Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
θα τον έφτυνε η κόρη του. ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Εχεις απολυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνουν μερικοι. Ναι, ποναει ο ανθρωπος, αλλά εχει κι αλλο ενα παιδι, και χρειαζεται τη βοηθεια. Πού ειναι το κακο? Δηλαδη τι θελουν καποιοι εδω μεσα? Να αρνηθει τα παντα, μην τυχον και τους χαλασει το αφηγημα? Τους χαλαει την επαναστατική διαθεση? Σε κανενα μηνα, τύποι μου, δεν θα το θυμαστε καν το θεμα. Αλλά αυτος ο ανθρωπος θα ποναει ακομη και θα εχει τα προβληματα του να αντιμετωπισει. Και το ξερει. Και φυσικα καθε βοηθεια θα του ειναι χρησιμη. Πρεπει να την αρνηθει για να σας κανει τη χαρη? Και ποια χαρη δηλαδη?
Κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος οι μπουχεσες επαναστάτες του κώλου...
Βέβαια στα ερυθροροζουλι απο-κομματα είναι επάγγελμα η αεργία....όμως κάποιοι ατυχείς πρέπει να εργασθούν για να συντηρηθούν.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ωραιοι ειναι καποιοι. Κανουν και κριτικη στο τι θα νιωσει ή τι θα πει ο χαροκαμενος γονιος. Στειλτε του ενα μειλ ρε τύποι, και πειτε του,

"δεν ντρεπεσαι να μην απορριπτεις καθε βοηθεια? Πώς τολμας? Εμεις θελουμε να πεις οχι στα παντα, ετσι το εχουμε στο μυαλο μας. Τι κανεις, πας να στηριξεις την κυβερνηση τωρα που βρηκαμε κατι να πουμε? Η μονη μας ελπιδα ησουν, και μας πουλας κι εσυ? Τι σκουπίδι εισαι που δεχεσαι την βοηθεια του Κουλη και δεν του την πετας στα μουτρα?"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βέβαια στα ερυθροροζουλι απο-κομματα είναι επάγγελμα η αεργία....όμως κάποιοι ατυχείς πρέπει να εργασθούν για να συντηρηθούν.
Ρε δεν παμε καθολου καλα. Οι ανθρωποι εχουν σημαντικο προβλημα. Θα πουνε στον χαροκαμενο γονιο, πώς θα νιωσει και τι θα πει. Δεν ειμαστε καλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
Όχι σε όλα....τυπική ερυθροροζουλι ατάκα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Ωραιοι ειναι καποιοι. Κανουν και κριτικη στο τι θα νιωσει ή τι θα πει ο χαροκαμενος γονιος. Στειλτε του ενα μειλ ρε τύποι, και πειτε του,

"δεν ντρεπεσαι να μην απορριπτεις καθε βοηθεια? Πώς τολμας? Εμεις θελουμε να πεις οχι στα παντα, ετσι το εχουμε στο μυαλο μας. Τι κανεις, πας να στηριξεις την κυβερνηση τωρα που βρηκαμε κατι να πουμε? Η μονη μας ελπιδα ησουν, και μας πουλας κι εσυ? Τι σκουπίδι εισαι που δεχεσαι την βοηθεια του Κουλη και δεν του την πετας στα μουτρα?"

Ρε δεν παμε καθολου καλα. Οι ανθρωποι εχουν σημαντικο προβλημα. Θα πουνε στον χαροκαμενο γονιο, πώς θα νιωσει και τι θα πει. Δεν ειμαστε καλα.
ήξερα ότι είσαι μαλάκας αλλά τόσο μαλάκας?? το ξεφτίλας το επιβεβαιώσες ήδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν η Πολιτεια δεν εδινε τιποτα, θα λεγανε "αδιαφορεί η Πολιτεία". Τωρα που δινει η Πολιτεια κατι, λενε "αυτη ειναι η τιμη για τη ζωη ενος ανθρωπου?" Μωρε δεν σας πιανει κανενας πουθενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ήξερα ότι είσαι μαλάκας αλλά τόσο μαλάκας??
Πες το στον αργυροτοξο. Εγω απλως συμφωνησα μαζι του. Εχω βαρεθει να γινεται διαρκως το ιδιο, να λεει καποιος κατι, να συμφωνω μαζι του και μετα να βγαινει καποιος και να κραζει εμενα. Να τα πεις στον αλλον. Αυτος το ειπε πρωτος. Αντε να σε δω. Εκτος αν το μονο προβλημα σου ειμαι εγω, και όχι αυτο που ειπωθηκε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Δεν ήξερα ότι είσαι μαλάκας αλλά τόσο μαλάκας??

οκ?? @alex71

Εσεις που το είδατε...ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι? Η παρέμεινε στα ευχάριστω??

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Screenshot_20230312_004838_Facebook.jpg
    Screenshot_20230312_004838_Facebook.jpg
    586,9 KB · Εμφανίσεις: 12

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κουβέντα για τους ενόχους ε?

Εμ...καλά τα λέω και παρεξηγήσε.
Κουβεντα τύπε. Θελω να ξεφυγουν ολοι. Θελω να συγκαλυφθουν τα παντα. Θελω να μην μπει κανενας φυλακη. Θελω να κουκουλωθει το θεμα το συντομοτερο. Θελω οι ενοχοι να την σκαπουλαρουν. Θελω να τα ριξουν ολα στον σταθμαρχη και να βγουν ολοι οι αλλοι λαδι. Ενταξει ειμαστε τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ μικρέ Πορτοσάλτε του bou δεν είμαι δικηγόρος του Σπίρτζη και στ' αρχίδια μου τί θα πεις γι αυτόν.

Παρόλ αυτά, διαβάζοντας το σχόλιο του Ανεμοδούρα, και έχοντας δει τη συνέντευξη, δε γίνόταν να μη σχολιάσω το γαμήσι του στους δύο τσανακογλείφτες του ΣΚΑΪ.

Απροετοίμαστοι, χωρίς επαγγελματισμό, πάλευαν μισή ώρα να τον κάνουν να πει ότι φταίει και αυτός για το για το δυστύχημα στα Τέμπη με παιδαριώδη ερωτήσεις του στυλ:

- Φταίτε κι εσείς για το δυστύχημα, δε φταίτε;
ή
- Δηλαδή εσείς δε φέρετε καθόλου ευθύνη για ότι έγινε;

Κι αυτός τους ξεφτίλιζε με "επιχειρήματα" (ένας θεός ξέρει τί από αυτά που τους έλεγε έχουν βάση), στα οποία ήταν ανίκανοι να πουν το οτιδήποτε.

Κατάλαβες μικρέ Πορτοσάλτε του bou που λυσαξες κι εσύ με τον Σπίρτζη;
Μα ναι ρε τύπε, εννοειται, εσυ εισαι αντικειμενικος. Απροετοιμαστοι και αντιεπαγγελματιες οι δημοσιογραφοι, τσανακογλειφτες στο ΣΚΑΙ, επιχειρηματα ομως ο Σπιρτζης (ξαφνικα εβαλες εισαγωγικα στο "επιχειρηματα" για να θολωσεις τα νερα, ενω πριν μιλουσες για σπερμα στα μουτρα των δημοσιογραφων) και τους ξεφτιλισε. Μα ναι, εντελως αντικειμενικη θεση, δεν το αμφισβητω. Ποιος λυσσαξε φαινεται. Εγω λοιπον ειμαι μικρος Πορτοσαλτε, εσυ τι εισαι, μικρος Αρβανιτης? Και γιατι ειμαι μικρος? Τεραστιος Πορτοσαλτε ειμαι.

Σε ένα extreme σενάριο σούπερ υπευθυνότητας, η τωρινή κυβέρνηση έπρεπε να έχει σταματήσει τα επιβατικά τρένα τελείως μέχρι να λειτουργήσει πλήρως το σωστό σύστημα ελέγχου/ασφάλειας.
Γιατι, κυκλοφορουν τρενα τωρα?

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Πάει ένα παιδί....δυστυχώς αυτό δεν θα αλλάξει....όμως ένα άλλο παιδί από την οικογένεια η αυτό που επέζησε από το δυστυχημα ίσως έχει μια προοπτική στην ζωή ....γιατί να πει "όχι" ο γονιός;Για να φιλάει μετά κατουρημενες ποδιές μήπως και βρει το παιδί του δουλειά;
Όλοι εισοδήματιες ειστε εδώ μέσα και δεν νιώθετε;
Εχεις απολυτο, ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Δεν καταλαβαινω γιατι στραβωνουν μερικοι. Ναι, ποναει ο ανθρωπος, αλλά εχει κι αλλο ενα παιδι, και χρειαζεται τη βοηθεια. Πού ειναι το κακο? Δηλαδη τι θελουν καποιοι εδω μεσα? Να αρνηθει τα παντα, μην τυχον και τους χαλασει το αφηγημα? Τους χαλαει την επαναστατική διαθεση? Σε κανενα μηνα, τύποι μου, δεν θα το θυμαστε καν το θεμα. Αλλά αυτος ο ανθρωπος θα ποναει ακομη και θα εχει τα προβληματα του να αντιμετωπισει. Και το ξερει. Και φυσικα καθε βοηθεια θα του ειναι χρησιμη. Πρεπει να την αρνηθει για να σας κανει τη χαρη? Και ποια χαρη δηλαδη?

Έχετε χαζέψει από την κατάσταση ? Είναι εκ των ουκ άνευ ότι δικαστικά οι γονείς θα αποζημιώνονταν για την απώλεια.

Οι επιπλέον πούστικες παροχές του Κούλη είναι για να βουλώσουν τα στόματα επειδή δεν θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Το εμετικό της υπόθεσης είναι ότι οι παροχές όχι μόνο αξιολογήθηκαν, αλλά ήταν αποδεχόμενες ως "βάλσαμο"

Ωραία ρε μαλάκες εσείς που συμφωνείτε ... να του πάρουμε και το άλλο παιδί ... τι να του δώσουμε ? Για πείτε ...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Κουβεντα τύπε. Θελω να ξεφυγουν ολοι. Θελω να συγκαλυφθουν τα παντα. Θελω να μην μπει κανενας φυλακη. Θελω να κουκουλωθει το θεμα το συντομοτερο. Θελω οι ενοχοι να την σκαπουλαρουν. Θελω να τα ριξουν ολα στον σταθμαρχη και να βγουν ολοι οι αλλοι λαδι. Ενταξει ειμαστε τωρα?
όταν ζοριζεσαι λες και καμιά αλήθεια.

Μα ναι ρε τύπε, εννοειται, εσυ εισαι αντικειμενικος. Απροετοιμαστοι και αντιεπαγγελματιες οι δημοσιογραφοι, τσανακογλειφτες στο ΣΚΑΙ, επιχειρηματα ομως ο Σπιρτζης (ξαφνικα εβαλες εισαγωγικα στο "επιχειρηματα" για να θολωσεις τα νερα, ενω πριν μιλουσες για σπερμα στα μουτρα των δημοσιογραφων) και τους ξεφτιλισε. Μα ναι, εντελως αντικειμενικη θεση, δεν το αμφισβητω. Ποιος λυσσαξε φαινεται. Εγω λοιπον ειμαι μικρος Πορτοσαλτε, εσυ τι εισαι, μικρος Αρβανιτης? Και γιατι ειμαι μικρος? Τεραστιος Πορτοσαλτε ειμαι.

Γιατι, κυκλοφορουν τρενα τωρα?
ότι δεν έπρεπε να κυκλοφορούν το προσπερνάς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έχετε χαζέψει από την κατάσταση ? Είναι εκ των ουκ άνευ ότι δικαστικά οι γονείς θα αποζημιώνονταν για την απώλεια.

Οι επιπλέον πούστικες παροχές του Κούλη είναι για να βουλώσουν τα στόματα επειδή δεν θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

Το εμετικό της υπόθεσης είναι ότι οι παροχές όχι μόνο αξιολογήθηκαν, αλλά ήταν αποδεχόμενες ως "βάλσαμο"

Ωραία ρε μαλάκες εσείς που συμφωνείτε ... να του πάρουμε και το άλλο παιδί ... τι να του δώσουμε ? Για πείτε ...
Γιατι ειναι "πούστικες" οι παροχες? Εκεινους που αφορουν, εκεινοι να το κρινουν. Εσυ τι πεταγεσαι και κρινεις για παροχες που αφορουν άλλους? Αν δεν τις θελουν, δεν θα τις παρουν. Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αυτους που θελουν να τις παρουν, και ακομη ακομη νιωθουν την αναγκη να πουν, εστω κακως, ενα "ευχαριστω"? Ρε δεν πατε καλα. Καθολου. Νιωστε λιγο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

Κατσε..θα βγουν οι άλλοι 56 να πουν τι βάλσαμο ήταν οι παροχές??? ΞΕΦΤΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα επαιρναν απο τα δικαστηρια μοριοδοτηση για τις πανελληνιες και διορισμο? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχετε με τα μετρα αυτα. Καθολου ομως.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Γιατι ειναι "πούστικες" οι παροχες? Εκεινους που αφορουν, εκεινοι να το κρινουν. Εσυ τι πεταγεσαι και κρινεις για παροχες που αφορουν άλλους? Αν δεν τις θελουν, δεν θα τις παρουν. Ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις αυτους που θελουν να τις παρουν, και ακομη ακομη νιωθουν την αναγκη να πουν, εστω κακως, ενα "ευχαριστω"? Ρε δεν πατε καλα. Καθολου. Νιωστε λιγο.
Ρε γαμημενε απόψε οι παροχές απο που θα τις δώσει? από την τσέπη του Κουλη η του Καραμανλή? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε γαμημενε απόψε οι παροχές απο που θα τις δώσει? από την τσέπη του Κουλη η του Καραμανλή? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ
Ναι ναι ναι. Το γνωστο επιχειρημα, οτι δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια και δωρεαν υγεια, επειδη πληρωνονται απο τους φορους. Πιο παιδικο επιχειρημα δεκαχρονου, δεν υπαρχει, οτι καμια παροχη δεν ειναι αληθινη επειδη προερχεται απο φορους. Γιατι ρε παπαρα, τους φορους δεν τους εχει πληρωσει ετσι κι αλλιως? Θα του παρουν παραπανω φορους για να του δωσουν τις παροχες? Τι ειστε εσεις ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom