Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εσύ να πας να δουλέψεις μην σε απολύσω... τεμπέλη υπάλληλε...

Aμεσωs αφεντικουλη μου....Ειμαι υπακουο παιδι εγω....Παιρνω και την Νταρια μαζι μου να μελετησουμε τουs.....ισολογισμουs!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κκε καγκελα στα μιαλα το παοκτσιδον

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Aρα..........πρεπει να ειμαστε ενωμενοι....γιατι ειμαστε δυστυχωs περικυκλωμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

εξ εμπειρίας ομιλών  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:.. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εξ εμπειρίας ομιλών   :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:.. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός

Αυτο ειναι διαφημιση για να τουs κατσουμε???????? χαχαχαχαχαχα  Μεχρι που φτασανε!!!!!!!!!
Μακρυα τα μπαζα μακρυαααααααααα!!!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εξ εμπειρίας ομιλών   :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:.. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός
Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου.... :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου.... :grin:
σκεψου οτι αν δεν καναν και καλο γαμησι και ΜΠΑΖΑ!!
τοτε θα μενανε και αγαμητες για παντα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σκεψου οτι αν δεν καναν και καλο γαμησι και ΜΠΑΖΑ!!
τοτε θα μενανε και αγαμητες για παντα!
Αν δεν ειναι ομωs κι εκει καλη...κινδυνευειs να σου μεινει αμανατι το..."κελεπουρι"

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

σκοπός είναι να επωφεληθούμε από αυτό...  :woldman: :woldman: :woldman:

θέλει αρετήν και τόλμην το καλό γαμίσι κύριοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom