You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 675
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κεντάς σήμερα....
ρε τι κάνει ένα καλό γαμήσι.
και πρίν το γαμήσι έτσι είμαι. ... TGI Friday... θα πηδήξω το ΣΚ μέχρι και την Βεράντα...
Εεεεμ μα να μην ελεγξω πρωτα εγω το....μηχανημα????????? κι αν ...καει μετα απο τοσα χιλιομετρα????????
εσύ να πας να δουλέψεις μην σε απολύσω... τεμπέλη υπάλληλε...
καλα κανισ να προσεχσι να εχι καγκλεα στρατσατελαριστα περασμενα με ασταρικαι πρίν το γαμήσι έτσι είμαι. ... TGI Friday... θα πηδήξω το ΣΚ μέχρι και την Βεράντα...
καλα κανισ να προσεχσι να εχι καγκλεα στρατσατελαριστα περασμενα με ασταρι
θα το φροντίσω... σε ποιό sex shop τα πουλάνε?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εσύ να πας να δουλέψεις μην σε απολύσω... τεμπέλη υπάλληλε...
Aμεσωs αφεντικουλη μου....Ειμαι υπακουο παιδι εγω....Παιρνω και την Νταρια μαζι μου να μελετησουμε τουs.....ισολογισμουs!
κιτα στρατσατελα εχι ο παγοτατσισ εδο διπλα, κε ασταρι ο μπογιατσισ απεναντισθα το φροντίσω... σε ποιό sex shop τα πουλάνε?
Aμεσωs αφεντικουλη μου....Ειμαι υπακουο παιδι εγω....Παιρνω και την Νταρια μαζι μου να μελετησουμε τουs.....ισολογισμουs!
μην φάς...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μην φάς...
Σε προσεχω αφεντικε μου....Ξερειs τι μπαζοπουλεs κυκλοφορανε εξω???????
Σε προσεχω αφεντικε μου....Ξερειs τι μπαζοπουλεs κυκλοφορανε εξω???????
νομίζω καλύτερα από σένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
νομίζω καλύτερα από σένα
Aρα..........πρεπει να ειμαστε ενωμενοι....γιατι ειμαστε δυστυχωs περικυκλωμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aρα..........πρεπει να ειμαστε ενωμενοι....γιατι ειμαστε δυστυχωs περικυκλωμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!
εξ εμπειρίας ομιλών .. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός
ο τολμον πιδα,ισε λοκοτσισεξ εμπειρίας ομιλών .. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εξ εμπειρίας ομιλών .. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός
Αυτο ειναι διαφημιση για να τουs κατσουμε???????? χαχαχαχαχαχα Μεχρι που φτασανε!!!!!!!!!
Μακρυα τα μπαζα μακρυαααααααααα!!!!!!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου....εξ εμπειρίας ομιλών .. τα μπάζα κάνουν το καλύτερο γαμήσι... εφόσον φυσικά είσαι τολμηρός
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
σκεψου οτι αν δεν καναν και καλο γαμησι και ΜΠΑΖΑ!!Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου....
τοτε θα μενανε και αγαμητες για παντα!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αν δεν ειναι ομωs κι εκει καλη...κινδυνευειs να σου μεινει αμανατι το..."κελεπουρι"σκεψου οτι αν δεν καναν και καλο γαμησι και ΜΠΑΖΑ!!
τοτε θα μενανε και αγαμητες για παντα!
Οι γυναίκες που αντικειμενικά είναι μέτριες ή κάτω του μετρίου, το γνωρίζουν πολύ καλά... και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο στο κρεβάτι θα κάνουν Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ περνάει από το χέρι τους (ή άλλο σημείο του σώματος τους) για να σου αποδείξουν (και στους εαυτούς τους φυσικά) πως είναι άνω του μετρίου....
σκοπός είναι να επωφεληθούμε από αυτό...
θέλει αρετήν και τόλμην το καλό γαμίσι κύριοι...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σκοπός είναι να επωφεληθούμε από αυτό...
θέλει αρετήν και τόλμην το καλό γαμίσι κύριοι...
...............Μαλλον ψησιμο σε σιγανη φωτια!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις