pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τι συζητήσεις ανοίγετε ρε παιδιά;Ε πώς να γυρνάνε;;Με τα πόδια;;Εκτός κι αν μένουν δίλα.Η αυτοκίνητο εχουν ή χρησιμοποιούν τα μέσα.Έλεος
ενω εσυ που απαντησες σοβαρα θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο?
Η κοπελα αυτη με το slk δεν ειναι πια εκει!!!Εκει κοντα δουλευει παλι και καμια φορα παιρνει και τον τσατσο της μαζι τα βραδια!εγω απο προσωπικη εμπειρια , κοπελα απο το μαγαζι της ΕΛΛΗΣ ( προεδρου) εφευγε με mercedes slk παρκαρισμενη στο παρκινγκ της πλατειας , κοπελα απο μαζας της προδρομου , golf cabrio , και αλλα πολλα , αλλα . . . .
Το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι δικια της...........κατα 200ευρω μεσο ορο στο πορτοφολι.Φιλαρακι μου πετυχε τη Βανεσσα βραδυ Σαββατου να οδηγει παραλιακη και την φωναξε με το ονομα της(πολλοι την εχουν παρει οποτε λογικο να πετυχει 1 στο 1.000.000 ας πουμε)και του απαντησε ''δε με λενε Βανεσσα''
Τσακαλι το φιλαρακι της λεει ''Τι κανεις Αλινα?(με αυτο το ψευδωνυμο ηταν στο Μεταξι).Το επαιξε κυρια και συνεχισε να οδηγει την 500αρα SLK παρακαλω.
Η κοπελα αυτη με το slk δεν ειναι πια εκει!!!Εκει κοντα δουλευει παλι και καμια φορα παιρνει και τον τσατσο της μαζι τα βραδια!
και εγω αυτο φανταστηκα.απο καναν ''ανθρωπο''δικο της θα ειναι.Το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι δικια της...........
να ανοιξουμε και ενα θρεντ για το πως γυρνανε οι τσατσοι και οι τσατσες μετα την βαρδυα?Επίσης θα πρεπει να ανοιχθει θρεντ με τιτλο "τί gps χρησιμοποιεί η τσατσα της ιπποκρατους 144 για να φτασει απο μελισσια εξαρχεια?" και αλλα παρεμφερη.Γαμουα..
κατα 200ευρω μεσο ορο στο πορτοφολι.Φιλαρακι μου πετυχε τη Βανεσσα βραδυ Σαββατου να οδηγει παραλιακη και την φωναξε με το ονομα της(πολλοι την εχουν παρει οποτε λογικο να πετυχει 1 στο 1.000.000 ας πουμε)και του απαντησε ''δε με λενε Βανεσσα''
Τσακαλι το φιλαρακι της λεει ''Τι κανεις Αλινα?(με αυτο το ψευδωνυμο ηταν στο Μεταξι).Το επαιξε κυρια και συνεχισε να οδηγει την 500αρα SLK παρακαλω.
Διηγήσεις κυνηγῶν θυμίζουν αὐτά...
και το αντιστροφο απο τον τιτλο του θρεντ:πως πηγαινουν στην "δουλεια" δλδ
Και για εχουμε καλο ερωτημα:
Οι ιεροδουλες κατα πλειοψηφια γιατι δεν εχουν αυτοκινητο? (αλλο ενα θρεντ που πρεπει να ανοιξουμε )
παραυτα να ανοιχτει επισης ενα θρεντ με τιτλο "πόσες τσατσαδες μενουν στο ενοικιο και ποσες σε δικο τους,και αυτες που εχουν δικο τους εκαναν παζαρια με τον κατασκευαστή τους?"
ετσι για να μπουν πελατες και απο αλλο θρεντ...
ναι.οπως και το οτι πηρα την μια φορα την Ντιανα κ την αλλη την Κατια.2 σε ενα δηλαδη.Καταλαβες το λαθος σου τωρα μπακαληΔιηγήσεις κυνηγῶν θυμίζουν αὐτά...
Σωστος!!!!και το αντιστροφο απο τον τιτλο του θρεντ:πως πηγαινουν στην "δουλεια" δλδ