χαλια μαυρα...ευτυχως που γεννηθηκε το σαιτ και ολοκληρωθηκα σαν ανθρωπος...εμαθα να γραφω κριτικες για πουτανες σαν αυτους που γραφουν για εστιατορια,εμαθα ορολογια της πιατσας,απεκτησα πολλους φιλους,περισσοτερους εχθρους,εχω ενα μερος να μιλαω δημοσια,ενα φορουμ να πω την μαλακια μου ρε αδερφε μεσα στην ιντερνετικη δημοκρατια μας,εδωσα και πηρα ενα σωρο αχρηστες και περιττες για τον εγκεφαλο μου πληροφοριες,ζαλισα τα αρχιδια πολλων με την πολυλογια μου,εβρισα ,με βρισαν,φλερταρα κλπ....μονο δεν γαμησα ακομη σε αυτο το ωραιο σαιτ(εννοω κανα μελος).απεκτησα βαθμους και εγινα συνταγματαρχης αλλα οχι και ταξιαρχος ακομη χωρις να περασω κανα σχολειο μαχης απλα επειδη εγραφα πολλες παπαριες...εκανα αυτο που ονειρευομουν παντα και ημουν καλος: τον καραγκιοζη διασκεδαστη αλλα εβγαλα και το απωθημενο του ρεπορταζ ενω την επεσα -ανεπιτυχως μαλλον- σε οποιο θηλυκο εντοπιζα στα φορουμ...
χωθηκα σε ολους τους μοντς απο αντιδραση,μου σβηναν κι αυτοι ολα τα θεματα απο αντιδραση επισης και γενικα παιζαμε ενα ευχαριστο κυνηγητο...παρεα και με τον αβραμη....εμαθα τι θα πει κλωνος(οχι η κλωνος),ενημερωθηκα για πολιτικα θεματα απο ατομα με καθολα δημοκρατικες και καθολου μισσαλοδοξες αποψεις...απολαυσα διαλογους και ατακες καλυτερες απο κωμικων σειρων,ενω γνωρισα και ολες τις φιλοδοξες πουτανες της αθηνας που εχουν πτυχιο πληροφορικης....διαβασα κριτικες συναγωνιστων και νταβατζηδων,καταλαβα πως μια κοπελα μπορει να δουλευει ταυτοχρονα σε 3 μαγαζια και να χει και διαφορετικο χρωμα μαλλιων ή μεγεθος βυζιου,ακουσα για μασατζιδικα που φραπας,δεν φραπας,γαμας ή πινεις κα-πουτσινο και καταλαβα τα κυκλωματα που παιζουν και πρεπει ολοι να προσεχουμε στους χωρους αυτους.
εμαθα να στελνω πμ σε αγνωστους,γνωρισα ιντερνετικες προσωπικοτητες που μεσα εδω δειχνουν σπουδαιοι αλλα παιζει να μαζευουν και σκουπιδια στην κανονικη τους ζωη(σκουπιδιαρηδες νο οφενς ετσι;).εμαθα να υποψιαζομαι μελη που ειναι στρατολογημενοι απο την ΕΛΑΣ,την ΚΥΠ την ΜΟΣΑΝΤ ή την CIA,να ψαχνω το προφιλ αλλων μελων σαν κατινα απο το χωριο και γενικα πολλα ωραια και χρησιμα πραγματα...μακαρι να ειχε μπει νωριτερα στην ζωη μου αυτο το θαυμασιο σαιτ με τα τοσο προοδευτικα χαρακτηριστικα....εσεις τι λετε σας αλλαξε την ζωη σας το σαιτ;