Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαζι σου και εγω,απλα οπως την βλεπει ο καθενας

ορθόν......
αλλά ας το δούμε φλιπντ......

Υπάρχουν κάποιοι που τρώνε μπριτζόλες γάλακτος χωρίς το φόβο εγκεφαλοπάθειας και χωρίς οικονομική επιβάρυνση γιατί απλά έτσι είναι η ζωή.....

τουτέστιν, όταν είσαι μπάζο θα τρώς κατά κανόνα φόλα με διαστήματα ψευδαίσθησης αλλά και μεγάλου ρίσκου συνεπειών

κοινώς ένας νέος/νέα, ωραίος/ωραία, πλούσιος/πλούσια, μορφωμένος/μορφωμένη τρώει μονίμως και δωρεάν φρέσκια και υγιεινή μπριτζόλα γάλακτος.

Την καταλαβαίνεις τη διαφορά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και βεβαια,οταν λεω μπαζο εννοω το μυαλο,για την εμφανιση που εχει καποια-ος την βλεπεις απο χλμ πριν ανοιξει το στομα του,οποτε δεν πλησιαζεις αν δεν εισαι σαβουρογαμης,αυτη ειναι η διαφορα,μπραβο σε αυτους που τρωνε γαλακτος τζαμπε και μονοι τους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και βεβαια,οταν λεω μπαζο εννοω το μυαλο,για την εμφανιση που εχει καποια-ος την βλεπεις απο χλμ πριν ανοιξει το στομα του,οποτε δεν πλησιαζεις αν δεν εισαι σαβουρογαμης,αυτη ειναι η διαφορα,μπραβο σε αυτους που τρωνε γαλακτος τζαμπε και μονοι τους

εεεεμ γι'αυτό πάτε και πέφτετε σε άθλιες γκόμενες, μόνο εμείς τα μπάζα στην εμφάνιση είμαστε καλοί άνθρωποι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ορθόν......
αλλά ας το δούμε φλιπντ......

Υπάρχουν κάποιοι που τρώνε μπριτζόλες γάλακτος χωρίς το φόβο εγκεφαλοπάθειας και χωρίς οικονομική επιβάρυνση γιατί απλά έτσι είναι η ζωή.....

τουτέστιν, όταν είσαι μπάζο θα τρώς κατά κανόνα φόλα με διαστήματα ψευδαίσθησης αλλά και μεγάλου ρίσκου συνεπειών

κοινώς ένας νέος/νέα, ωραίος/ωραία, πλούσιος/πλούσια, μορφωμένος/μορφωμένη τρώει μονίμως και δωρεάν φρέσκια και υγιεινή μπριτζόλα γάλακτος.

Την καταλαβαίνεις τη διαφορά  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
νεος-ωραιος-πλουσιος-μορφωμενος,ολα μαζι;δηλαδη μιλαμε για το 1%,και εχει βρει και την αναλογη με τα ιδια προσοντα;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εεεεμ γι'αυτό πάτε και πέφτετε σε άθλιες γκόμενες, μόνο εμείς τα μπάζα στην εμφάνιση είμαστε καλοί άνθρωποι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην το γελας;εχω γνωρισει κοπελες που οκ ηταν ...καπως αλλα δειχναν να εχουν καλα στοιχεια,απλα δεν σου βγαινει ρε παιδι μου για κατι αλλο....

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μην το γελας;εχω γνωρισει κοπελες που οκ ηταν ...καπως αλλα δειχναν να εχουν καλα στοιχεια,απλα δεν σου βγαινει ρε παιδι μου για κατι αλλο....
γαμα τα καλα στοιχεια τους,αφου τους βαλεις κουκουλα πρωτα και κλεισε και τα φωτα για σιγουρια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νεος-ωραιος-πλουσιος-μορφωμενος,ολα μαζι;δηλαδη μιλαμε για το 1%,και εχει βρει και την αναλογη με τα ιδια προσοντα;

:fuck2:

URL]]

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι το 99% των ζευγαριων στην ελλαδα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

nαι η μορφωση μου ελειπε για να φαω το μπριζολακι :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
nαι η μορφωση μου ελειπε για να φαω το μπριζολακι :birdman: :birdman: :birdman:
εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου.
είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος, μορφωμένος.
αλλά είσαι γεννημένος μαλάκας και δε θα αλλάξεις ποτέ..
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου.
είσαι νέος, ωραίος, πλούσιος, μορφωμένος.
αλλά είσαι γεννημένος μαλάκας και δε θα αλλάξεις ποτέ..
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ο ασπρουλι ινε φιλοσ μου,δε θασ εκερασο κοτο περσονακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom