Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου.... :grin:

Για το ρητορικό του πράγματος, ό άσχημος άντρας δηλάδλη πώς αντισταθμιζει τα μειωνεκτήματά του? Μόνο με το χρήμα?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Για το ρητορικό του πράγματος, ό άσχημος άντρας δηλάδλη πώς αντισταθμιζει τα μειωνεκτήματά του? Μόνο με το χρήμα?

ίσως με κρυφά προσόντα... γενικά πάντως με λεφτά αισθήματα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι ναι πολυ ΛΕΦΤΑ  αισθηματα!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ

Ημουνα μόνος έρημος
στη πόλη μου χαμένος
φως πουθενά δεν έβλεπα
ήμουν και καβλωμένος

Μα όλα τα είδα τώρα πιά
σε κάθε γειτονιά
και να πηδάω γίνεται
τα πιο όμορφα μουνιά

Με το μπουρδέλα σώθηκα
στο διάβασμα εστρώθηκα
και βρήκα άκρες δυνατές
και γκόμενες φανταστικές

Κι όλοι αυτοί που γράφουνε
και μας ενημερώνουνε
ψυχή του σάιτ γίνονται
και όλο και μας καβλώνουνε

Μας λένε αυτά που πέρασαν
με του μουνιού τη μάχη
κι όσα δεν τους άρεσαν
τα πάντα,..  αμα λάχει

(Συνεχίζεται.... άμα λάχει)

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
φιλοι.
οταν ανακαλυψα το site εριξα τοσο διαβασμα ,ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα διαβασει τοσο
το θεμα που με απασχολουσε απο παλια ηταν το μασαζ αλλα αντι για φραπεδακι ετρωγα χυλοπιτα

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
φιλοι.
οταν ανακαλυψα το site εριξα τοσο διαβασμα ,ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα διαβασει τοσο
το θεμα που με απασχολουσε απο παλια ηταν το μασαζ αλλα αντι για φραπεδακι ετρωγα χυλοπιτα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποσο δικιο εχει..και εγω δυο χρονακια που παρακολουθω το site εχω λιωσει στο διαβασμα

TSM

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχωσ που υπαρχει αυτο το site!!!Εχει αλλαξει η ζωη μου απο τοτε.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαλια μαυρα...ευτυχως που γεννηθηκε το σαιτ και ολοκληρωθηκα σαν ανθρωπος...εμαθα να γραφω κριτικες για πουτανες σαν αυτους που γραφουν για εστιατορια,εμαθα ορολογια της πιατσας,απεκτησα πολλους φιλους,περισσοτερους εχθρους,εχω ενα μερος να μιλαω δημοσια,ενα φορουμ να πω την μαλακια μου ρε αδερφε μεσα στην ιντερνετικη δημοκρατια μας,εδωσα και πηρα ενα σωρο αχρηστες και περιττες για τον εγκεφαλο μου πληροφοριες,ζαλισα τα αρχιδια πολλων με την πολυλογια μου,εβρισα ,με βρισαν,φλερταρα κλπ....μονο δεν γαμησα ακομη σε αυτο το ωραιο σαιτ(εννοω κανα μελος).απεκτησα βαθμους και εγινα συνταγματαρχης αλλα οχι και ταξιαρχος ακομη χωρις να περασω κανα σχολειο μαχης απλα επειδη εγραφα πολλες παπαριες...εκανα αυτο που ονειρευομουν παντα και ημουν καλος: τον καραγκιοζη διασκεδαστη αλλα εβγαλα και το απωθημενο του ρεπορταζ ενω την επεσα -ανεπιτυχως μαλλον- σε οποιο θηλυκο εντοπιζα στα φορουμ... :2funny: χωθηκα σε ολους τους μοντς απο αντιδραση,μου σβηναν κι αυτοι ολα τα θεματα απο αντιδραση επισης και γενικα παιζαμε ενα ευχαριστο κυνηγητο...παρεα και με τον αβραμη....εμαθα τι θα πει κλωνος(οχι η κλωνος),ενημερωθηκα για πολιτικα θεματα απο ατομα με καθολα δημοκρατικες και καθολου μισσαλοδοξες αποψεις...απολαυσα διαλογους και ατακες καλυτερες απο κωμικων σειρων,ενω γνωρισα και ολες τις φιλοδοξες πουτανες της αθηνας που εχουν πτυχιο πληροφορικης....διαβασα κριτικες συναγωνιστων και νταβατζηδων,καταλαβα πως μια κοπελα μπορει να δουλευει ταυτοχρονα σε 3 μαγαζια και να χει και διαφορετικο χρωμα μαλλιων ή μεγεθος βυζιου,ακουσα για μασατζιδικα που φραπας,δεν φραπας,γαμας ή πινεις κα-πουτσινο και καταλαβα τα κυκλωματα που παιζουν και πρεπει ολοι να προσεχουμε στους χωρους αυτους.
εμαθα να στελνω πμ σε αγνωστους,γνωρισα ιντερνετικες προσωπικοτητες που μεσα εδω δειχνουν σπουδαιοι αλλα παιζει να μαζευουν και σκουπιδια στην κανονικη τους ζωη(σκουπιδιαρηδες νο οφενς ετσι;).εμαθα να υποψιαζομαι μελη που ειναι στρατολογημενοι απο την ΕΛΑΣ,την ΚΥΠ την ΜΟΣΑΝΤ  ή την CIA,να ψαχνω το προφιλ αλλων μελων σαν κατινα απο το χωριο και γενικα πολλα ωραια και χρησιμα πραγματα...μακαρι να ειχε μπει νωριτερα στην ζωη μου αυτο το θαυμασιο  σαιτ με τα τοσο προοδευτικα χαρακτηριστικα....εσεις τι λετε σας αλλαξε την ζωη σας το σαιτ;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε gl ολιγον καψιμο ειναι ολο αυτο το κατεβατο που γραφεις.

ειδικα οταν παιζεις την κατινα... :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ολοκληρο σεντονι χωρις ουτε μια αναφορα στις σεξυ συλλογες???δεν ξαναποσταρω τιποτε μωρη κωλογρια..
εχεις απολυτο δικιο...τα μονα χρησιμα θρεντ και ποστ ηταν τα του πλεζιουρ που μου δωσε και ενα σωρο αβαταρ και οι φουλ movies xxx download...παραλειψη μου που δεν τα ανεφερα.... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε gl ολιγον καψιμο ειναι ολο αυτο το κατεβατο που γραφεις.

ειδικα οταν παιζεις την κατινα... :2funny: :2funny:
φαινεσαι ευφυες παιδι...πιστευω να με πιανεις τον τροπο που γραφω...χιουμορ ειναι(μπορει κακης ποιοτητας) :headbang:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
φαινεσαι ευφυες παιδι...πιστευω να με πιανεις τον τροπο που γραφω...χιουμορ ειναι(μπορει κακης ποιοτητας) :headbang:

ειναι χιουμορ με μεγαλη δοση αληθειας και αυτοσαρκασμου
το χιουμορ που μ αρεσει δηλαδη.

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι χιουμορ με μεγαλη δοση αληθειας και αυτοσαρκασμου
το χιουμορ που μ αρεσει δηλαδη.

Είσαι φοβερός! Τα λες σωστά και με καλό χιούμορ. Επίσης, πλάκα πλάκα, τις πολιτικές "αναλύσεις" που διάβασα εδώ μέσα προεκλογικά αλλα και μετεκλογικά έως τώρα, δεν τις είδα/άκουσα/διάβασα από κανένα "αντικειμενικό"  :jerking: κανάλι ή εφημερίδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom