αυτο το θρεντ το εχω ανοιξει εγω,εχει φτασει 500+ απαντησεις κ ακομα να σβηστει; :o
Εχω την εντυπωση οτι υπηρχε ενα τετοιο θρεντ και παλιοτερα.
αυτο το θρεντ το εχω ανοιξει εγω,εχει φτασει 500+ απαντησεις κ ακομα να σβηστει; :o
κ γω...Εχω την εντυπωση οτι υπηρχε ενα τετοιο θρεντ και παλιοτερα.
αβραμη μην λες μαλακιες μεσημεριατικα....ρε παιδιά είναι 4 μήνες το θέμα, δεν είναι καινούργιο...
αβραμη μην λες μαλακιες μεσημεριατικα....
αβράμη να σε πει η θεια σου
μην λες μαλακιες μαν.... με εκανες και εκανα λαθος παραθεση και με κραζει κι η μπουμπ....αυτο το θρεντ το εχω ανοιξει εγω,εχει φτασει 500+ απαντησεις κ ακομα να σβηστει; :o
πριν το bourdela υπήρχε ο nikosjump
εμαν δε με εμαθεσ τιποτα ομοσ,Ωφειλω να ομολγησω οτι με το bourdela εμαθα πολλα πραγματα για τον χωρο του αγοραιου ερωτα.
Εκτος αυτου ομως γνωρισα και ανθρωπους με τους οποίου κανω και πολυ καλη παρέα στην προσβπική μου ζωη.
Thanks bourdela......
ισε γατοσ γιαφτοΑν και ειμουν μπουρδελιαρης γνωρισα ακομη περισσοτερα πραγμματα για τον πληρωμενο ερωτα,επισης τα ct και τηλεφωνα απο cg που δεν θα τα εβρισκα ευκολα
γνωρισα και πολλους/ες εδω μεσα και με ορισμενους/ες γνωριστηκαμε προσωπικα
Με ολη την σημασιαισε γατοσ γιαφτο
ο τριτοσ καταπατιτισ τισ φισισ,σε περνανε μονο τα κατσαριδια κε τα ποντικιαΜε ολη την σημασια
εσενα αγαπητε μου βοθρε πως ητο η ζωη σου πριν;ο τριτοσ καταπατιτισ τισ φισισ,σε περνανε μονο τα κατσαριδια κε τα ποντικια
οποσ παντα,ετρογα κοτο κε απο κοκο γιοκ,ιμε μονοποντοσ κε δε μου σικονετεεσενα αγαπητε μου βοθρε πως ητο η ζωη σου πριν;
αφτα μαα θεσ σου δινο τσαμπα οσα θεσ,κε απο κιριλε περιοχεσ εχουνε αλι γεφσιγαμησε τα δεν σε βοηθησε κι εσενα το σαιτ...σκατα προσφερει μου φαινεται...