erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Συγνώμη για τη διόρθωση,απλά σε περίπτωση που το ζητήσεις,να το κάνεις σωστά. ;)
εχεις απολυτο δικιο αλλα αν το ξανακανω λαθος οταν το ζητησω, μην με λυπηθεις..
Συγνώμη για τη διόρθωση,απλά σε περίπτωση που το ζητήσεις,να το κάνεις σωστά. ;)
Θα πράξω ανάλογα τη διάθεση της στιγμής.Θα έχω κατά νου τη δήλωσή σου αυτή,βεβαίως βεβαίως.εχεις απολυτο δικιο αλλα αν το ξανακανω λαθος οταν το ζητησω, μην με λυπηθεις..
αμα θελουμε να το ζητησουμε σιγουρα δεν θα το ζητησουμε απο σενα!
ξουτ!
υπαρχουν αλλοι καταλληλοτεροι!
Θα πράξω ανάλογα τις διαθέσεις της στιγμής.Θα έχω κατά νου τη δήλωσή σου αυτή,βεβαίως βεβαίως.
Δε σε προβληματίζει, να υποθέσω, η παράθεση αυτή;
Κανένας προβληματισμός από μέρους μου.Δε θα δεχθώ εγώ τον γκωνλικόν έρωτα.Εγώ θα ακούω μόνο τις φωνές κατά και μετά αυτούε το αντιγονουλι θελει να αναψουν τα αιματα γιατι της ειπα πριν οτι βαριεμαι η καβλα δεν θελει προβληματισμο
σιγα μην σκισετε κανα καλσον.ετσι αναβετε τα αιματα εσεις?
Αρα βρισκεις οτι ταιριαζει μαζι μου?εσενα ολοι σε αρεκουν δεν μετραει εισαι ο αλεξ στο γυναικειο χαχαχαχα
Αρα βρισκεις οτι ταιριαζει μαζι μου?
Πότε το τσίμπησες το τηλεφωνάκι είπες;Σήμερα;Παίδες τι να κάνω με το μουνί τελικά, να τη πάρω τηλ. ή να στείλω μήνυμα (μου παν ότι με το τηλ. μερικές κομπλάρουν)? να την πάω για ποτό, για καφέ ή για φαγητό άμα δεχτεί. Εσείς πως τι θα κανατε;
Παίδες τι να κάνω με το μουνί τελικά, να τη πάρω τηλ. ή να στείλω μήνυμα (μου παν ότι με το τηλ. μερικές κομπλάρουν)? να την πάω για ποτό, για καφέ ή για φαγητό άμα δεχτεί. Εσείς τι θα κανατε;
άναψέ τα εσυ καυλιάρη μου!
πες μας
εσυ κανεις γκωνλικον ερωτα?
Το τι τριάρια και φίδια έχω διαβάσει εδώ μέσα δε παίζεται όπως με τον άλλον που έχει αμάξι 80χιλιάρικων και όμως κάνει παρέα με άνεργο στο Κερατσίνι (ποια πάλη των τάξεων και μαλακίες) και θεωρεί τον εαυτό του "απλό" ενώ το αμάξι του δε το έχουν ούτε οι γιοι των εφοπλιστών (ίσως βέβαια γιατί στην ίδια τιμή και πιο φτηνά μπορούν να πάρουν την ΒΜW 1M που έχει 350 ίππους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
τι ρομάντζο να πουλήσω δλδ, τι να κάνω;
σε αυτο το φορουμ οι προκλησεις παντα τελειωνουν ετσι.μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.νησαφι.
Παρασκευή.Τηλέφωνο,χέστο μήνυμα.Μια φορά,αν δεν το σηκώσει,την άλλη μέρα πάλι,μη σου πω την παράλλη.ναι σήμερα το πρωί, σκέφτομαι να τη πάρω προς το σαβ/κο που λογικά δε θα έχει υποχρεώσεις με μαθήματα.
τι ρομάντζο να πουλήσω δλδ, τι να κάνω;