Νέα

Πως χτενίζετε τον... χούτσο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάμαι είχε ξεκινήσει απο τον αίσθηση,τον sincity k' savala πρίν ενάμισυ χρόνο.Άσχετο είχα δει τον savala πρίν μια βδομάδα και μου είπε να μεταβιβάσω τα χαιρετίσματα στην κοινότητα. :rockon: :rockon:

ρε το παλληκαρι, να ειναι καλα, μας ελλειψε :sunglasses:
Πανος, αν τον ξαναδεις μεταβιβασε του τα δεοντα
το αγαπημενο του  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θυμάμαι είχε ξεκινήσει απο τον αίσθηση,τον sincity k' savala πρίν ενάμισυ χρόνο.Άσχετο είχα δει τον savala πρίν μια βδομάδα και μου είπε να μεταβιβάσω τα χαιρετίσματα στην κοινότητα. :rockon: :rockon:

Τα σέβη μας στον σύντροφο Savalas
Όσο για το bbc επίκειται revival οσονούπω

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τον πουτσο μου τον ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα ηρθε ξανα η ωρα να βγει ξανα στη δημοσιτητα / γυναικες θαυμαστε το πεος μου

Χωρίς να θέλω να σας θίξω Monsieur Ministre, αισθητικά η φώτο σας δεν ήταν ότι το καλύτερο.

Καθαρά φωτογραφικά, η λήψη αναδεικνύει πιο πολύ το τριχωτόν της περιοχής παρά το αντικείμενο της έκθεσης, κάτι που δεν νομίζω να ήταν ο σκοπός σας.
Επίσης δεν κατάλαβαμε αν έχετε καταλήξει σε κάποιο χτενισμα ή τον αφήνετε αφάνα (κατά τα ειδωθέντα...)
Τελικά θα έπρεπε να ξέρετε πως τέτοιου είδους φωτογραφίες ενδείκνυνται όταν το μέλος είναι εν στύση προκειμένου να προστατευθεί τυχόν ενδιαφερόμενος από δόλιες περιπτώσεις κεκαλυμμένης μικροφαλλίας (μακριά από εσάς φυσικά Monsieur Ministre  :grin: :grin: :grin:)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Περί B.B.C. εδώ:

Χαίρε savalas... :rockon:

(ήθελα να βάλω το Link στην λέξη "εδώ"... πως γίνεται ρε παίδες ? :think: Ας το φτιάξει κάποιος mod)

http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1951.msg28270#msg28270]εδώ[/url]

κάντο quote Να δεις πως γίνεται.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η καλιτεχνικη φροντιδα των γενητικων μας οργανων μας προσδιοριζει σαν ανθρωπους!  δειτε το αβαταρ μου για να καταλαβετε......

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δυο προσωπα εχουμε! το πανω και το κατω

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
η καλιτεχνικη φροντιδα των γενητικων μας οργανων μας προσδιοριζει σαν ανθρωπους!  δειτε το αβαταρ μου για να καταλαβετε......

Εσύ είσαι πολύ προχωρημένος στην φροντίδα... Σε σημείο που το μόριό σου απ' ότι φαίνεται απέκτησε την δική του εμφάνιση, προσωπικότητα, άποψη, κλπ κλπ...

:2funny:

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
δυο προσωπα εχουμε! το πανω και το κατω

Πιστεύω πως όσο το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται και με την πορεία που έχει χαράξει, σε 100-200 χρόνια το πάνω και το κάτω πρόσωπο θα είναι το ίδιο και το αυτό... μαζί με 2 πόδια και 2 χέρια... τα οποία παίζεται αν χρειάζονται κι αυτά...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πιστεύω πως όσο το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται και με την πορεία που έχει χαράξει, σε 100-200 χρόνια το πάνω και το κάτω πρόσωπο θα είναι το ίδιο και το αυτό... μαζί με 2 πόδια και 2 χέρια... τα οποία παίζεται αν χρειάζονται κι αυτά...
τα σεβη μου τρισμεγιστε αισθηση .... συμφωνω απολυτα .

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αν υπηρχαν κωμοτηρια η σολονια ομορφιας του πουτσου θα χεζοντουσαν στην δουλεια.! ρε μηπως εδω γενιεται μια νεα επιχηρηματικη ιδεα?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
λοιπον ενα θεμα που πιστευω αφορα ολους μας αλλα και τις γυναίκες με τις οποίες εχουμε σχεση.εσεις ξυριζετε το πουλι σας?οι γκομενες σας τι λενε?τους αρεσει να ειναι φυσικο? η το θελουν περιποιημενο? η γυαλι?εγω παντος τα αρχιδια τα περνω τερμα με ξυραφι.και το πανω μερος με ξυριστικη μηχανη σαν να ειναι 2-3 ημερων αξύριστο 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σε πουλι πανω δεν εχω δει ποτε τριχα στα αρχιδια και την γυρο περιοχη ναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gagas

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
εγω τα παιρνβ ω καθε 15 μερες

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Εγω ξυριζω ενα καναρινι που εχω. Τον παπαγαλο ομως οχι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι σιγουρη οτι αυτο το καταπληκτικα απιστευτο θεμα εχει ξαναπαιξει :P

δλδ ξυριζω το κεφαλι μου αν κανω λαθος... καποιον αλλο βασανιζε αυτο το σπουδαιο θεμα καποτε.. σε προλαβανε γκαστεζζζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom