Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πριν ήταν ολίγον από γκρί. Τώρα πλέον, έχει μπει και μία γερή δόση ρόζ χρώματος!  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
επινε 4 ποτακια ηθελε και το ρεστωραν της βαλε και hotel αστα να πανε,συν βενζινες για να κανεις και τον ταξιτζη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καποια στιγμη ειπα περιμενε με μισο...παω για τσιγαρα και ερχομαι
Ετσι ειναι φιλε μου δυστυχωs....Δυο ειδων γυναικεs υπαρχουνε....Αυτεs που σου τρωνε λιγα κι αυτεs που στα τρωνε ολα ...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το καλο ειναι ομως οτι ολο και περισσοτεροι το παιρνουν χαμπαρι αυτο,και απο την στιγμη που λιγοστευουν τα θυματα αρχιζει το προβλημα για τα κακομοιρα τα κοριτσια :2funny:σου λεει ο αλλος γιατι να την πληρωνω και να την τρωω στην μαπα συνεχως και να μου σπαει και τα αρχιδια και να μην πηδαω στα μπουρδελα-στουντιο οποιο μουνι θελω που στο φιναλε ειναι και κλασεις ανωτερο εμφανισιακα απο το νουμερο που κουβαλαω;αφου πληρωνω οτι και να γινει γιατι να μην την βγαλω φθηνοτερα και καλυτερα;η μονη διαφορα ειναι αν θελεις να κανεις παιδια οπωσδηποτε οποτε την τρως την φολα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το καλο ειναι ομως οτι ολο και περισσοτεροι το παιρνουν χαμπαρι αυτο,και απο την στιγμη που λιγοστευουν τα θυματα αρχιζει το προβλημα για τα κακομοιρα τα κοριτσια :2funny:σου λεει ο αλλος γιατι να την πληρωνω και να την τρωω στην μαπα συνεχως και να μου σπαει και τα αρχιδια και να μην πηδαω στα μπουρδελα-στουντιο οποιο μουνι θελω που στο φιναλε ειναι και κλασεις ανωτερο εμφανισιακα απο το νουμερο που κουβαλαω;αφου πληρωνω οτι και να γινει γιατι να μην την βγαλω φθηνοτερα και καλυτερα;η μονη διαφορα ειναι αν θελεις να κανεις παιδια οπωσδηποτε οποτε την τρως την φολα

Εσύ γιατί δεν έκανες καριέρα στις ελεεινίδες;  :boobies: :boobies: :boobies: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το καλο ειναι ομως οτι ολο και περισσοτεροι το παιρνουν χαμπαρι αυτο,και απο την στιγμη που λιγοστευουν τα θυματα αρχιζει το προβλημα για τα κακομοιρα τα κοριτσια :2funny:σου λεει ο αλλος γιατι να την πληρωνω και να την τρωω στην μαπα συνεχως και να μου σπαει και τα αρχιδια και να μην πηδαω στα μπουρδελα οποιο μουνι θελω που στο φιναλε ειναι και κλασεις ανωτερο εμφανισιακα απο το νουμερο που κουβαλαω;αφου πληρωνω οτι και να γινει γιατι να μην την βγαλω φθηνοτερα και καλυτερα;η μονη διαφορα ειναι αν θελεις να κανεις παιδια οπωσδηποτε οποτε την τρως την φολα

Αυτη η πρακτικη σε ολο και περισσοτερο κοσμο κυκλοφορει και μαθαινεται
Αποκταει οπαδουs.....Aεχιζουμε και ξυπναμε.....Εγινε η θαλασσα γιαουρτι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι βεβαια,αλλα πιστευα οτι καποια στιγμη θα αλλαξει τροπαριο,μαλακια ε;

ε δεν θελω να σε πληγωσω κ να σ απαντησω... χαχαχα
οπως την μαθεις ειναι η γυναικα.. αμα τα δινεις ολα γιατι ν αλλαξει? χαζη ειναι?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και εγω στην θεση σου τα ιδια θα ελεγα,οταν λες οπως την μαθεις;δηλαδη βγαινεις εξω την πρωτη φορα μαζι της και λογικα κανεις την κινηση να πληρωσεις καφεδες-ποτα κλπ,σωστα μεχρι εδω;αυτη σφυραει αδιαφορα και δεν κανει καν εστω την κινηση για τα ματια του κοσμου,τι της λες για να την μαθεις;βγαλε μωρη κανενα φραγκο;μαλλον οχι ε;οποτε λες θα ετυχε,βγαινεις 2,3 και παει ετσι το εργο,οποτε την κανεις με ελαφρα!!!τι εννοεις οπως την μαθεις;για μαθηματα και φροντιστηρια εισαι με καποια;και οκ να ειναι 18-25 αντε να τα κανεις,αλλα σορρυ στα 30 δεν μαθαινει καμμια,οτι εμαθε εμαθε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και εγω στην θεση σου τα ιδια θα ελεγα,οταν λες οπως την μαθεις;δηλαδη βγαινεις εξω την πρωτη φορα μαζι της και λογικα κανεις την κινηση να πληρωσεις καφεδες-ποτα κλπ,σωστα μεχρι εδω;αυτη σφυραει αδιαφορα και δεν κανει καν εστω την κινηση για τα ματια του κοσμου,τι της λες για να την μαθεις;βγαλε μωρη κανενα φραγκο;μαλλον οχι ε;οποτε λες θα ετυχε,βγαινεις 2,3 και παει ετσι το εργο,οποτε την κανεις με ελαφρα!!!τι εννοεις οπως την μαθεις;για μαθηματα και φροντιστηρια εισαι με καποια;και οκ να ειναι 18-25 αντε να τα κανεις,αλλα σορρυ στα 30 δεν μαθαινει καμμια,οτι εμαθε εμαθε

βρε καλε μου βρε χρυσε μου
την κοβεις απ την αρχη πως ειναι το στυλακι της
δε θες 3 μηνες για να καταλαβεις οτι εχει σκοπο μονο να στα τρωει..
αλλα αν εχεις σκοπο να κανεις κανονικη σχεση με καποια κ σ ενδιαφερει... απ την αρχη βαζεις καποια ορια.. με το δικο σου τροπο.. δεν αφηνεις να σ εκμεταλλευονται

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

με μια διαφορά....
ότι τη φόλα την τρώς μόνο εσύ, ενώ τη στουντίτσα την τρώει ολόκληρος στόλος.
Χώρια του ότι το λιγότερο που κινδυνεύεις να φας είναι το σκορβούτο.
Εάν θες κάτι παρόμοιο ΚΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΠΑ πας Φαληράκι, ή Αγία Νάπα.

Αλλιώς και πληρώνεις και ρισκάρεις.... ΓΑΜΑΤΑ ΔΛΔ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Υ.Γ.
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω πώς ορισμένοι ενώ ζητούν με λύσσα να φύγουν οι πάκηδες γιατί βρωμάνε, αποδέχονται να βάζουν το πουλί τους στις ίδιες τρύπες....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βρε καλε μου βρε χρυσε μου
την κοβεις απ την αρχη πως ειναι το στυλακι της
δε θες 3 μηνες για να καταλαβεις οτι εχει σκοπο μονο να στα τρωει..
αλλα αν εχεις σκοπο να κανεις κανονικη σχεση με καποια κ σ ενδιαφερει... απ την αρχη βαζεις καποια ορια.. με το δικο σου τροπο.. δεν αφηνεις να σ εκμεταλλευονται
σωστο,αλλα για 1,5 μηνα δεν δουλευε συστηματικα οποτε λες οκ,αλλα μετα;οποτε στην ουσια ειναι 1,5 μηνας,οποτε αν δεν καταλαβαινει αυτη δεν θα τις βαλω εγω ορια,λιγο μυαλο θελει αν δεν μπορει να καταλαβει τα απλα στην πορεια τις σχεσεις οταν θα ερθουν τα δυσκολα;στα 30 σου δεν εχεις τα κεφια να βαζεις ορια και να κανεις τον δασκαλο εχεις απαιτησει απο τον αλλον να στριβει και λιγο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
με μια διαφορά....
ότι τη φόλα την τρώς μόνο εσύ, ενώ τη στουντίτσα την τρώει ολόκληρος στόλος.
Χώρια του ότι το λιγότερο που κινδυνεύεις να φας είναι το σκορβούτο.
Εάν θες κάτι παρόμοιο ΚΑΙ ΣΕ ΤΖΑΜΠΑ πας Φαληράκι, ή Αγία Νάπα.

Αλλιώς και πληρώνεις και ρισκάρεις.... ΓΑΜΑΤΑ ΔΛΔ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Υ.Γ.
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω πώς ορισμένοι ενώ ζητούν με λύσσα να φύγουν οι πάκηδες γιατί βρωμάνε, αποδέχονται να βάζουν το πουλί τους στις ίδιες τρύπες....
καλα μην εισαι και σιγουρος οτι την φολα την τρως μονο εσυ,και καλυτερα να τρως αρνακι γαλακτος με παρεα παρα γιδα μονος σου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα μην εισαι και σιγουρος οτι την φολα την τρως μονο εσυ,και καλυτερα να τρως αρνακι γαλακτος με παρεα παρα γιδα μονος σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να βρίσκετε χοντρές και άσχημες, να είναι εγγυημένο πως τη φόλα θα την τρώτε μόνο εσείς, και από κρέας ουυυυυυυυυ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να βρίσκετε χοντρές και άσχημες, να είναι εγγυημένο πως τη φόλα θα την τρώτε μόνο εσείς, και από κρέας ουυυυυυυυυ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
καλα μερικοι εχουν τετοια ανασφαλεια που βρισκουν γυναικες που οι ιδιοι θεωρουν μπαζα... για να τις εχουν σιγουρες χαχαχα

φυσικα δεν παυουν να επισκεπτονται τα αρνακια γαλακτος..

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny:τι ειπες ρε πουστη τωρα!!!!!!!!!!!!!!τα νεφρα μου!!!!1

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα μερικοι εχουν τετοια ανασφαλεια που βρισκουν γυναικες που οι ιδιοι θεωρουν μπαζα... για να τις εχουν σιγουρες χαχαχα

φυσικα δεν παυουν να επισκεπτονται τα αρνακια γαλακτος..
ακριβως!!!2 φορες μαλακες,πληρωνουν Χ2 :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

έχομεν διαφορετικό ορισμό της φόλας.

Υ.Γ.
να τη ΄χεσω τη μπριτζόλα γάλακτος άμα είναι να πάθω σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μαζι σου και εγω,απλα οπως την βλεπει ο καθενας

Stories

Νέο!

Stories