Αυτό λέω, με τα παραισθησιογόνα. Δεν γίνεται αλλιώς.
Προσωπικά προσπαθώ να έρθω έστω και μισό δευτερόλεπτο στη θέση αυτών των γονιών και τρέμω ολόκληρος. Δεν ξέρω πως θα είχα συμπεριφερθεί, σίγουρα όχι ψύχραιμα. Σε τέτοιες στιγμές δεν θες να δεις άνθρωπο, πόσο μάλλον κάποιον που θα εκμεταλλευτει τον πόνο σου.
Η βρώμικη προπαγάνδα που λές είναι αυτό το επικοινωνιακο παιχνίδι, κι εκεί ακριβώς στοχεύουν.
Τι θα πουν δηλαδή όσοι είδαν αυτή την παλιανθρωπιά, ψηφίζω την κυβέρνηση;
Μιλάμε για κουτοπονηριά, κατώτατης κατηγορίας. Τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχει απ' αυτό που θέλουν.
Κι εγω μαζι σου, αλλα οντως μην σου κανει εντυπωση οτι ο πατερας θα λεει ασυναρτησιες γιατι εχει παρει ψυχοφαρμακα. Τετοιος πονος μονο με πολλα και πολυ βαρια ψυχοφαρμακα αντεχεται.
Παίδες ένα λεπτάκι ... τα ψυχοφάρμακα ότι μορφή και να τους έχουν μπουκώσει στη χειρότερη να σε θέσουν σε καταστολή, που όμως δεν χάνεις την επαφή με το περιβάλλον. Σε ποσοστό 1-30% των περιπτώσεων άντε να νιώθει κάποιος ένα βαθμό υπνηλίας, ελάττωση της εγρήγορσης, ελάττωση της ικανότητας για συγκέντρωση ή άμβλυνση των συναισθημάτων.
Οι δυο αυτές περιπτώσεις "ευχαριστιών" αν είναι αληθινές, δείχνουν παραισθήσεις που δεν συνάδουν με αγωγή για την κατάσταση τους.
Είναι αδιανόητο κάποιος να χει χάσει το παιδί του με τρόπο που δεν δίνει ικανοποιητικές εξηγήσεις και ταυτόχρονα να είναι σε διανοητική θέση να αξιολογήσει τα "προσφερόμενα" για να πει και "ευχαριστώ". Αν συμβαίνει αυτό τότε η ερώτηση προς αυτούς είναι "ωραία, πόσα ζητάς να σου πάρουμε και το άλλο παιδί"
Αν και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και τέτοια σκουπίδια, επί του συγκεκριμένου συμβάντος, μου είναι ασύλληπτο να είναι αλήθεια και να υπάρχουν άτομα που εξαρτώνται από τέτοιο γονέα !
Θέλω να πιστεύω πως είναι περίπτωση χυδαίας και βρώμικης κυβερνητικής προπαγάνδας και μακάρι να χει αντίθετο αποτέλεσμα από ότι περιμένουν. Αν δεν είναι, τότε μιλάμε πως το ποιόν της Ελληνικής κοινωνίας κάνει το βόθρο της Αμερικής να φαντάζει παράδεισος.
10 μέρες έχουν ακουστεί πρωτοφανή πράγματα και με αφορμή τις 2 ευχαριστίες, αναμένονται τέρατα προεκλογικά