Νέα

Πώς ήταν η ζωή σας πριν μάθετε για την ύπαρξη του bourdela;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bnmnb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mrbill

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ήταν λίγο πριν το τέλος. Οι κόκκοι της άμμου για μένα κυλούσαν αργά (για όσους ξέρουν λίγο από maiden).

Ένιωθα όλη την ύπαρξή μου να καταρρέει, το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια μαζί μου.

Αυτοκτονικές σκέψεις ανάβλυζαν από μέσα μου, καυτηριάζοντας οτιδήποτε και αν σκεφτόμουν.

Δεν ένιωθα, δε σκεφτόμουν, δεν αγαπούσα, δεν ήθελα να ανήκω στον κόσμο.

Σκέφτηκα να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου και να πέσω από τον έκτο όροφο, όμως μετά σκέφτηκα πως κάνει κρύο και θα κρυώσω.

Το τηλέφωνο χτύπησε, μια, δυο, τρεις, ..., ν φορές. Το σήκωσα: "ναι?" - "που είσαι ρε μαλάκα? γράψε στο path: (έγινε παλιά αυτό)". Μετά, ένιωσα καλύτερα, χτύπησα και δυο πιτόγυρα με μπόλικο τζατζίκι και όλα τζάμι.

Υ.Γ. Συγχωρήστε το πνεύμα της μαλακίας που με δέρνει, όμως Παρασκευή βράδυ και είμαι σπίτι συναχωμένος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ήταν λίγο πριν το τέλος. Οι κόκκοι της άμμου για μένα κυλούσαν αργά (για όσους ξέρουν λίγο από maiden).

Ένιωθα όλη την ύπαρξή μου να καταρρέει, το μυαλό μου έπαιζε παιχνίδια μαζί μου.

Αυτοκτονικές σκέψεις ανάβλυζαν από μέσα μου, καυτηριάζοντας οτιδήποτε και αν σκεφτόμουν.

Δεν ένιωθα, δε σκεφτόμουν, δεν αγαπούσα, δεν ήθελα να ανήκω στον κόσμο.

Σκέφτηκα να δέσω μια πέτρα στον λαιμό μου και να πέσω από τον έκτο όροφο, όμως μετά σκέφτηκα πως κάνει κρύο και θα κρυώσω.

Το τηλέφωνο χτύπησε, μια, δυο, τρεις, ..., ν φορές. Το σήκωσα: "ναι?" - "που είσαι ρε μαλάκα? γράψε στο path: (έγινε παλιά αυτό)". Μετά, ένιωσα καλύτερα, χτύπησα και δυο πιτόγυρα με μπόλικο τζατζίκι και όλα τζάμι.

Υ.Γ. Συγχωρήστε το πνεύμα της μαλακίας που με δέρνει, όμως Παρασκευή βράδυ και είμαι σπίτι συναχωμένος.
Την πέτρα τι την ήθελες?Φοβήθηκες μην πέσεις προς τα πάνω?  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο βοθρος δεν εχει υψος εχει βαθος... :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γύρω στα 2μ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σκεφτεσαι να τον παρεις εσυ; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το σεντονι μου το διαβασες τυπε μου δυο σελιδες πισω;λεω να γραψω ενα δευτερο με οσα ξεχασα.... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom