο να πουλήσω δλδ, τι να κάνω;

Επισκέπτης
Το τι τριάρια και φίδια έχω διαβάσει εδώ μέσα δε παίζεται όπως με τον άλλον που έχει αμάξι 80χιλιάρικων και όμως κάνει παρέα με άνεργο στο Κερατσίνι (ποια πάλη των τάξεων και μαλακίες) και θεωρεί τον εαυτό του "απλό" ενώ το αμάξι του δε το έχουν ούτε οι γιοι των εφοπλιστών (ίσως βέβαια γιατί στην ίδια τιμή και πιο φτηνά μπορούν να πάρουν την ΒΜW 1M που έχει 350 ίππους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Επειδή αναφέρθηκες σε μένα,
μάθε πρώτα να διαβάζεις καλά
και να καταλαβαίνεις τι σκατά διαβάζεις
και μετά να μιλάς για άλλους, που δεν τους ξέρεις.

Δεν είμαι 20 πλέον (δυστυχώς).
Το περιστατικό με τον φίλο , τον άνεργο από το Κερατσίνι,
συνέβει πολύ πριν το 2000 (δεν θυμαμαι αν ήταν το 1999 ή αρκετά πιο πριν το 1997).
Και τότε δεν είχα το TTS , το απέκτησα μία 10ετία και βάλε αργότερα.
Τέλος, το TTS μαμά, τώρα κάνει 72000€ καινούργιο.
Πριν 2 χρόνια ήταν αρκετά φθηνότερο (το καινούργιο πάντα).

Επισκέπτης
σε αυτο το φορουμ οι προκλησεις παντα τελειωνουν ετσι.μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.νησαφι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ναι σήμερα το πρωί, σκέφτομαι να τη πάρω προς το σαβ/κο που λογικά δε θα έχει υποχρεώσεις με μαθήματα.
Παρασκευή.Τηλέφωνο,χέστο μήνυμα.Μια φορά,αν δεν το σηκώσει,την άλλη μέρα πάλι,μη σου πω την παράλλη.
Κανονίζεις ότι προτιμά,άλλα να έχεις κανα δυο προτάσεις έτοιμες κατά νου.Αν διστάζει και λέει όπου θες και τέτοια,τότε κανόνισε όπου θες.Δε χώνεσαι στο πρώτο ραντεβού ποτέ,εκτός κι αν σου χωθεί ή σου ζητήσει να σου κάνει πίπα.Ξανακανονίζεις εν καιρώ,όχι την επόμενη μέρα,ακόμα κι αν στο προτείνει.Μη φανείς λιγούρης,ακόμη κι αν είσαι.Καθαρός,αρωματισμένος,με καθαρή αναπνοή.Κερνάς(νορμάλ πράγματα).Στο χέρι σου είναι να φας.ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
(Πολύ Λάκη έχω διαβάσει λέμε :2funny: :2funny: :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom