Επισκέπτης
Κυριὲ μου ἄλλη ἡ Κάτια καὶ ἅλλη ἡ Ντιάνα. Δὲν πρόκειται περὶ ταυτοπροσωπίας.ναι.οπως και το οτι πηρα την μια φορα την Ντιανα κ την αλλη την Κατια.2 σε ενα δηλαδη.Καταλαβες το λαθος σου τωρα μπακαλη
Κυριὲ μου ἄλλη ἡ Κάτια καὶ ἅλλη ἡ Ντιάνα. Δὲν πρόκειται περὶ ταυτοπροσωπίας.ναι.οπως και το οτι πηρα την μια φορα την Ντιανα κ την αλλη την Κατια.2 σε ενα δηλαδη.Καταλαβες το λαθος σου τωρα μπακαλη
Εγώ ξέρω ότι γυρνάνε σπίτι ΜΑΤΣΩΜΕΝΕΣ... ;)
αυτο ειναι το μονο σιγουρο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Ευα απο Αγκυρας 1 ειναι.Το "σπιτι" κατω απο της Προεδρου.Η κοπελα αυτη με το slk δεν ειναι πια εκει!!!Εκει κοντα δουλευει παλι και καμια φορα παιρνει και τον τσατσο της μαζι τα βραδια!
Το ξερω φιλε μου!!!Η Ευα απο Αγκυρας 1 ειναι.Το "σπιτι" κατω απο της Προεδρου.
Κάποτε είχα δει μία να την φέρνει ο αγαπητικός-νταβάς με την μηχανή, για να δουλέψει την βάρδια της.Ή και με κανεναν γκομενο,κανενα φιλαρακι- τακτικο πελατη!!!
ε ηταν τα προκαταρκτικα...για καλη αρχη, μετα αβερτα η τανα μεσα...Κάποτε είχα δει μία να την φέρνει ο αγαπητικός-νταβάς με την μηχανή, για να δουλέψει την βάρδια της.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το παθιασμένο φιλί τους στη πόρτα του μπουρδέλου.
Κάποτε είχα δει μία να την φέρνει ο αγαπητικός-νταβάς με την μηχανή, για να δουλέψει την βάρδια της.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το παθιασμένο φιλί τους στη πόρτα του μπουρδέλου.
νομιζω παει καπως ετσιΉ και με κανεναν γκομενο,κανενα φιλαρακι- τακτικο πελατη!!!
Στο πρωτο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι νταβας ή αγαπητικος!!!νομιζω παει καπως ετσι
γκομενος= νταβας-αγαπητικος
φιλαρακι-τακτικος πελατης=μαλακας -αγαπουλης-σπονσορας
Βεβαίως.
Γιατί ο αγαπητικός-νταβάς πουλάει έρωτα στην πουτάνα.
Έτσι την έχει ψήσει και του τα ακουμπάει.