Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
τελικα μαθαμε ποσοι ειναι οι πραγματικοι νεκροι ή η κυβερνηση με ολους τους πουτανας γιους δημοσιογραφους εξακολουθουν να κανουν τους κινεζους; Εχουν περασει 10 ημερες, εχει δημοσιευσει καποιος ΟΛΑ τα ονοματα, επισημα, να διασταυρωθει η λιστα με τυχον αγνοουμενους, και να επιβεβαιωθουν οτι τα θυματα ειναι 57 και οχι 90+ ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τεράστιος μαλάκας είσαι και σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι εδώ μέσα...

Φυσικά και δεν είμαι αντικειμενικός.
Είμαι σφόδρα αντι-νεοδημοκράτης, μου φέρνει αναγούλα ο Κούλης και το κωλόσογο του, και έχω αλεργία στα κομματόσκυλα όπως είσαι εσύ και οι δημοσιοκάφροι του ΣΚΑΪ.
Συγνωμη τύπε αλλά δεν νομιζω καθολου οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα με θεωρουν μαλακα, και μην το παιζεις εκπροσωπος άλλων για να αυξησεις την βαρυτητα της αποψης σου. Μονο τον εαυτο σου εκφραζεις και εκπροσωπεις. Το οτι εισαι σφοδρά αντι-νεοδημοκρατης ειναι δικαιωμα σου, το να σου προξενει αναγούλα ο Κουλης είναι επισης δικαιωμά σου, αλλά το να σεβεσαι τους συνομιλητές σου δεν ειναι δικαιωμα σου ή διακριτικη σου ευχέρεια, αλλά υποχρέωσή σου. Κομματόσκυλο μαλλον δεν ειμαι, γιατι δεν ψηφιζω παντα ΝΔ και ούτε τωρα θα την ψηφισω, αλλά η καραμελιτσα καλα κρατει. Δεν βρισκετε τιποτα αλλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τελικα μαθαμε ποσοι ειναι οι πραγματικοι νεκροι ή η κυβερνηση με ολους τους πουτανας γιους δημοσιογραφους εξακολουθουν να κανουν τους κινεζους; Εχουν περασει 10 ημερες, εχει δημοσιευσει καποιος ΟΛΑ τα ονοματα, επισημα, να διασταυρωθει η λιστα με τυχον αγνοουμενους, και να επιβεβαιωθουν οτι τα θυματα ειναι 57 και οχι 90+ ;
Οι νεκροι ειναι 57. 56 επιβεβαιωμένοι και ενας αταυτοποιητος. Αγνοουμενοι μηδεν. Ληξις

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ναι ναι ναι. Το γνωστο επιχειρημα, οτι δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια και δωρεαν υγεια, επειδη πληρωνονται απο τους φορους. Πιο παιδικο επιχειρημα δεκαχρονου, δεν υπαρχει, οτι καμια παροχη δεν ειναι αληθινη επειδη προερχεται απο φορους. Γιατι ρε παπαρα, τους φορους δεν τους εχει πληρωσει ετσι κι αλλιως? Θα του παρουν παραπανω φορους για να του δωσουν τις παροχες? Τι ειστε εσεις ρε
Για την σύνταξη και την διαγραφή χρεών μίλησα όχι για τα μόρια. ξέπλυμα των ιδιωτών πάλι?? πάει να προλάβει καταστάσεις όπως με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Ποιος είναι ρε μουνοπανο κ αποφασίζει πως και Ποιος θα αποζημιώθει?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Δεν ήξερα ότι είσαι μαλάκας αλλά τόσο μαλάκας??

οκ?? @alex71

Εσεις που το είδατε...ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι? Η παρέμεινε στα ευχάριστω??
Ωραία...όταν δεις αυτόν τον άτυχο πατέρα στην τηλεόραση παρε τηλέφωνο στο κανάλι και πες ότι θα του δίνεις 8.000€ τον χρόνο για το ζωντανό παιδί του για να μην χρειαστεί να υποτάσσεται στον Κυριάκο....αλλιώς πέσε για ύπνο...πονοψυχε από τα Λιντλ.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για την σύνταξη και την διαγραφή χρεών μίλησα όχι για τα μόρια. ξέπλυμα των ιδιωτών πάλι?? πάει να προλάβει καταστάσεις όπως με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ. Ποιος είναι ρε μουνοπανο κ αποφασίζει πως και Ποιος θα αποζημιώθει?
Τι ξεπλυμα ιδιωτων ρε τύπε, τι λες παλι? Εισαι με τα καλα σου?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Συγνωμη τύπε αλλά δεν νομιζω καθολου οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα με θεωρουν μαλακα, και μην το παιζεις εκπροσωπος άλλων για να αυξησεις την βαρυτητα της αποψης σου.
βασικα παραλιγο να φτασεις τελικο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
τύπε δεν μας είπες αν πιστεύεις ότι ο υπουργός θα έπρεπε να δικαστεί ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος αφού γνώριζε για τα κενά ασφαλείας και δεν έκανε τίποτα??? :confused:
5 φορές έχω γράψει
Ότι πρέπει να αρθεί η ασυλία του
Και να δικαστεί
Για αυτό που είπε
Ότι τα τρένα είναι ασφαλή
Γιατί πράγματι πιστεύω ότι ήξερε ότι δεν είναι σε όλα τα σημεία του δικτύου ασφαλη
Που για μένα είναι πολύ χοντρά πολιτικό
Αλλά δεν ξέρω αν είναι ποινικό

Το δεν έκανε τίποτα το λες εσύ
Και οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ
Το ότι δεν τα εκανε όλα είναι σαφές

Όπως λέει και ο ίδιος
Εύκολο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αίτηση με 30 βουλευτές
Για εξεταστική επιτροπή
Που εκεί με στοιχεία όλες οι πλευρές θα πουν τι νομίζουν
Και κάτι θα καταλάβουμε και εμείς
Και θα μιλήσει εκεί και ο ίδιος

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Γιατι ειναι "πούστικες" οι παροχες? Εκεινους που αφορουν, εκεινοι να το κρινουν. Εσυ τι πεταγεσαι και κρινεις για παροχες που αφορουν άλλους? Αν δεν τις θελουν, δεν θα τις παρουν. Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αυτους που θελουν να τις παρουν, και ακομη ακομη νιωθουν την αναγκη να πουν, εστω κακως, ενα "ευχαριστω"? Ρε δεν πατε καλα. Καθολου. Νιωστε λιγο.
Θα επαιρναν απο τα δικαστηρια μοριοδοτηση για τις πανελληνιες και διορισμο? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχετε με τα μετρα αυτα. Καθολου ομως.

Είναι πούστικες γιατί πέραν της αποζημίωσης τα υπόλοιπα έχουν πεντακάθαρο ρουσφετολογικό χαρακτήρα ... αν δεν θέτε να τις χαρακτηρίζουμε πούστικες αποδώστε τις πραγματικές ευθύνες. Πόσο βαθιά λες να μπει το μαχαίρι για να συμπληρώσει τα μέτρα προς τους γονείς ?

Μαλάκα κοροϊδεύει μέχρι και ο Τζαβάρας ! ναι ναι ξέρω ... γραφικός ο Τζαβάρας, κάνει εσωτερική αντιπολίτευση, αντιΜητσοτακικός, κάτι του έταξαν αλλά τώρα κάκιωσε.

Στο φινάλε εγώ έτσι τα κρίνω ... Εσύ και ο χτυπημένος από τη μοίρα πατέρας τα αξιολογήσατε ορθολογιστικά και μιας και εξάγετε πολιτισμό, ανωτερότητα και κοινωνική συμπεριφορά Σουηδίας, θεωρείτε πως είναι βάλσαμο και αξίζει και ευχαριστώ, παρόλο που εξήγηση δεν θα πάρει ποτέ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ωραία...όταν δεις αυτόν τον άτυχο πατέρα στην τηλεόραση παρε τηλέφωνο στο κανάλι και πες ότι θα του δίνεις 8.000€ τον χρόνο για το ζωντανό παιδί του για να μην χρειαστεί να υποτάσσεται στον Κυριάκο....αλλιώς πέσε για ύπνο...πονοψυχε από τα Λιντλ.

Αφού βγήκες πρωταθλητής μαλακίας, μια χαρά μαλάκα σε θεωρούν.
πλάκωσαν ενισχύσεις τύπε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
ίσα μωρή λούγκρα. σου θυξαμε τον Κούλη?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411
Ανδρας λεει ειναι. Που δεν τον εχει αναζητησει κανενας
Για μια κοπέλα έχω διαβάσει
Άντρας ήταν ένας αλλοδαπός που ταυτοποιήθηκε μέσω του αδερφού του
Αν κάνω λάθος,να με διορθώσει κάποιος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
ίσα μωρή λούγκρα. σου θυξαμε τον Κούλη?
Απλώς είναι άδικο να ωρυεσαι για έναν πατέρα που φροντίζει για το μέλλον του ζωντανού παιδιού του αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλο πλεον για το νεκρό ...
Ειρήνη υμίν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Α ναι, δικιο εχεις. Υπαρχει μια κοπελα αγνοουμενη, απο την οποια δεν εχει βρεθεί τίποτα. Και οι γονεις της θα αναγκασθουν να την βγαλουν σε αφανεια. Υπαρχει επιπλεον και μια σορός ανδρα, που δεν ταυτοποιειται γιατι δεν τον εχει ζητησει κανενας. Ενα κομματι δηλαδη, τι σορος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Το ότι ξέρετε τόσες λεπτομέρειες με κάνει να ανησυχώ για το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας....:grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411
Α ναι, δικιο εχεις. Υπαρχει μια κοπελα αγνοουμενη, απο την οποια δεν εχει βρεθεί τίποτα. Και οι γονεις της θα αναγκασθουν να την βγαλουν σε αφανεια. Υπαρχει επιπλεον και μια σορός ανδρα, που δεν ταυτοποιειται γιατι δεν τον εχει ζητησει κανενας. Ενα κομματι δηλαδη, τι σορος.
:cry:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Απλώς είναι άδικο να ωρυεσαι για έναν πατέρα που φροντίζει για το μέλλον του ζωντανού παιδιού του αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι αλλο πλεον για το νεκρό ...
Ειρήνη υμίν....
ας κάνει κ προεκλογικό αγώνα εάν θέλει χεστηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom