Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε το να ζητήσεις συνάντηση για Σ/Κ
κάνει πιο δύσκολο το να πει ναι.

ΑΝ πει ναι, για σαββατοκύριακο,
ξεκινάς με καλύτερες προοπτικές
σχετικά με το αν πει ναι για άλλη χρονική στιγμή,
αλλά είναι πιο δύσκολο να πει ναι για σαββατοκύριακο.

Αν πρότεινες για κάποια ώρα που ο περισσότερος κόσμος δεν συνηθίζει να βγαίνει
το κάνεις πιο εύκολο να πει ναι.

Φυσικά παίρνεις μία φορά και κάνεις μία πρόταση.
Αν δεν πει ναι, ό,τι κι αν πει, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται.
Αν δεν πει ναι και πραγματικά ενδιαφέρεται,
αλλά δεν μπορεί τη στιγμ΄που θα προτείνεις,
θα πρέπει ΑΥΤΗ να αντιπροτείνει άλλη φορά.

Αν δεν δεχθεί με την 1η με αυτούς τους όρους
πέτα το τηλέφωνο.
Δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Επισκέπτης
ρε κοπελα μου εδω σε φορουμ για bodybuilding και ολες οι τυπισες βαζανε φωτο να γνωριζουμε ποιον μιλαμε.τι ειστε τιποτα ντιβες και κρυβεστε εχετε μπει σε φορουμ μπουρδελα και δεν βαζεις μια γαμημενη φωτο να κανουμε παιχνιδι.τι παιχνιδι να σου πω αφου δεν ειστε για τιποτα.η ρυθμ τουλαχιστον σου λεει απο κοντα δεν γουσταρει τις φωτο.

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

[size=13pt]ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ...[/size]
[size=17pt]
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ[/size]

και στις 2 μπάζο είσαι ...

Αν και καμία δεν απέδιδε την πραγματική ... μπαζοσύνη σου,
αφού φαινόταν μόνο φάτσα.

Τα άπειρα κιλά,
το ανύπαρκτο ύψος
και η πραγματική μπαζοσύνη
αποδίδονται μόνο σε ... ολόσωμες φωτό !!!!!

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε κοπελα μου εδω σε φορουμ για bodybuilding και ολες οι τυπισες βαζανε φωτο να γνωριζουμε ποιον μιλαμε.τι ειστε τιποτα ντιβες και κρυβεστε εχετε μπει σε φορουμ μπουρδελα και δεν βαζεις μια γαμημενη φωτο να κανουμε παιχνιδι.τι παιχνιδι να σου πω αφου δεν ειστε για τιποτα.η ρυθμ τουλαχιστον σου λεει απο κοντα δεν γουσταρει τις φωτο.

και γιατί έφυγες από τα μποντιμπιλντερ ρε τύπε? Άρχισες τις ιεραποστολές και σε άλλα φορουμς δλδ?

Πέντε ψωριάρες είμαστε εδώ μέσα , εδώ βρήκες να καβλαντίσεις?  :uglystupid:

Επισκέπτης

άστα φίλε ...

μία είχε αναβάσει δύο φωτό ...

μόνο φάτσα ...

τρελά κιλά ...

τρελή μαυρίλα ....

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
άστα φίλε ...

μία είχε αναβάσει δύο φωτό ...

μόνο φάτσα ...

τρελά κιλά ...

τρελή μαυρίλα ....

Κι εσύ λάκη , αν κρίνω από το αβατάρ σου , το'χεις χάσει το χρωματάκι σου...Τι έγινε? Κλάσαμε Σφερδεκλομέντες? Εεεεεεεεεεεεεεεε?

Επισκέπτης
και γιατί έφυγες από τα μποντιμπιλντερ ρε τύπε? Άρχισες τις ιεραποστολές και σε άλλα φορουμς δλδ?

Πέντε ψωριάρες είμαστε εδώ μέσα , εδώ βρήκες να καβλαντίσεις?  :uglystupid:

με μπαναρανε γιατι εριχνα πουστριλικια παρολαυτα τους μοντς τους γνωριζω καποιους απο αυτους προσωπικα καμια σχεση.περιμενα να εχει νταβαντουρι εδω αλλα δεν.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
1)Ποτέ δεν θα πρότεινα κέρασμα.
2)Ποτέ δεν θα πρότεινα να αρνηθεί έξοδο που προτείνει η γκόμενα.
3)Ποτέ δεν θα έλεγα να μην χωθεί στο 1ο ραντεβού.Το αντίθετο.

ρε Λακη δεν κερνας δλδ???
:think:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
να κανω μια παραθεση ολοι δεν ψαχνετε σχεση να γαμησετε θελετε αλλα καταταλλα οι ελληνιδες ειναι πουτανες κ παρτολες
και δευτερον με τα καμακια που κανετε και λετε στις ελληνιδες τα καλυτερα κομπλιμεντα που δεν ισχυουν γιαυτο ψωνιζονται πιο πολυ γιαυτο Αγαπουλα....Πουλα..

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
με μπαναρανε γιατι εριχνα πουστριλικια παρολαυτα τους μοντς τους γνωριζω καποιους απο αυτους προσωπικα καμια σχεση.περιμενα να εχει νταβαντουρι εδω αλλα δεν.

Όταν σου έλεγα να διαβάσεις λίγο πρώτα εδώ μέσα πριν αρχίσεις τις νουθεσίες ,έκανες κοντρίτσες με τα τρολ. Κι εγώ νόμιζα θα μπώ εδώ μέσα να γελάσω με τους υπερμαλάκες , αλλά  πέτυχα πολλούς σωστούς τύπους. Ετσί είναι η ζωή. Άλλο μας δείξαν , άλλο μας μπήξαν που λένε.

Επίσης ως μπουρδελοφόρουμ , νταβαντουρι με φωτός γίνεται με τις επαγγελματίες. εμείς οι υπόλοιπες έχουμε  αυτοσκοπό να μας φτύνει ο Λακαρος.

Επισκέπτης
Όταν σου έλεγα να διαβάσεις λίγο πρώτα εδώ μέσα πριν αρχίσεις τις νουθεσίες ,έκανες κοντρίτσες με τα τρολ. Κι εγώ νόμιζα θα μπώ εδώ μέσα να γελάσω με τους υπερμαλάκες , αλλά  πέτυχα πολλούς σωστούς τύπους. Ετσί είναι η ζωή. Άλλο μας δείξαν , άλλο μας μπήξαν που λένε.

Επίσης ως μπουρδελοφόρουμ , νταβαντουρι με φωτός γίνεται με τις επαγγελματίες. εμείς οι υπόλοιπες έχουμε  αυτοσκοπό να μας φτύνει ο Λακαρος.

μην διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω.εγω ειπα νταβαντουρι νταβαντουρι κανουν μονο οι υπερμαλακες?

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
να κανω μια παραθεση ολοι δεν ψαχνετε σχεση να γαμησετε θελετε αλλα καταταλλα οι ελληνιδες ειναι πουτανες κ παρτολες
και δευτερον με τα καμακια που κανετε και λετε στις ελληνιδες τα καλυτερα κομπλιμεντα που δεν ισχυουν γιαυτο ψωνιζονται πιο πολυ γιαυτο Αγαπουλα....Πουλα..

Αν και τα πες μονορούφι και τρόμαξα να βγάλω νόημα , νομίζω κάτι λες εσύ.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

ρε συ αμανιτα τι σε πιανει ωρες ωρες και τα λες ωραια, δεν μπορω να καταλαβω!
φτου σου να μη σε ματιασω!

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω.εγω ειπα νταβαντουρι νταβαντουρι κανουν μονο οι υπερμαλακες?

Κάνε μια δεύτερη ανάγνωση και επανάλαβε την ερώτηση σου.

ναι. το αδιαχωρητο

Ε οκ πιο πολλούς απ'όσους περίμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom