psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Ή να ανοχτει θρεντ ποσα κυβικα εκατομμυρια λιτρα σπερματος εχουν φαει(σε καποτα ή ακαποτα) οι ''εκδιδομενες'' κοπελες
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Η κοπελα αυτη με το slk δεν ειναι πια εκει!!!Εκει κοντα δουλευει παλι και καμια φορα παιρνει και τον τσατσο της μαζι τα βραδια!
Μεγαλε πλακα μου κανεις?Δεν ξερεις που δουλευει αυτη τωρα!σοβαρα !!!!!!! για λεγε που δουλευει ? ειχα φαει τρελο κολημα μαζι της !!!!!!!
λες να ανοίξουμε αυτό το θρεντ? είναι ένα ερωτημα που ταλανίζει την μπουρδελοανθρωπότητα!!!!![]()
![]()
![]()
Και για εχουμε καλο ερωτημα:
Οι ιεροδουλες κατα πλειοψηφια γιατι δεν εχουν αυτοκινητο?(αλλο ενα θρεντ που πρεπει να ανοιξουμε
)
Υ.Γ. Ξεχασαμε να πουμε οτι πολλες φευγουν και με τον γκομενο!!!
αλλο ενα θρεντακι πολυ τσιπικο ειναι το "γιατι προτιμουν κατα τους καλοκαιρινους μηνες τα ροδακινα οι τσατσαδες και τα καρπουζια οι τσατσοι ως φρουτο τους?"
ένα άλλο ωραίο θρεντ: το μέλος pathos gia ta temachia τρώει πεπόνι μισοφέγγαρο ή κανονικο πριν πάει στη Μαρίνα;;![]()
![]()
σε περιμενα πιο δυνατο,οπως ΤΟ μέλος lalak όταν τρωει μαρμελαδα στης γκεισας βαζει γαρνιτουρα πασατεμπο?
αυτες ειναι ερωτησεις ουσιας...
![]()
![]()
τον πειράζουν στο στομάχι![]()
![]()
![]()
πολυ πιο επικυνδινο ειναι ματια μου να σου τυχει ενας ψυχασθενης μεσα στο δωματιο παρα οταν φευγεις ;)
Ετσι κι αλλιως ολες σχεδον οι κοπέλες οταν σχολανε ντυνονται πολυ διακριτικα και καθημερινα.
Στην ερωτηση σου τωρα........ειτε με αυτοκινητο ειτε με ταξι ;)
πολλα φιλακια![]()
![]()
![]()
ναι καλαΕσύ τώρα που πήρες προαγωγή φαντάζομαι γυρνάς με την προεδρική λιμουζίνα.
Μεγάλη πρόοδος σε σχέση με πριν που χρησιμοποιούσες το φοιτητικό πάσο στα λεοφωρεία.
![]()
τα αγοραζουν ιεροδουλες, και οχι απο τα σουπερμαρκετΕπισης αλλο ενα μεγαλο ερωτημα ειναι : οι ιεροδουλες αγοραζουν ή οι τσατσαδες τις καποτες που φοραμε και απο που τις παιρνουν - γιατι αν πανε σε σουπερ μαρκετ και κατεβασουν ολα τα καποτιδια απο τα ταμεια θα την περασουν και πολυ ανωμαλη γαμιολα ...
τα αγοραζουν ιεροδουλες, και οχι απο τα σουπερμαρκετ![]()
![]()
![]()
δεν παμε πουθενα, μας τα φερνουν...ε τοτε που πατε ????
γιατι αν πατε σε κανενα φαρμακειο και ημουνα εγω εκει μεσα θα σε εβαζα πισω κατευθειαν πισω απο την κουρτινα .....
Ειναι ενας γερος με ενα σακο που τον εχω πετυχει αρκετες φορες φυλης και μεταξιδεν παμε πουθενα, μας τα φερνουν...
Τον θυμαμαι πολλα χρονια αυτον!!!!Ειναι ενας γερος με ενα σακο που τον εχω πετυχει αρκετες φορες φυλης και μεταξι
Ο ιδιος τα φερνει και σ'εσενα?