You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως χτενίζετε τον... χούτσο σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χτενίστε - ξυρίστε τις τρίχες σας μπας και φανεί πιο μεγάλος
λέμε τώρα...
Επισκέπτης
Kι εσείς κυρίες μου (λέμε τώρα!) να το ξυρίζετε γιατί αν είναι θάμνος είναι άκρως αποκρουστικό ;)
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κοντρα ξυρισμα στους ορχεις και χαμηλα στο στελεχος του πεους,επαλειψη με ελαια (συνηθως jojoba) και η πουτσα παντα ετοιμη και στιλπνη σε θεση μαχης...
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Κοντρα ξυρισμα στους ορχεις και χαμηλα στο στελεχος του πεους,επαλειψη με ελαια (συνηθως jojoba) και η πουτσα παντα ετοιμη και στιλπνη σε θεση μαχης...
Κάπως έτσι το φτιάχνω και γω φίλε μου... με δύο διαφορές... Η μία διαφορά είναι στο αιθέριο έλαιο (βάζω κολώνια... την φτηνή... την Μυρτώ).
Η σημαντική διαφορά είναι οτι περνάει η μία μάχη... περνάει κι η άλλη... περνάνε οι πόλεμοι... μόνο που περνάνε δίπλα μου... και γω εκεί σκοπός... να περιμένω...
Παρά χείρα...
έχω ρόλευ... τα θέλει κανείς ?
Εγώ !
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 1.206
Κάπως έτσι το φτιάχνω και γω φίλε μου... με δύο διαφορές... Η μία διαφορά είναι στο αιθέριο έλαιο (βάζω κολώνια... την φτηνή... την Μυρτώ).
Η σημαντική διαφορά είναι οτι περνάει η μία μάχη... περνάει κι η άλλη... περνάνε οι πόλεμοι... μόνο που περνάνε δίπλα μου... και γω εκεί σκοπός... να περιμένω...
Παρά χείρα...
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μην ανησυχεις καθολου. Σκεψου οτι εισαι ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης και βρισκεται στο ζεσταμα.
Επισκέπτης
που......με τζοζτομπα;
Να βγει παρακαλώ σε σε φραγκοσταφυλλο...
επισης αν υπαρχει καποιος με γευση πιτσας...ας στειλει πμ
Να βγει παρακαλώ σε σε φραγκοσταφυλλο...
επισης αν υπαρχει καποιος με γευση πιτσας...ας στειλει πμ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
σαμπουάν wash and go. τον λούζω και φεύγω. 2 σε 1. και σαμπουάν και κρέμα τριχών.
μην κάνετε το λάθος και βάλετε αφρό τύπου studio line της loreal. ναι μεν δίνει τέλειο κράτημα που αντέχει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, αλλά μπορεί να τραυματίσει τη σύντροφο.
μην κάνετε το λάθος και βάλετε αφρό τύπου studio line της loreal. ναι μεν δίνει τέλειο κράτημα που αντέχει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, αλλά μπορεί να τραυματίσει τη σύντροφο.
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 1.206
μπραβο φιλε...εισαι προικισμενος... ...μπραβο...γοητευτηκαν ολες οι γυναικες του φορουμ...Τον πουτσο μου τον ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα ηρθε ξανα η ωρα να βγει ξανα στη δημοσιτητα / γυναικες θαυμαστε το πεος μου
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
μπραβο φιλε...εισαι προικισμενος... ...μπραβο...γοητευτηκαν ολες οι γυναικες του φορουμ...
ζηλια ψωρα τρυπια κατσαρολα / παμε κοντρα αμα θελεις ....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μπραβο φιλε...εισαι προικισμενος... ...μπραβο...γοητευτηκαν ολες οι γυναικες του φορουμ...
μόνο οι γυναίκες? έτσι μου 'ρχεται να γίνω gay για μια μέρα μετά από αυτό το θεσπέσιο θέμα
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Τον πουτσο μου τον ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα ηρθε ξανα η ωρα να βγει ξανα στη δημοσιτητα / γυναικες θαυμαστε το πεος μου
Υπουργικότατος ! Άξιος ! Άξιος !
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
παιδια σε λιγο ποσταρω και κωλοτρυπιδα / περιμεντε μονο λιγο να παω να χεσω .....
Όχι μεγάλε !! Φύλαξέ την για άλλο θρεντ που θα ανοίξει λείαν συντόμως... σχετικό...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
χτενίστε - ξυρίστε τις τρίχες σας μπας και φανεί πιο μεγάλος
λέμε τώρα...