lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κυριε διαμαντιδη προσεξτε τις εκφρασεις σας ας κρατησουμε το υψηλο επιπεδο της συζητησης,ευχαριστωτι ειπες ρε πουστη τωρα!!!!!!!!!!!!!!τα νεφρα μου!!!!1
κυριε διαμαντιδη προσεξτε τις εκφρασεις σας ας κρατησουμε το υψηλο επιπεδο της συζητησης,ευχαριστωτι ειπες ρε πουστη τωρα!!!!!!!!!!!!!!τα νεφρα μου!!!!1
μαζι σου και εγω,απλα οπως την βλεπει ο καθενας
και βεβαια,οταν λεω μπαζο εννοω το μυαλο,για την εμφανιση που εχει καποια-ος την βλεπεις απο χλμ πριν ανοιξει το στομα του,οποτε δεν πλησιαζεις αν δεν εισαι σαβουρογαμης,αυτη ειναι η διαφορα,μπραβο σε αυτους που τρωνε γαλακτος τζαμπε και μονοι τους
και βεβαια,οταν λεω μπαζο εννοω το μυαλο,για την εμφανιση που εχει καποια-ος την βλεπεις απο χλμ πριν ανοιξει το στομα του,οποτε δεν πλησιαζεις αν δεν εισαι σαβουρογαμης,αυτη ειναι η διαφορα,μπραβο σε αυτους που τρωνε γαλακτος τζαμπε και μονοι τους
μόνο εμείς τα μπάζα στην εμφάνιση είμαστε καλοί άνθρωποι
νεος-ωραιος-πλουσιος-μορφωμενος,ολα μαζι;δηλαδη μιλαμε για το 1%,και εχει βρει και την αναλογη με τα ιδια προσοντα;ορθόν......
αλλά ας το δούμε φλιπντ......
Υπάρχουν κάποιοι που τρώνε μπριτζόλες γάλακτος χωρίς το φόβο εγκεφαλοπάθειας και χωρίς οικονομική επιβάρυνση γιατί απλά έτσι είναι η ζωή.....
τουτέστιν, όταν είσαι μπάζο θα τρώς κατά κανόνα φόλα με διαστήματα ψευδαίσθησης αλλά και μεγάλου ρίσκου συνεπειών
κοινώς ένας νέος/νέα, ωραίος/ωραία, πλούσιος/πλούσια, μορφωμένος/μορφωμένη τρώει μονίμως και δωρεάν φρέσκια και υγιεινή μπριτζόλα γάλακτος.
Την καταλαβαίνεις τη διαφορά
παμμέγιστες καριόλες είστε και σεις αλλά τεσπα......
μην το γελας;εχω γνωρισει κοπελες που οκ ηταν ...καπως αλλα δειχναν να εχουν καλα στοιχεια,απλα δεν σου βγαινει ρε παιδι μου για κατι αλλο....εεεεμ γι'αυτό πάτε και πέφτετε σε άθλιες γκόμενες, μόνο εμείς τα μπάζα στην εμφάνιση είμαστε καλοί άνθρωποι
γαμα τα καλα στοιχεια τους,αφου τους βαλεις κουκουλα πρωτα και κλεισε και τα φωτα για σιγουριαμην το γελας;εχω γνωρισει κοπελες που οκ ηταν ...καπως αλλα δειχναν να εχουν καλα στοιχεια,απλα δεν σου βγαινει ρε παιδι μου για κατι αλλο....
νεος-ωραιος-πλουσιος-μορφωμενος,ολα μαζι;δηλαδη μιλαμε για το 1%,και εχει βρει και την αναλογη με τα ιδια προσοντα;
ετσι ειναι το 99% των ζευγαριων στην ελλαδα
αντε να χαθεις ρε νουμερογαμα τα καλα στοιχεια τους,αφου τους βαλεις κουκουλα πρωτα και κλεισε και τα φωτα για σιγουρια
κοινώς ένας νέος/νέα, ωραίος/ωραία, πλούσιος/πλούσια, μορφωμένος/μορφωμένη τρώει μονίμως και δωρεάν φρέσκια και υγιεινή μπριτζόλα γάλακτος.
Την καταλαβαίνεις τη διαφορά
εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου.nαι η μορφωση μου ελειπε για να φαω το μπριζολακι
ο ασπρουλι ινε φιλοσ μου,δε θασ εκερασο κοτο περσονακοεσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου.
είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος, μορφωμένος.
αλλά είσαι γεννημένος μαλάκας και δε θα αλλάξεις ποτέ..
teras1956 από το 1956,σήμερα επιτέλους γάμησες;;;επιτέλους γάμησα.....
A αφεντικουλη ..δεν μου τα λεs καλα...........Πρωτα θα πηγαινω εγω για σενα και αφου εγκρινω μετα εσυ!!!! χεεχεεπιτέλους γάμησα.....