Νέα

Πως χτενίζετε τον... χούτσο σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
έχω ρόλευ... τα θέλει κανείς ?

:huh:

Επισκέπτης
Kι εσείς κυρίες μου (λέμε τώρα!) να το ξυρίζετε γιατί αν είναι θάμνος είναι άκρως αποκρουστικό ;)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κοντρα ξυρισμα στους ορχεις και χαμηλα στο στελεχος του πεους,επαλειψη με ελαια (συνηθως jojoba) και η πουτσα παντα ετοιμη και στιλπνη σε θεση μαχης...

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Κοντρα ξυρισμα στους ορχεις και χαμηλα στο στελεχος του πεους,επαλειψη με ελαια (συνηθως jojoba) και η πουτσα παντα ετοιμη και στιλπνη σε θεση μαχης...

Κάπως έτσι το φτιάχνω και γω φίλε μου... με δύο διαφορές... Η μία διαφορά είναι στο αιθέριο έλαιο (βάζω κολώνια... την φτηνή... την Μυρτώ).

Η σημαντική διαφορά είναι οτι περνάει η μία μάχη... περνάει κι η άλλη... περνάνε οι πόλεμοι... μόνο που περνάνε δίπλα μου... και γω εκεί σκοπός... να περιμένω...

Παρά χείρα...  :jerking:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.065
Πόντοι
1.206
Κάπως έτσι το φτιάχνω και γω φίλε μου... με δύο διαφορές... Η μία διαφορά είναι στο αιθέριο έλαιο (βάζω κολώνια... την φτηνή... την Μυρτώ).

Η σημαντική διαφορά είναι οτι περνάει η μία μάχη... περνάει κι η άλλη... περνάνε οι πόλεμοι... μόνο που περνάνε δίπλα μου... και γω εκεί σκοπός... να περιμένω...

Παρά χείρα...  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μην ανησυχεις καθολου. Σκεψου οτι εισαι ενας μεγαλος ποδοσφαιριστης και βρισκεται στο ζεσταμα.

Επισκέπτης
που......με τζοζτομπα;  :2funny: :2funny: :2funny:
Να βγει παρακαλώ σε σε φραγκοσταφυλλο... :rolleyes:
επισης αν υπαρχει καποιος με γευση πιτσας...ας στειλει πμ :dancing: :dancing:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σαμπουάν wash and go. τον λούζω και φεύγω. 2 σε 1. και σαμπουάν και κρέμα τριχών.
μην κάνετε το λάθος και βάλετε αφρό τύπου studio line της loreal. ναι μεν δίνει τέλειο κράτημα που αντέχει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, αλλά μπορεί να τραυματίσει τη σύντροφο.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Τον πουτσο μου τον ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα ηρθε ξανα η ωρα να βγει ξανα στη δημοσιτητα / γυναικες θαυμαστε το πεος μου

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.065
Πόντοι
1.206
Τον πουτσο μου τον ειχα ποσταρει και παλιοτερα αλλα ηρθε ξανα η ωρα να βγει ξανα στη δημοσιτητα / γυναικες θαυμαστε το πεος μου
μπραβο φιλε...εισαι προικισμενος... :jerking: :jerking:...μπραβο...γοητευτηκαν ολες οι γυναικες του φορουμ... :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μπραβο φιλε...εισαι προικισμενος... :jerking: :jerking:...μπραβο...γοητευτηκαν ολες οι γυναικες του φορουμ... :jerking: :jerking:

μόνο οι γυναίκες? έτσι μου 'ρχεται να γίνω gay για μια μέρα μετά από αυτό το θεσπέσιο θέμα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
παιδια σε λιγο ποσταρω και κωλοτρυπιδα / περιμεντε μονο λιγο να παω να χεσω .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
βασικα το πουλι μου το ποσταρα γιατι ο DIKY με ειπε ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ σημερα ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Να ποσταρω κολο ή θα φαω mute ??????

Stories