Νέα

Πως γυρνάνε σπίτι τους οι Ιερόδουλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια την αννα την σερβα η την καρολαιν την πορνοσταρ ξερει κανεις πως φευγουν η κ που μενουν???

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
το πρωτο ξεκωλι αποτι εχω δει στο νετ γλυφαδομερια.
το αλλο βπ μαλλον.
μην ρωτατε απο που τα γνωριζω
ολες με νταβα,ταρίφα ή αγαπητικο γυρνανε.
εννοω δεν περιμενουν τον καθε πελατη,εκτος κ αν οι δυναμεις του συμπαντος ολως τυχαιως θελησουν εκεινη τη στιγμη να δημιουργησουν ενα καρμικο αγγιγμα - επαφη κ να την παει μαλλον για σαλατα σε μαγαζια τυπου CIAO με πρωινη πιτσα,σαλατα κ αλλες πιπες πριν της ριξει ενα μανικι μετα.
Ολα αλλωστε ειναι πιθανα

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειδατε εμεις τις περνουμε κουλουρια κ αυτες πανε κ μενουνε στα καλυτερα προαστεια των αθηνων...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ειδατε εμεις τις περνουμε κουλουρια κ αυτες πανε κ μενουνε στα καλυτερα προαστεια των αθηνων...

Ειδατε...μας εχουν ξεφτυλισει οι γυναικες.

Το μουνι εχει πιο πολλες ευκαιριες,και ειδικα στην Ελλαδα.

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτες ειναι business......

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τώρα διαβάζω το θρεντ "αν γυρνούσατε το χρόνο πίσω" και διάβασα 2 ποστ του δημητράκη.

Αξίζει να τα βάλω εδώ:

1.  ".....ο χαβαλες καποτε τελειωνει.παντος πότε δεν ειναι αργα για καποιον να αλλαξει τη ζωη του.αρκει να υπαρχει θεληση και πιστη στον εαυτο του!!!!εμενα οι δυσκολιες που περασα μου εχουν δωσει τρομερη δυναμη.πιστευω οτι αν υπαρχει θεληση μπορεις ακομα και βουνα να κουνησεις!!!!!"

2. "......απο 68 κιλα πηγα 92 εκλαιγα καθε μερα.ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΟΙ ΜΗΝΕς ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ.----αν μπορουσα να το αλλαζα αυτο ........θυμιθειται τιποτα δεν πετυχενεται χωρις θυσιες.Αυτο που με εσωσε στη ζωη μου και πετυχα αυτα που πετυχα ειναι 1.Ειμαι φανατισμενος στις αποψεις μου!!!οταν βαζω καπιοιο στοχο ειναι πανω απ'ολα.Και 2 ειμαι πολυ λιτος.αν χρειαστει μπορω να ζησω και με ψωμι.οποτε τα εξοδα μου στις δυσκολες στιγμες ηταν 0 και για αυτο καταφερα  επιβιωσα,πετυχα και δεν εχω μετανιωσει για τιποτα."

ρισπεκτ! απλά!!!!!
εδω ο δημητρακης δεν εχει μασησει να βαλει φωτο με κοπρολαγνιες κ να γραφει,εκει θα κολλησει?Ειναι ρομαντικος κατα βαθος.. 

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ναι μόνο που το επικόλλησα σε λάθος θρεντ αλλά δεν πειράζει. Κολλάει και δω.:2funny:
αφού το έσωσε ο psolaras78 με παράθεση διαβάστε το! ;)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
με μηχανακι γυρνανε σπιτι. Εγω την πηγαινα την δικια μου σπιτι και μετα την παντρευτικα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
με μηχανακι γυρνανε σπιτι. Εγω την πηγαινα την δικια μου σπιτι και μετα την παντρευτικα.
κ τωρα σου την φερνει ο γερανος οπως τη Φρυνη Αρβανιτη στην ταινια με τον Τσακωνα που δεν χωραγε να περασει απο την πορτα.
Εχεις πολυ φαντασια με τις πλακιτσες που κανεις.Σου την παρτουζωνουνε την φαλαινα ωρε?

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια την αννα την σερβα η την καρολαιν την πορνοσταρ ξερει κανεις πως φευγουν η κ που μενουν???

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

midas

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Ρε φιλαρα γιατι δεν καθεσε απεξω οταν σχολανε να δεις και μας πρηζεις τα αρχιδια εδω :uglystupid:
ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλαρα γιατι δεν καθεσε απεξω οταν σχολανε να δεις και μας πρηζεις τα αρχιδια εδω :uglystupid:
ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?

καλα τα λεει ο φιλος , κατσε τωρα γιατι σε λιγο θα αρχισουν τα κρυα και δεν θα μπορεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
πολυ πιο επικυνδινο ειναι ματια μου να σου τυχει ενας ψυχασθενης μεσα στο δωματιο παρα οταν φευγεις ;)
Ετσι κι αλλιως ολες σχεδον οι κοπέλες οταν σχολανε ντυνονται πολυ διακριτικα και καθημερινα.
Στην ερωτηση σου τωρα........ειτε με αυτοκινητο ειτε με ταξι ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
:thumbsup:

Όπως όλοι οι άνθρωποι που τελειώνουν τη δουλειά τους (ανάλογα με τις προσωπικές τους δυνατότητες, συνθήκες και επιλογές).

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι ερωτιση κρισεως ειναι αυτη,με οτι μπορουν φευγουν γιατι συνηθως ειναι πτωμα με τοσες ..λες που τρωνε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom